Docstoc

Latest Exambible HP2-F01 pdf questions

Document Sample
Latest Exambible HP2-F01 pdf questions Powered By Docstoc
					       HP HP2-F01:
          HP2-F01:
                                  Technical Essentials of HP
                                  Enterprise Products (V2)

       Version :
                                  Demo http://www.exambible.com/HP2-F01-exam/




100% Pass Your HP HP2-F01 Exam with Exambible Prep Materials - visit - http://www.exambible.com
1. Your customer is currently running 28 Linux x86 NFS file servers with direct attached storage. They are

adding five servers every six months. What solution will help resolve their potential problems?

A. EFS WAN Accelerator

B. Virtual Library System

C. MSA 1510i System

D. EFS Clustered Gateway

Answer: A



2. Which tool is used to create configurations and provide a bill of materials for HP products?

A. HPPartSurfer

B. HPStorageWorks Snapshot Sizer

C. HP Product Bulletin

D. HP EnterpriseConfigurator

Answer: D



3. What are the benefits of implementing an iSCSI-based SAN versus a Fibre Channel SAN?

A. highly secured

B. higher Quality of Service

C. lower latency

D. lower cost

Answer: D



4. How many 4GB/s fabric host ports are available on an HSV210 controller pair (EVA8000)?

A. 4

B. 2

C. 8

D. 16

Answer: A




100% Pass Your HP HP2-F01 Exam with Exambible Prep Materials - visit - http://www.exambible.com
5. Your customer has 3 HP ProLiant DL380 servers on each of their 58 sites. Hardware and software

management costs are high.

Which two solutions will simplify their management? (Select two.)

A. iLO Advanced Pack on all their servers

B. HP Partition Manager

C. HP Systems Insight Management

D. Global Workload Management Pack

Answer: AC



6. Which Windows-based software provides snapshots capability?

A. HPSmartArray Snap Configuration Utility (SCU)

B. HPOpenView Online Volume Growth

C. HPStorageWorks FlexCopy

D. HPOpenView Storage Virtual Replicator

Answer: D



7. Which two features are typical requirements for database servers? (Select two.)

A. powerful multimedia subsystem

B. fast I/O subsystem

C. high-powered graphic support

D. multiple processor support

Answer: BD



8. Which MSA solution has the highest storage capacity with the lowest cost investment?

A. MSA1000 with MSA30 enclosures

B. MSA1500cs with MSA30 enclosures

C. MSA1500cs with MSA20 enclosures

D. MSA500 with MSA30 enclosures

Answer: A


100% Pass Your HP HP2-F01 Exam with Exambible Prep Materials - visit - http://www.exambible.com
9. What two types of HP storage can be connected to an XP12000 via 'External Storage XP'? (Select two.)

A. MSA70

B. MSA500

C. XP1024

D. MSA1000

Answer: CD



10. During a customer assessment, you notice the customer needs to monitor and dynamically allocate

resources for their applications in an HP-UX server environment.

Which solution would you propose?

A. HP Performance Manager UX

B. HP-UX Workload Manager

C. HP-UX TaskPrioritizer

D. HP Integrated Lights Out

Answer: B




100% Pass Your HP HP2-F01 Exam with Exambible Prep Materials - visit - http://www.exambible.com

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Stats:
views:2
posted:11/30/2012
language:
pages:4