Docstoc

Latest Exambible hh0-120 pdf questions

Document Sample
Latest Exambible hh0-120 pdf questions Powered By Docstoc
					    Hitachi HH0-120:
                             Hitachi Data Systems Storage
                             Foundations - Modular Exam

    Version:
                             Demo
     http://www.exambible.com/hh0-120-exam




Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials   visit - http://www.exambible.com
About Exambible
          Your Partner of IT Exam


Found in 1998
           Exambible is a company specialized on providing high quality IT exam practice study
materials, especially Cisco CCNA, CCDA, CCNP, CCIE, Checkpoint CCSE, CompTIA A+,
Network+ certification practice exams and so on. We guarantee that the candidates will not only pass
any IT exam at the first attempt but also get profound understanding about the certificates they have
got.
            There are so many alike companies in this industry, however, Exambible has its unique
advantages that other companies could not achieve.




Our Advances
       * 99.9% Uptime
         All examinations will be up to date.
       * 24/7 Quality Support
         We will provide service round the clock.
       * 100% Pass Rate
         Our guarantee that you will pass the exam.
       * Unique Gurantee
         If you do not pass the exam at the first time, we will not only arrange FULL REFUND for you,
but also provide you another exam of your claim, ABSOLUTELY FREE!




Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials             visit - http://www.exambible.com
1. You have created a P-Vol/S-Vol pair. Which two commands can you use to check that the P-Vol and

S-Vol are synchronized? (Choose two.)

A. raidscan

B. paircheck

C. pairstatus

D. pairdisplay

Answer: A,D



2. Which two features of Hitachi Copy-on-Write Snapshot enable the rapid creation of a data copy?

(Choose two.)

A. Data Pool save area

B. Quick copy provisioning

C. Pointer-based snapshots

D. ShadowImage integration

Answer: A,C



3. Once ShadowImage has created a copy of system data, what are three valid uses for the copied data?

(Choose three.)

A. disaster recovery

B. backup and recovery

C. journaling application

D. application development

E. data mining application

Answer: B,D,E



4. As related to disaster recovery, which two statements are true about "write sequencing"? (Choose two.)

A. Most backup solutions manage write sequencing.

B. It is important in a disaster that occurs over a time period.

C. The order in which Fibre Channel paths are created is important.



Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials               visit - http://www.exambible.com
D. The order of updates on the secondary array is critical to data integrity.

Answer: B,D



5. When connecting modular storage to TagmaStore USP storage devices, a software tool must be used in

order to define the Command Control Interface (CCI) and apply security. What is the name of the tool for

defining the CCI and security?

A. Port Manager

B. LUN Manager

C. SCSI Manager

D. Tiered Storage Manager

Answer: B



6. TrueCopy offers synchronous and asynchonous capabilities. What are two advantages of asynchronous

operation? (Choose two.)

A. No data loss

B. Faster disaster recovery

C. Supports longer distances

D. Lesser impact on host performance

Answer: C,D



7. An IT operations manager needs to forecast hardware purchases for the coming fiscal year. The

manager has been assigned a HiCommand Tuning Manager login in order to accomplish this task. Which

security level is appropriate for the manager?

A. Users

B. Operators

C. Managers

D. Administrators

Answer: A




Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials                    visit - http://www.exambible.com
8. A customer is using a 9585V storage array and is evaluating whether to upgrade to an AMS500 for

performance reasons. Which statement is true?

A. The AMS500 supports larger drive sizes.

B. The AMS500 provides more back-end loops.

C. The AMS500 supports faster back-end loops.

D. The AMS500 supports faster Fibre Channel host connections.

Answer: D



9. A brokerage firm wants to allocate appropriate amounts of storage for the high-volume requirements of

trading operations including the mid-volume requirements of their human resources department. Which

HiCommand Suite product enables the storage manager to do this?

A. Tuning Manager

B. Device Manager

C. Provisioning Manager

D. Business Continuity Manager

Answer: B



10. A customer has recently acquired a competitor and they are in the process of evaluating the newly

expanded network. Which two types of data can HiCommand Storage Services Manager collect relative to

capacity and performance? (Choose two.)

