Docstoc

Latest Exambible HP2-T20 pdf questions

Document Sample
Latest Exambible HP2-T20 pdf questions Powered By Docstoc
					    HP HP2-T20:
                            Selling HP ProLiant
                            Servers HP Sales

    Version:
                            Demo
     http://www.exambible.com/HP2-T20-exam




Pass Your HP HP2-T20 Exam with Exambible Prep Materials   visit - http://www.exambible.com
About Exambible
          Your Partner of IT Exam


Found in 1998
           Exambible is a company specialized on providing high quality IT exam practice study
materials, especially Cisco CCNA, CCDA, CCNP, CCIE, Checkpoint CCSE, CompTIA A+,
Network+ certification practice exams and so on. We guarantee that the candidates will not only pass
any IT exam at the first attempt but also get profound understanding about the certificates they have
got.
            There are so many alike companies in this industry, however, Exambible has its unique
advantages that other companies could not achieve.




Our Advances
       * 99.9% Uptime
         All examinations will be up to date.
       * 24/7 Quality Support
         We will provide service round the clock.
       * 100% Pass Rate
         Our guarantee that you will pass the exam.
       * Unique Gurantee
         If you do not pass the exam at the first time, we will not only arrange FULL REFUND for you,
but also provide you another exam of your claim, ABSOLUTELY FREE!




Pass Your HP HP2-T20 Exam with Exambible Prep Materials                  visit - http://www.exambible.com
1. How many general server workload virtual machines can the top-end HP VirtualSystem VS3 support?

A. 3,000

B. 4,000

C. 5,000

D. 6,000

Answer: A



2. How many clients can the top-end HP VirtualSystem VS3 support?

A. 2,000

B. 3,000

C. 4,000

D. 5,000

Answer: D



3. What is the typical estimated IT budget for major organizations, as a percentage of annual revenues?

A. 1%

B. 3%

C. 5%

D. 10%

Answer: D



4. Based on IDC research, which statement about the server market is correct regarding the third quarter of

2010?

A. The server market experienced its strongest decline in 5 years.

B. The server market experienced its strongest decline in 10 years.

C. The server market experienced its strongest growth in 5 years.

D. The server market experience its strongest growth in 10 years.

Answer: C




Pass Your HP HP2-T20 Exam with Exambible Prep Materials                    visit - http://www.exambible.com
5. When you sell an HP VirtualSystem to a customer, what does HP recommend as the next logical

purchase for your customer?”

A. HP CloudSystem

B. HP Superdome

C. HP BladeSystem

D. HP AppSystem

Answer: B



6. Which industry analyst stated that within the x86 server market, customer demands have increased for

x86 servers with advanced performance capabilities?

A. ESG

B. SMB Group

C. IDC

D. Gartner Group

Answer: D



7. According to an HP case study, which HP servers did Alpha Trading Systems use to replace their

previous infrastructure and achieve 3x better performance and 35% lower energy usage? (Select two.)

A. HP ML330 G6

B. HP DL360 G6

C. HP BL460c

D. HP DL980 G7

E. HP DL360 G7

Answer: A, E



8. By how much does HP claim the HP DL980 reliability is boosted compared to the earlier HP DL785?

A. 200%

B. 300%

C. 400%



Pass Your HP HP2-T20 Exam with Exambible Prep Materials                 visit - http://www.exambible.com
D. 500%

Answer: D




Pass Your HP HP2-T20 Exam with Exambible Prep Materials   visit - http://www.exambible.com
Contact us
We are proud of our high-quality customer service, which serves you around the clock 24/7.


Contact us by emails
Please allow up to 24 hours for us to respond
problems about sales and so on               problems about payment,installation, acitvation and so on


Sales Email     sales@exambible.com           Support Email      support@exambible.com


Please Note: Please accept mail from an official, do not believe any of the other E-mail




Pass Your HP HP2-T20 Exam with Exambible Prep Materials                            visit - http://www.exambible.com

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Stats:
views:30
posted:11/30/2012
language:
pages:6