Docstoc

Realistic 9A0-066 Dumps and vce Download

Document Sample
Realistic 9A0-066 Dumps and vce Download Powered By Docstoc
					           9A0-066:
     Adobe 9A0-066
                          Adobe ColdFusion 8 ACE
                          Exam

     Version :
                          Demo http://www.certleader.com/9A0-066-dumps.html




Lead to pass Adobe 9A0-066 exam quickly and easily. First Test, First Pass! - visit - http://www.certleader.com
1. You write code that changes a value in the application scope. You are using the tag to prevent race

conditions and do not want to lock the entire application scope. What should you do?

A. Use the name attribute.

B. Use the type attribute.

C. Use the timeout attribute.

D. Use the output attribute.

Answer: A



2. If you do NOT specify the mode with FileOpen(), in which mode does ColdFusion open the file?

A. read

B. readBinary

C. Write

D. append

Answer: A



3. What are the three thread scopes that each thread contains when using the tag?

A. The Local, This, and Session scopes.

B. The Caller, Thread, and Attributes scopes.

C. The Application, Thread, and Caller scopes.

D. The thread-local, Thread, and Attributes scopes.

Answer: D



4. You set up an Application.cfc file that includes the onApplicationStart() method to initialize

application-level variables. Which three options trigger the onApplicationStart() method after you restart

a system? (Choose three.)

A. The first session is created in your application.

B. The first page is requested in your application.

C. The first request is made to a Web service or flash remoting.

D. The first CFC is invoked within the application.


Lead to pass Adobe 9A0-066 exam quickly and easily. First Test, First Pass! - visit - http://www.certleader.com
E. The onRequest() method is called.

F. The onSessionEnd() method is called.

Answer: BCD



5. You want to use three tags in your application to handle request, validation, and exception types of

errors. Where should you place these three tags in your application so that every page can use these

tags?

A. On the site-wide error handler in the ColdFusion Administrator.

B. In the onRequestStart() method in the Application.cfm file in the Web root.

C. In the Application.cfc or Application.cfm file in the Web root.

D. In the onRequest() method in the Application.cfc file.

Answer: C



6. You execute the following code:

1) <cfquery datasource=connRecords?name=addressList?>

2) SELECT *

3) FROM members

4) WHERE firstName=<cfqueryparam value=?firstName#?

5) CFSQLtype= F_SQL_VARCHAR?maxlength=?0?cachedwithin=?,2,0,0?

6) </cfquery>

After executing the code, you receive an error. What is the problem with the code?

A. The tag inside the WHERE statement.

B. The = sign before the tag.

C. The cachedwithin attribute with the tag.

D. The CF_SQL_VARCHAR type with the tag.

Answer: C



7. You want to create a variable and ensure that a default value, if one does not exist, within a single

ColdFusion template page is assigned.


Lead to pass Adobe 9A0-066 exam quickly and easily. First Test, First Pass! - visit - http://www.certleader.com
Which ColdFusion tag should you use?

A.

B.

C.

D.

Answer: D



8. You have two components named cfcOne and cfcTwo. You want cfcOne to have access to the

methods within cfcTwo. What should you do?

A. Use the caller scope to reference the methods from within cfcTwo.

B. Use the extends attribute for the tag on cfcOne.

C. Use the extends attribute for the tag on cfcTwo.

D. Reference the methods within cfcTwo by using cfcTwo.cfcOne

Answer: B



9. You have four methods defined in a component in your application. You want to access one of the

methods through Flash Remoting. What should you do to ensure that Flash Remoting can use a method

from this component?

A. Add the access attribute with a value of remote to the tag for that method.

B. Add an argument to the tag for the method you want to call from Flash Remoting.

C. Use the Arguments scope when you call this function.

D. Add an attribute of access with a value of Flash to the tag for the method you want to call from Flash

Remoting.

Answer: A



10. You use a ColdFusion Component (CFC) in your application. You want the access to be restricted to

only functions in the component and its extending components.