A. Historical data

B. Real time data

C. Trend analysis data

D. Tape device utilization data

Answer: A,B



11. A customer uses Copy-on-Write Snapshot to create a point-in-time copy (V-VOL) of their data for

backup. When can the snapshot be used to backup the production data?

A. Immediately



Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials             visit - http://www.exambible.com
B. After all data is copied to V-Vol

C. After all data is copied to Data Pool

D. After the production volume is shut down

Answer: A



12. A customer requires a new modular storage array which will use parity for data protection. When a drive

fails in a RAID 5 group, the remaining disks are each a single point of failure. A requirement is that the

vendor must minimize the amount of time the array is in a single point of failure state following a disk failure.

Which two features of the AMS500 support the requirement? (Choose two.)

A. RAID 6

B. RAID 5+1

C. Dynamic Sparing

D. Fast Disk Rebuild

Answer: A,C



13. During a customer install of an AMS subsystem the controller ports do not log into the SAN fabric.

The port indication light on the SAN switch indicates a port login failure. Using the Storage Navigator

Modular GUI you need to configure the AMS Fibre Channel controller to work with their SAN fabric. Which

topology would you select in Storage Navigator that would allow you to connect to their SAN switch?

A. Point-to-point

B. F-port connection

C. N-port connection

D. AL-PA private loop

Answer: B



14. A customer has an AMS200 configured in Dual Active Mode and has installed the Hitachi Dynamic Link

Manager software. What is the access method for LUs?

A. Each LU has a single path.

B. Each LU is accessible through all paths.



Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials                    visit - http://www.exambible.com
C. Only LUs which use FC disks are multipathed.

D. Each LU is accessible through all paths to one controller.

Answer: D



15. You set a warning threshold to take pre-emptive action when a critical resource approaches an

unacceptable capacity level. What are two examples of critical resources that could affect application

performance? (Choose two.)

A. Buffer-to-buffer credit depletion

B. The performance of a disk parity group

C. A binding alert on all servers on a subnetwork

D. Available free space in a critical file system or database

Answer: B,D



16. A customer is lowering their recovery time objective (RTO) and increasing the integrity of their backups

by using backup to disk. The production data is on a TagmaStore USP. Which HDS array provides the most

cost effective solution for backup to disk?

A. USP100

B. AMS500

C. AMS200

D. WMS100

Answer: D



17. What is the maximum number of cache partitions available for the AMS500?

A. 8 partitions

B. 12 partitions

C. 16 partitions

D. Unlimited partitions

Answer: C




Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials                visit - http://www.exambible.com
18. A customer has a storage array that supports a large MS Exchange environment. The array is

bottlenecked at the array host ports. The customer has a requirement for a new modular array that will

solve this problem. Which AMS500 feature will support the requirements of this requirement?

A. 4 Gb/s host FC ports

B. Two CPUs per controller

C. Four host ports per controller

D. Intel Pentium IV 3Ghz CPUs in the controllers

Answer: A



19. A customer has a Hitachi Data Systems modular array configured with only one controller. If there is a

failure in the cache module, what is the result to write-pending data?

A. Write-pending data is lost.

B. Write-pending data is preserved in NVRAM.

C. Host is notified and resends all committed writes.

D. With a single controller, data is written to disk not cache.

Answer: A



20. A customer wishes to minimize disruptions due to planned or unplanned outages. Which two features of

Hitachi Copy-on-Write Snapshot facilitate these requirements? (Choose two)

A. Metadata cache copy

B. Background copy of data to snapshot

C. Non-disruptive backups from a Copy-on-Write Snapshot V-Vol

D. Periodic point-in-time copies for rapid restore of corrupted data

Answer: C,D



21. Your network has encountered a bottleneck and you have eliminated the Oracle application server's

resources and the SAN switch fabric as root causes. Using HiCommand Tuning Manager which two steps

should you take to resolve the bottleneck? (Choose two.)

A. Investigate cache percentage utilized.



Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials               visit - http://www.exambible.com
B. Investigate destage time for write I/Os.

