Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

NS0-156 test guide

VIEWS: 13 PAGES: 4

Killtest NS0-156 test guide of is composed by the contemporary and dynamic Information Technology experts, who use their knowledge and experience to organize you for your future in IT. You have absolutely nothing to lose and everything to gain with the NS0-156 tests questions and answers you will have instant access to. Our book could be the passport for your career life since it covers everything needed to pass NS0-156 Exam. NS0-156 tests questions and answers is always going to avoid the real actual questions and focus on the unimportant NS0-156 certification topics. We understand that your time is precious and our products are intended to help utilize it in an efficient way.

More Info
									When come to Killtest.com, why not come to visit latest exams? Killtest.com
has released the latest 648-232, 648-244 and 1Z0-053 exams. So at
Killtest.com, you can choose the IT certification exams as you like.

What’s more, we Killtest.com have the promotion on all IT certification
exams. From November 8 to November 30, in order to celebrating
Thanksgiving, we have 15% discount on all IT certification exams. If you
want to purchase your exams after November 30, just feel easy, we also
have promotion for Christmas. From December 1 to December 28, we have
20% discount+10 $15 vouchers for all IT certifications exams. Pay more
attention to Killtest’s Christmas vouchers: vYH3FowZ, XVQYAtp9, QEh17ZC2,
OIwmgYzL,    aJU5Opk7,     R5jcAUQM,     r52prYAB,    eZC48cPR,        neJZRJMr,
xyfhBWOa.
                       The safer , easier way to help you pass any IT exams.




Exam    : NS0-156



Title   : Data ONTAP Cluster-Mode
          Administrator




Version : Demo




                 1/3
                                                       The safer , easier way to help you pass any IT exams.


1.Which statement is true about a Data Protection (DP)-type SnapMirror destination volume?
A. It can be in a Data ONTAP GX cluster.
B. It must be on the same disk type as the source volume.
C. It can be smaller than the source volume.
D. It can be on a different disk type than the source volume.
Answer: D

2.To operate Data ONTAP 8.1 Cluster-Mode SAN, what must be configured on both the initiator and
target.?
A. Logical Unit Access Initialization
B. Physical Unit Access Initialization
C. Symmetric Logical Unit Access
D. Asymmetric Logical Unit Access
E. SAN Access Initialization Protocol
Answer: D

3.Which command can be used to identify the target iqn name in Data ONTAP 8.1 Cluster-Mode and
later?
A. cluster iscsi name
B. cluster iscsi nodename
C. cluster iscsi show
D. vserver iscsi nodename
E. vserver iscsi name
F. vserver iscsi show
Answer: F

4.What does Storage Failover allow?
A. disks to fail over between HA partners
B. disks to fail over to a plex
C. disks to fail over to any node in a cluster
D. disks to fail over to the Epsilon node
Answer: A

5.Which five protocols are supported by Data ONTAP 8.1 Cluster-Mode? (Choose five.)
A. CIFS
B. FC
C. FCIP
D. FCoE
E. iFCP
F. iSCSI
G. NFS
Answer: A,B,D,F,G

6.Which two methods expose volumes to NAS clients? (Choose two.)


                                                 2/3
                                                       The safer , easier way to help you pass any IT exams.


A. mount directories of a volume in a namespace
B. mount the required namespaces in a volume
C. mount the required namespaces in an aggregate
D. mount the required volumes in a namespace
Answer: A,D

7.Which storage system combination is supported in Cluster-Mode?
A. a pair of FAS3270s and a pair of FAS3020s
B. a pair of FAS3270s with a FAS3240 and a FAS6240
C. a pair of FAS6280s and a pair of E7900s
D. a pair of FAS6280s and a pair of FAS3240s
Answer: D

8.Which two statements are true in a SnapMirror LS mirror relationship? (Choose two.)
A. Client requests to write data are allowed if the user is root.
B. Client requests to write data are denied unless accessing the admin share.
C. Client requests to read data are only allowed if the mirror is up-to-date.
D. Client requests to read data are redirected to the LS mirror destination volumes.
Answer: B,D

9.Which two SMB versions does Data ONTAP Cluster-Mode support? (Choose two.)
A. SMB 1.0
B. SMB 2.0
C. SMB 3.0
D. SMB 4.0
Answer: A,B

10.How does the NetApp Remote Support Agent (RSA) connect to NetApp Support?
A. NetApp Support initiates a secure connection to the RSA.
B. NetApp Support initiates a non-secure connection to the RSA.
C. The RSA initiates a secure connection to NetApp Support.
D. The RSA initiates a non-secure connection to NetApp Support.
Answer: C




                                                 3/3

								
To top