HP2-E53 test guide

Document Sample
HP2-E53 test guide Powered By Docstoc
					When come to Killtest.com, why not come to visit latest exams? Killtest.com
has released the latest 648-232, 648-244 and 1Z0-053 exams. So at
Killtest.com, you can choose the IT certification exams as you like.

What’s more, we Killtest.com have the promotion on all IT certification
exams. From November 8 to November 30, in order to celebrating
Thanksgiving, we have 15% discount on all IT certification exams. If you
want to purchase your exams after November 30, just feel easy, we also
have promotion for Christmas. From December 1 to December 28, we have
20% discount+10 $15 vouchers for all IT certifications exams. Pay more
attention to Killtest’s Christmas vouchers: vYH3FowZ, XVQYAtp9, QEh17ZC2,
OIwmgYzL,    aJU5Opk7,     R5jcAUQM,     r52prYAB,    eZC48cPR,        neJZRJMr,
xyfhBWOa.
                       The safer , easier way to help you pass any IT exams.




Exam    : HP2-E53



Title   : Selling HP Enterprise
          Solutions




Version : DEMO




                 1/3
                                                         The safer , easier way to help you pass any IT exams.


1.Which HP system can be upgraded to a full HP CloudSystem?
A.HP CloudSystem VS1
B.HP DL980
C.HP VirtualSystem MC1
D.HP VirtualSystem VS2
Answer: D

2.According to IDC research, how much does the time to deploy a new service improve in moving from
Compartmentalized to Adaptive?
A.from 10 days to 2 days
B.from 20 days to 5 days
C.from 40 days to 10 days
D.from 60 days to 20days
Answer: B

3.According to research by Burson-Marsteller, what is the key approach to resolving the issue that there is
a huge gap between the need for business agility and the current agility of businesses?
A.Deploy a Business Intelligence system.
B.Design and build an Enterprise Data Warehouse.
C.Initiate a technology infrastructure transformation.
D.Initiate an information lifecycle management project.
Answer: D

4.Which HP storage solution is used in the HP VirtualSystem VS2?
A.HP P4800 Lefthand
B.HP P6000 EVA
C.HP P8500 XP
D.HPP10000 3PAR
Answer: A

5.Your customer is currently taking approximately 20 days to deploy new applications within their
traditional IT environment. You are aware that recent industry research shows that implementing a
Converged Infrastructure could significantly reduce deployment times. If your customer used Converged
Infrastructure solutions, what could be their new deployment timeframe?
A.5 days
B.8 days
C.12 days
D.17 days
Answer: A

6.According to Gartner, what percentage of enterprises will be pursuing a private cloud strategy by 2014?
A.56%
B.66%
C.76%


                                                   2/3
                                                         The safer , easier way to help you pass any IT exams.


D.86%
Answer: C

7.According to the 2011 VMware channel survey, how much was spent on hardware and services for
every $1 spent on virtualization software?
A.$8
B.$10
C.$12
D.$14
Answer: D

8.Which statement best describes the HP VirtualSystem?
A.HP VirtualSystem enables IT departments to manage based on perceived activity, where computer
processing power is seen as a utility that users can pay for only as needed.
B.HP VirtualSystem enables several operating systems to be run in parallel on a single CPU to reduce
overhead costs.
C.HP VirtualSystem optimizes dedicated workloads such as data management, business
reporting/analytics, and collaboration.
D.HP VirtualSystem simplifies and extends converged infrastructure into optimized, turnkey solutions that
reduce costs for server and desktop virtualization.
Answer: D

9.How do HP VirtualSystems increase deal size?
A.They include high value software components.
B.They move the deal to strategic virtualization solutions and services.
C.They require more processor blades than conventional systems.
D.They require larger storage systems than conventional architectures.
Answer: B

10.Why are customers struggling to manage their IT infrastructures with more than 70% of their resources
being trapped in operations, problem resolution, and maintenance activities?
A.Service and Help-Desk calls are consuming an ever-increasing amount of time to resolve by server and
storage administrators.
B.Demands from business users are on the increase, leading to a long list of projects that need to be
completed.
C.Multi-vendor solutions require increased management time, and IT resources are stretched to the limits.
D.A high degree of legacy and current applications are in rigid siloes on separate infrastructure islands.
Answer: D




                                                   3/3

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Tags: HP2-E53
Stats:
views:9
posted:11/29/2012
language:simple
pages:4
Description: Killtest HP2-E53 test guide of is composed by the contemporary and dynamic Information Technology experts, who use their knowledge and experience to organize you for your future in IT. You have absolutely nothing to lose and everything to gain with the HP2-E53 tests questions and answers you will have instant access to. Our book could be the passport for your career life since it covers everything needed to pass HP2-E53 Exam. HP2-E53 tests questions and answers is always going to avoid the real actual questions and focus on the unimportant HP2-E53 certification topics. We understand that your time is precious and our products are intended to help utilize it in an efficient way.