LOT-925 study guide

Document Sample
LOT-925 study guide Powered By Docstoc
					New promotion: In order to celebrating Christmas, we Killtest.com have 20%
discount+$15 vouchers for all the IT certification exams. From December 1
to December 28, we Killtest offer 20% discount with coupon “XMAS”. In
addition, you can use one of these vouchers and save additional money $15.
See the vouchers as follow: vYH3FowZ, XVQYAtp9, QEh17ZC2, OIwmgYzL,
aJU5Opk7, R5jcAUQM, r52prYAB, eZC48cPR, neJZRJMr, xyfhBWOa.



What’s more, Killtest has released some new exams: 000-821, HP2-H25,
HP2-N31, ITIL-F, EX0-117, 000-450. At Killtest.com, you can choose the
exam you want, in addition, you can save more with our Christmas
promotion.
                       The safer , easier way to help you pass any IT exams.




Exam    : LOT-925



Title   : Installing and Configuring
          IBM Lotus Notes and
          Domino 8.5




Version : Demo




                 1/4
                                                         The safer , easier way to help you pass any IT exams.


1.Which of the following are optional advanced services that must be enabled manually when first
configuring and installing the Domino server?
A. SMTP server
B. Agent Manager
C. Calendar Connector
D. DOLS (Domino Off-Line Services)
Answer: A

2.In order to create a Domino cluster, which rights are required for you to have to the Domino Directory.?
A. Editor access rights and ClusterModifier role
B. Reader access rights and ServerWriter and ServerManager roles
C. Designer access rights and ClusterCreator and ClusterModifier roles
D. Author access and Delete Documents rights and the ServerModifier and ServerCreator roles
Answer: D

3.Jose set up Web authentication using primary and secondary directories. Which one of the following
describes the order in which he set up directories to be searched?
A. Domino primary directory, then Domino secondary directories. This is the only option available.
B. Domino primary directory, then either Domino or LDAP secondary directories. The administrator can
specify the order of secondary searches.
C. LDAP primary directory, then LDAP secondary directory, and then Domino secondary directories. This
is the order in which secondary searches must be made.
D. Domino primary directory, then Domino secondary directory, and then LDAP secondary directories.
This is the order in which secondary searches must be made.
Answer: B

4.A Notes mail message is sent by Miguel to an Internet address through an adjacent Domino domain
over NRPC that then sends mail to the Internet over SMTP. Miguel is now attempting to recall the mail
message. Which of the following will be the result of his attempt?
A. He will receive an email that he cannot recall the email message
B. He will immediately receive a prompt that the message is not enabled for message recall
C. He will receive a message from the Internet recipients mail server that the message cannot be recalled
D. He will successfully recall the message if it is allowed in the server configuration and enabled in his
user policy
Answer: A

5.In order for Peggy to establish alternate message recall settings on a per server basis, which of the
following is the best solution?
A. Configure the message recall settings in an organization level policy
B. Configure the message recall settings in each server's notes.ini file
C. Configure the message recall settings in each server configuration document
D. Configure the message recall settings in explicit policies and manually apply to users
Answer: C



                                                   2/4
                                                          The safer , easier way to help you pass any IT exams.


6.While configuring an Internet Site document, Kira has left the option blank for which Domino server
hosts the site. What is the default action the server will perform with this option not configured?
A. The Internet Site will not be loaded on any Domino server
B. The Internet Site will be loaded on all Domino servers in the domain
C. The Internet Site will only accept connections for the first IP Address on the server
D. The Internet Site will only accept connections for the hostname in the server document
Answer: A

7.Which ONE of the following is required when setting up transactional logging on a server?
A. Enable Transactional Logging in the server document.
B. Add TRANS_LOG=1 to the server's NOTES.INI file.
C. Create a Transactional Logging document in the Directory Catalog.
D. Modify the NOTES.INI log settings to read LOG=LOG.NSF, TRANSLOG.NSF
Answer: A

8.When creating the ID Vault for your domain, which of the following cannot be the name of the vault?
A. The name of the server the vault is created on
B. The name of the administrator creating the vault
C. The name of the group that will manage the id vault
D. The same as an organizational unit used in the Domino domain
Answer: D

9.Given the following scenario, what will occur if the sender attempts to recall a message after 10 days
have elapsed since it was originally sent to the recipient: - The sender and recipient are on the same mail
server - The server is configured to allow message recall - The recipient is a member of a group policy
that allows message recall - The sender is a member of a group policy that does not allow message recall
- The sender has an explicit policy that allows message recall Message recall is allowed for 14 days for
the sender - Message recall is allowed for 8 days for the recipient
A. The sender will be allowed to recall the sent message
B. The sender will not be allowed to recall the sent message
C. The sender will receive a non-delivery report back stating the message recall failed
D. The sender will be prompted that they have exceeded the maximum time allowed for message recall
Answer: A

10.Chaz, the Domino administrator, has noticed performance issues when LDAP searches are being
performed against the Domino Directory. Which of the following is the best offered solution to improve
performance?
A. Extend the LDAP schema to add new attributes
B. Create a full text index of the Domino Directory
C. Configure Directory Assistance to load all users into memory in advance
D. Delete the ($LDAP) view in the Domino Directory and let it rebuild automatically
Answer: B

11.Each time Melissa creates a certifier ID, Domino creates a certifier ID file and which of the following?


                                                    3/4
                                                       The safer , easier way to help you pass any IT exams.


A. Password database
B. Certifier document
C. Password hash file
D. Certifier database
Answer: B

12.Tom set up a Domino domain and organization. Which one of the following describes the difference
between a Domino domain and a Domino organization?
A. There is no difference. Domains and organizations function in the same manner.
B. Domains refer to a company's hierarchical structure. Organizations refer to users who share a common
organizational certifier.
C. Domains are comprised of users and servers that share a common Domino Directory. Organizations
define security and naming conventions.
D. Domains define security and naming conventions. Organizations are comprised of users and servers
that share a common Domino Directory.
Answer: C

13.Directory assistance in Lotus Domino 8 enables you to specify when a secondary directory must only
be used for authentication. This provides which of the following features?
A. This blocks email from being forwarded to adjacent domains
B. This avoids NAMELookups to reduce the number of mbiguous Name dialog boxes
C. This help you validate your choice of host name for receiving authentication requests
D. This scans group member lists to ensure that each member exists in an available directory that is
configured in directory assistance
Answer: B

14.John registered a new server. In which one of the following was the Server document placed?
A. NAMES.NSF
B. CERTLOG.NSF
C. CATALOG.NSF
D. DIRECTORY.NSF
Answer: A

15.Edison, the Domino Administrator, wants to enforce file security on HTML and Image files. Which one
of the following should he do?
A. Enforce ECLs
B. Create File Protection documents
C. Use Protect Directories in the HTTPD.CNF files
D. Domino does not allow security enforcement on HTML and Image files
Answer: B




                                                 4/4

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Tags: LOT-925
Stats:
views:8
posted:12/7/2012
language:English
pages:5
Description: Killtest.com publishes LOT-925 Study Guide because the IBM customers demand. LOT-925 Study Guide is built with full coverage of all exam objectives in a systematic approach, Killtest.com LOT-925 study guide version is a printed pdf and Interactive testing software. Killtest.com LOT-925 Study Guide product will provide you questions and answers carefully compiled and written by Killtest.com experts. Try to understand the concepts behind the questions instead of cramming the questions.