Download Free C_HANAIMP_1 Exam Questions & Answers | Free Demo by joshuajbojorquez

VIEWS: 86 PAGES: 5

We at Test4Prep.com remain busy in making our clients succeed in their SAP C_HANAIMP_1 exam. Try free demo of C_HANAIMP_1 exam to ensure the quality of actual product.

More Info
									    SAP
    EXAM C_HANAIMP_1
    SAP Certified Application Associate - SAP HANA 1.0




    Type:          Demo
    For More Information: http://www.test4prep.com/C_HANAIMP_1.html




      Get Complete Collection of C_HANAIMP_1 Exam's Question and Answers.
1     http://www.Test4Prep.com
    Question: 1

    Which types of calendar are available for time attribute views in SAP HANA? (Choose two)

    A. Fiscal
    B. Factory
    C. Gregorian
    D. Julian

                                                                             Answer: A, C

    Question: 2

    Which of the following operations can you use when you create a calculation view using the SAP
    HANA studio graphical interface? (Choose two)

    A. PROJECTION
    B. UNION
    C. INTERSECT
    D. INSERT
                                                                             Answer: A, B

    Question: 3

    Which data store type is recommended for write-intensive scenarios?

    A. Row store
    B. Column store
    C. Object store
    D. Table store
                                                                             Answer: A

    Question: 4

    Which delivered role is mandatory for a system administrator in SAP HANA?

    A. SYS_ADMIN
    B. CONTENT_ADMIN
    C. SAP_ALL
    D. IC MODELER

                                                                             Answer: B




        Get Complete Collection of C_HANAIMP_1 Exam's Question and Answers.
2       http://www.Test4Prep.com
    Question: 5

    What is the purpose of the savepoint process in SAP HANA?

    A. Save changed data to the persistent storage when a transaction is committed.
    B. Save logs to persistent storage when a transaction is committed.
    C. Save changed data and logs to the persistent storage on a regular basis.
    D. Free-up memory by saving less used data to the persistent storage.
                                                                             Answer: C

    Question: 6

    Which best practices should you apply when you use SQL script in SAP HANA? (Choose three)

    A. Use the WHERE clause for updates.
    B. Use UNION ALL instead of UNION.
    C. Use dynamic SQL with variables.
    D. Use cursors.
    E. Use CE functions.
    F. Company 2
                                                                             Answer: E, A, B

    Question: 7

    You want to create a graphical calculation view using the SAP HANA studio. Which steps are
    mandatory for this task? (Choose three)

    A. Define a projection.
    B. Write an SQL script.
    C. Save and activate the view.
    D. Define output fields.
    E. Choose a data source.
                                                                             Answer: D, E, C

    Question: 8

    How many result tables can a calculation view generate per session?

    A. Unlimited
    B. One
    C. Two
    D. None
                                                                             Answer: B



        Get Complete Collection of C_HANAIMP_1 Exam's Question and Answers.
3       http://www.Test4Prep.com
    Question: 9

    What are the advantages of using SAP BusinessObjects Data Services to load data into SAP HANA?
    (Choose three)

    A. You can load unstructured data into SAP HANA.
    B. You can merge data streams.
    C. You can use the same hardware.
    D. You can perform real-time data replication.
    E. You can use BI Content extractors or function modules.
                                                                            Answer: E, A, B

    Question: 10

    What is an example of a selective data load using SAP Landscape Transformation?

    A. Selected data field values are randomized and loaded into SAP HANA.
    B. Selected units or currencies are converted into recalculated amounts or values and loaded into
    SAP HANA.
    C. Selected data for transformation is split into portions.
    D. Selected data for a range of years is loaded into SAP HANA.
                                                                            Answer: D




        Get Complete Collection of C_HANAIMP_1 Exam's Question and Answers.
4       http://www.Test4Prep.com
    Thank You for Trying Our Product



    SAP
    EXAM C_HANAIMP_1
    SAP Certified Application Associate - SAP HANA 1.0




    Type:          Demo
    For More Information: http://www.test4prep.com/C_HANAIMP_1.html




      Get Complete Collection of C_HANAIMP_1 Exam's Question and Answers.
5     http://www.Test4Prep.com

								
To top