Docstoc

Latest Exambible FCESP pdf questions

Document Sample
Latest Exambible FCESP pdf questions Powered By Docstoc
					    Fortinet FCESP:
             FCESP:
                             Fortinet Certified Email
                             Security Professional

    Version:
                             Demo
     http://www.exambible.com/FCESP-exam




Pass Your Fortinet FCESP Exam with Exambible Prep Materials   visit - http://www.exambible.com
About Exambible
          Your Partner of IT Exam


Found in 1998
           Exambible is a company specialized on providing high quality IT exam practice study
materials, especially Cisco CCNA, CCDA, CCNP, CCIE, Checkpoint CCSE, CompTIA A+,
Network+ certification practice exams and so on. We guarantee that the candidates will not only pass
any IT exam at the first attempt but also get profound understanding about the certificates they have
got.
            There are so many alike companies in this industry, however, Exambible has its unique
advantages that other companies could not achieve.




Our Advances
       * 99.9% Uptime
         All examinations will be up to date.
       * 24/7 Quality Support
         We will provide service round the clock.
       * 100% Pass Rate
         Our guarantee that you will pass the exam.
       * Unique Gurantee
         If you do not pass the exam at the first time, we will not only arrange FULL REFUND for you,
but also provide you another exam of your claim, ABSOLUTELY FREE!




Pass Your Fortinet FCESP Exam with Exambible Prep Materials              visit - http://www.exambible.com
1. Which protection profile can be used to protect against Directory Harvest attacks?

A. antispam profile

B. session profile

C. content profile

D. antivirus profile

Answer: B



2. What is one reason for deploying a FortiMail unit in Transparent Mode?

A. DNS records do not necessarily have to be modified.

B. Mail is not queued thereby expediting mail delivery.

C. Mail is not inspected unless a policy explicitly matches the traffic.

D. No user information needs to be stored on the FortiMail unit when operating in Transparent Mode.

Answer: A



3. Which profile can be used to protect against Denial of Service attacks?

A. antispam profile

B. session profile

C. dos profile

D. security profile

Answer: B



4. Which of the following parameters CANNOT be configured using the Quick Start Wizard?

A. protected domains

B. system time

C. operation mode

D. access control rules

E. antispam settings

Answer: C




Pass Your Fortinet FCESP Exam with Exambible Prep Materials                  visit - http://www.exambible.com
5. Which of the following DNS records resolves an IP address into a hostname?

A. MX record

B. PTR record

C. A record

D. NS record

Answer: B



6. Which SMTP sessions are defined as incoming?

A. All SMTP sessions received by the FortiMail units

B. SMTP sessions for the protected domain

C. SMTP sessions received on the management interface

D. All sessions generated from the internal network

Answer: B



7. Which back-end servers can be used to provide Recipient Verification?

A. LDAP servers

B. POP3 servers

C. RADIUS servers

D. SMTP servers

Answer: AD



8. Under which of the following conditions would an email be placed in the Dead Mail queue?

A. The recipient of the email is invalid.

B. The sender of the email is invalid.

C. The email is classified as spam.

D. The remote MTA is performing Greylisting.

Answer: AB



9. A System Administrator is concerned by the amount of disk space being used to store quarantine email



Pass Your Fortinet FCESP Exam with Exambible Prep Materials                visit - http://www.exambible.com
messages for non-existent accounts. Which of the following techniques can be used on a FortiMail unit to

PREVENT email messages from being quarantined for non-existent accounts?

A. Greylist Scanning

B. Recipient Address Verification

C. Sender Reputation

D. Automatic Removal of Invalid Quarantine Accounts

Answer: B



10. Which of the following features can be used to expand a single recipient address into a group of one or

many email addresses?

A. User Alias

B. Address Map

C. User Group

D. None of the above

Answer: A




Pass Your Fortinet FCESP Exam with Exambible Prep Materials                visit - http://www.exambible.com
Contact us
We are proud of our high-quality customer service, which serves you around the clock 24/7.


Contact us by emails
Please allow up to 24 hours for us to respond
problems about sales and so on problems about payment,installation, acitvation and so on


                               Support
Sales Email sales@exambible.comSupport Email support@exambible.com


Please Note: Please accept mail from an official, do not believe any of the other E-mail




Pass Your Fortinet FCESP Exam with Exambible Prep Materials                        visit - http://www.exambible.com

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Stats:
views:6
posted:11/27/2012
language:
pages:6