What access should you define?

A. Public


Lead to pass Adobe 9A0-066 exam quickly and easily. First Test, First Pass! - visit - http://www.certleader.com
B. Package

C. Private

D. Remote

Answer: C



11.What is the difference between the CreateObject()function and the tag when used to instantiate a

CFC?

A. The tag allows you to place the CFC into a shared scope.

B. The CreateObject() function can be used inside a tag.

C. The THIS scope is available only when you instantiate a CFC by using the tag.

D. The CreateObject() function creates a structure variable.

Answer: B



12. You want to invoke an instance-based component with a single line of code. The code must

instantiate and execute the method. What should you use?

A. Use the tag

B. Use the tag .

C. Use the IsObject() function.

D. Use the CreateObject() function.

Answer: D



13. You want to keep track of the number of visitors on your Web site at any given time. Which variable

scope allows you to do this?

A. The session scope.

B. The request scope.

C. The application scope.

D. The cookie scope.

Answer: C




Lead to pass Adobe 9A0-066 exam quickly and easily. First Test, First Pass! - visit - http://www.certleader.com
14. Which ColdFusion built-in function can invoke a component method in the same line of code that

instantiates the component?

A. Int()

B. CreateUUID()

C. CreateObject()

D. IsInstanceOf()

Answer: C



15. You want to greet a user with their first and last name after a user logs on to your Web site. You want

to use this user personalization as long as a user is logged on yourWeb site.Which scope should you

use for the first and last name variables?

A. The local scope.

B. The request scope.

C. The session scope.

D. The application scope.

Answer: C



16. You have a variable named myVar that you have declared on a page named firstPage.cfm. You use

to include this page in another page called callPage.cfm. Which scope should you use to reference

myVar from callPage.cfm?

A. The Variables scope.

B. The request scope.

C. The session scope.

D. The cookie scope.

Answer: A



17. You are using four scopes within a pageURL, Variables, Form, and CGI. Which of these four scopes

is checked first by ColdFusion?

A. URL


Lead to pass Adobe 9A0-066 exam quickly and easily. First Test, First Pass! - visit - http://www.certleader.com
B. Variables

C. Form

D. CGI

Answer: B



18. You are using a file structure as shown in the Exhibit.

You do NOT have any Application.cfc or Application.cfm files in your application. To which folder in the

file structure will ColdFusion search for an Application.cfc or Application.cfm when a file is called that is

located in the oneInch folder?

A. The ACF-DB folder.

B. The oneInch folder.

C. The root of the hard drive.

D. The screws folder.

Answer: C



19. You want to use session variables in an application. You have a single Application.cfm file that you

use in the application. You have enabled session management in the ColdFusion Administrator. What

should you do to enable session variables within your application?

A. Use the tag with sessionManagement=true.

B. Use the tag with the This scope.

C. Use the tag with the Session scope.

D. Use the tag in the onApplicationStart() method.

Answer: A



20. What type of session ID is assigned to the session variables

A. CFID and CFTOKEN only.

B. CFID and CFTOKEN, or JSESSIONID.

C. JSESSIONID and CFTOKEN only.

D. CFID and JSESSION ID only.


Lead to pass Adobe 9A0-066 exam quickly and easily. First Test, First Pass! - visit - http://www.certleader.com
Answer: B




Lead to pass Adobe 9A0-066 exam quickly and easily. First Test, First Pass! - visit - http://www.certleader.com
Contact us
We are proud of our high-quality customer service, which serves you around the clock 24/7.


Contact us by emails
Please allow up to 24 hours for us to respond
problems about sales and so on               problems about payment,installation, acitvation and so on


Sales Email     sales@exambible.com           Support Email      support@exambible.com


Please Note: Please accept mail from an official, do not believe any of the other E-mail




Lead to pass Adobe 9A0-066 exam quickly and easily. First Test, First Pass! - visit - http://www.certleader.com

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags: 9A0-066
Stats:
views:1
posted:12/5/2012
language:
pages:9