C. Investigate the I/O consumption for each server.

D. Investigate I/O activity on the parity groups used by the application's LDEVs.

Answer: A,D



22. A customer has a high performance application that creates a bottleneck at the front-end ports.

Which two arrays are supported Hitachi Data Systems configurations? (Choose two.)

A. AMS500 with four 4Gb/s host ports

B. AMS500 with eight 2Gb/s host ports

C. Thunder 9585V with four 4Gb/s host ports

D. Thunder 9585V with eight 2Gb/s host ports

Answer: A,D



23. IT centers that have Microsoft Windows production systems that must operate in a highly available 24 x

7 environment require business continuity support. Which HDS solution provides support for this need with

MS Windows plug-and-play?

A. Protection Manager

B. Provisioning Manager

C. Dynamic Link Manager

D. Business Continuity Manager

Answer: C



24. Which three statements are true for the WMS100, AMS200 and AMS500 models? (Choose three.)

A. WMS100 has two back-end loops.

B. AMS200 and WMS100 have four back-end loops.

C. AMS500 has four loops and WMS100 has two loops.

D. WMS100 Fibre Channel interface are mounted on separate modules.

E. Fibre Channel interface of AMS200 is mounted directly on the motherboard.

Answer: A,C,E



Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials                 visit - http://www.exambible.com
25. A medium sized company has a small SAN with three Thunder 9580V subsystems. They have

purchased HiCommand Device Manager as a way to centrally manage the storage. You dispatch

HiCommand Device Manager agents on each server on their SAN. What are two advantages of adding the

agents to the servers? (Choose two.)

A. To provision host-side storage

B. To retrieve HBA performance metrics

C. To retrieve information about the visible storage on the host

D. To retrieve zoning information from the Fibre Channel switch

Answer: A,C



26. Which two key IT services are part of HDS Application Optimized Storage (AOS) solutions? (Choose

two.)

A. Tiered storage

B. Business continuity

C. Corporate goverance

D. Storage data management

Answer: A,D



27. Most storage systems have a pool of cache memory that all applications are able to use when

accessing data storage. This can cause data access contention between applications. Cache Partitioning

Manager (CPM) resolves this problem. Which statement describes the way that CPM accomplishes this?

A. CPM can reserve disk space for cache management.

B. CPM can allocate server RAM to use for storage cache.

C. CPM pre-allocates cache memory for specific applications.

D. CPM creates dynamic channels to volumes based on pre-set criteria.

Answer: C



28. A customer has purchased an AMS storage subsystem with both Fibre Channel and SATA drives.



Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials            visit - http://www.exambible.com
The storage administrator needs to create the initial parity groups across the drives. Using the Storage

Navigator Modular GUI, they can accomplish this task. Which combination of parity groups will the GUI

allow you to create?

A. Creation of a parity group that spans only one drive type.

B. Creation of a parity group that allows the spanning of Fibre Channel and SATA drives.

C. Creation of a parity group of SATA with no subsequent Fibre Channel parity groups allowed.

D. Creation of a parity group of Fibre Channel drives with no subsequent SATA parity groupsallowed.

Answer: A



29. A Hitachi Data Systems customer is interested in providing data replication within their Hitachi storage

system. Which two features are provided by Copy-on-Write Snapshot? (Choose two.)

A. Updates copies automatically

B. Has an optional remote replication feature

C. Provides nondisruptive volume snapshots

D. Uses less space than full copies

orLones?XVHVOHVVVSDFHWKDQIXOOFRSLHVRU?ORQHV

Answer: C,D



30. Which entity does Hitachi Data Systems use for virtualization?

A. Host

B. SAN switch

C. Subsystem controller

D. Software volume management

Answer: C




Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials                visit - http://www.exambible.com
Contact us
We are proud of our high-quality customer service, which serves you around the clock 24/7.


Contact us by emails
Please allow up to 24 hours for us to respond
problems about sales and so on               problems about payment,installation, acitvation and so on


Sales Email     sales@exambible.com           Support Email      support@exambible.com


Please Note: Please accept mail from an official, do not believe any of the other E-mail




Pass Your Hitachi HH0-120 Exam with Exambible Prep Materials                       visit - http://www.exambible.com

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Stats:
views:12
posted:11/30/2012
language:
pages:12