Docstoc

Latest Exambible HP0-M40 pdf questions

Document Sample
Latest Exambible HP0-M40 pdf questions Powered By Docstoc
					       HP0-M40:
                             HP Network Automation 9.x Software

       Version:
                             Demo http://www.exambible.com/HP0-M40-exam/




100% Pass Your HP HP0-M40 Exam with Exambible Prep Materials - visit - http://www.exambible.com
1. Click the Exhibit button.




Which page view does the exhibit display?

A. Monitor Status

B. Event Status

C. Server Monitor

D. System Status

Answer: D



2. When you click Save Device, HP Network Automation automatically begins driver discovery using two

main access methods.

What is one of these access methods?

A. RMI

B. SCP

C. TFTP

D. CLI

Answer: D



3. The IT Compliance Life Cycle in HP Network Automation has four stages. Which stage includes the

activity of establishing a workflow plan?


100% Pass Your HP HP0-M40 Exam with Exambible Prep Materials - visit - http://www.exambible.com
A. Discovery

B. Definition

C. Control

D. Maturity

Answer: C



4. Satellite Remote Agents send syslog messages to trigger a snapshot by an HP Network Automation (NA)

component.

What is this component?

A. NA Core associated with the satellite

B. Satellite Gateway host

C. NA Core hosting the database

D. host running the NA Core Management Engine

Answer: A



5. What is the term for multiple cores connected through database replication?

A. Site

B. Realm

C. Mesh

D. Partition

Answer: C



6. Which port scanner do you use to discover network devices in HP Network Automation 9.0?

A. Nmap

B. Superscan

C. Unicornscan

D. Scanrand

Answer: A




100% Pass Your HP HP0-M40 Exam with Exambible Prep Materials - visit - http://www.exambible.com
7. What is a main work area in the My Workspace Window?

A. Current Device Group

B. My Tasks

C. Current Work Flows

D. Search

Answer: A



8. What is one of the default roles included in HP Network Automation?

A. User Manager

B. Core Administrator

C. Device Manager

D. Limited Access

Answer: D



9. To which entity are command permissions assigned?

A. Partitions

B. Realm

C. Roles

D. Users

Answer: C



10. When a user is being created, several things must be configured and/or assigned. Which entity can a

user be assigned to during the creation process?

A. groups

B. roles

C. command permissions

D. script permissions

Answer: A




100% Pass Your HP HP0-M40 Exam with Exambible Prep Materials - visit - http://www.exambible.com

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Stats:
views:4
posted:11/30/2012
language:
pages:4