Docstoc

Latest Exambible HP2-B67 pdf questions

Document Sample
Latest Exambible HP2-B67 pdf questions Powered By Docstoc
					    HP HP2-B67:
       HP2-B67:
                            Fund of Applying Maximo
                            Enterprise Asset Mgmt Sol 09

    Version:
                            Demo
     http://www.exambible.com/HP2-B67-exam




Pass Your HP HP2-B67 Exam with Exambible Prep Materials    visit - http://www.exambible.com
About Exambible
          Your Partner of IT Exam


Found in 1998
           Exambible is a company specialized on providing high quality IT exam practice study
materials, especially Cisco CCNA, CCDA, CCNP, CCIE, Checkpoint CCSE, CompTIA A+,
Network+ certification practice exams and so on. We guarantee that the candidates will not only pass
any IT exam at the first attempt but also get profound understanding about the certificates they have
got.
            There are so many alike companies in this industry, however, Exambible has its unique
advantages that other companies could not achieve.




Our Advances
       * 99.9% Uptime
         All examinations will be up to date.
       * 24/7 Quality Support
         We will provide service round the clock.
       * 100% Pass Rate
         Our guarantee that you will pass the exam.
       * Unique Gurantee
         If you do not pass the exam at the first time, we will not only arrange FULL REFUND for you,
but also provide you another exam of your claim, ABSOLUTELY FREE!




Pass Your HP HP2-B67 Exam with Exambible Prep Materials                  visit - http://www.exambible.com
1. What are the four steps in the Assessment Methodologies & Measures Overview?

A. Search, Assess, Sell, Service

B. Qualify, Assess, Analyze, Design

C. Interview, Discover, Define, Design

D. Qualify, Assess, Discover, Design

Answer: A



2. Which elements are correctly paired with their respective steps in the flow as provided in the Assessment

Methodologies & Measures Overview? (Select two.)

A. Assess - Company Tour

B. Assess - Discovery & Design

C. Analyze - Managed Environment Assessment

D. Design - Business Case

E. Analyze - Business Case

Answer: AB



3. Which statement is true about the “Elements of a Corporate Strategy”? (Select two.)

A. The “objective” is the aspiration of an organization.

B. The “mission” is the quantification or specification of a goal.

C. The “goal” is the general statement of aim or purpose.

D. The “strategy” is a long-term direction or measure.

E. The “vision” is the overriding purpose

Answer: BC



4. Which elements are correctly paired with their respective steps in the flow as provided in the Assessment

Methodologies & Measures Overview? (Select two.)

A. Assess - TCO Analysis

B. Analyze - Company Tour

C. Analyze - TCO Analysis



Pass Your HP HP2-B67 Exam with Exambible Prep Materials                    visit - http://www.exambible.com
D. Qualify - Business Case

E. Qualify - Company Tour

Answer: AB



5. You are on a company tour at customer's site and you notice that stacks of consumables are placed next

to printing devices or in separate rooms. What are possible pain points/risks of this practice? (Select two.)

A. risk of expiring/non-compatible consumables

B. high storage costs

C. lack of remote device management

D. insufficient service level agreements

Answer: AB



6. What typically happens if an organization focuses on reducing cost-per-page (CPP)?

A. The overall printing costs can be reduced.

B. The TCO can increase.

C. The total costs stay the same as other factors automatically increase

D. The CPP cannot be reduced without reducing the TCO

Answer: A



7. CORRECT TEXT

According to Gartner market research, what is the largest contributor (cost category) within the TCO

approach?

A. hardware including cost of financing

B. supplies (toner/ink)

C. service and maintenance

D. IT operations

Answer: A



8. You are on a company tour at a customer's site and you notice that most of the devices are



Pass Your HP HP2-B67 Exam with Exambible Prep Materials                      visit - http://www.exambible.com
locally/PC-connected and low-end models. What are the possible impacts of this situation? (Select three.)

A. Locally connected devices typically have more consumables to stock

B. Document processes are impacted by printing to locally connected devices.

C. Desktop/personal devices often have fewer features and minor performance.

D. No central or remote printer management is possible.

E. Personal/desktop printers generally have higher costs per page

Answer: CDE




Pass Your HP HP2-B67 Exam with Exambible Prep Materials                   visit - http://www.exambible.com
Contact us
We are proud of our high-quality customer service, which serves you around the clock 24/7.


Contact us by emails
Please allow up to 24 hours for us to respond
problems about sales and so on problems about payment,installation, acitvation and so on


                               Support
Sales Email sales@exambible.comSupport Email support@exambible.com


Please Note: Please accept mail from an official, do not believe any of the other E-mail




Pass Your HP HP2-B67 Exam with Exambible Prep Materials                            visit - http://www.exambible.com

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Stats:
views:3
posted:11/30/2012
language:
pages:6