Docstoc

ES0-007 TestsExpert.com

Document Sample
ES0-007 TestsExpert.com Powered By Docstoc
					                              RES
                    CODE: ES0-007
                Exam Name: Prepare for RES Workspace
                           Manager 2012




           http://www.testsexpert.com/ES0-007.html




                         Type       Demo



    Microsoft      IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                         Instant download after purchase

1                 http://www.testsexpert.com/ES0-007.html
                                               Question: 1

    The default hide drive behavior is set to “Hide all drives unless otherwise specified” and all other
    settings are left at their default settings. Why would one of the user’s drives still be visible? A. Because it
    is a USB drive B. Because it is a home drive C. Because it is a drive substitute D. Because it is a DVD-ROM
    drive




                                                 Answer: B

                                               Question: 2

    You created a new RES Workspace Manager 2012 environment and enabled the option ‘Cache locally
    unless otherwise specified’ at Global level. Where will the user settings be saved during the session for
    users that log on to a terminal server session? A. %homedrive%\Personal Settings\UserPref. B.
    %homedrive%\Pwrmenu\UserPref. C. %localappdata%\RES\WM\UserPref. D. %userprofile%\Local
    setinngs\Application Data\RES\WM\UserPref.




                                                 Answer: A

                                               Question: 3

    The environment is using the Relay Server. How can an administrator accomplish a direct database
    connection with an individual RES Workspace Manager Agent? A. Block the Relay Server in the firewall.
    B. Use the ‘Datastore connection’ option in the .Connections’ tab of the RES Workspace Manager Agent.
    C. Change the config.xml D. Set the option ‘Connect directly to the Datastore’ on the Agents node.




                                                 Answer: B
         Microsoft                IBM            HP        Cisco       Oracle                           Symantec
                                         Instant download after purchase

2                               http://www.testsexpert.com/ES0-007.html
                                              Question: 4

    Scope Control is used to A. Configure to which users a certain application is available. B. Configure to
    which users a certain Action setting is applied.

    C. Define which nodes are available to a user with access to a certain Administrative Role. D. Define
    which Workspace Manager objects are available to a user with access to a certain Administrative Role.




                                               Answer: D

                                              Question: 5

    An administrator has configured User Settings for a specific application to track registry and files. At
    application level, the User Setting is enabled. Start tracking changes is configured to track changes
    immediately. However, no changes are being preserved for users of the application. Which of the
    following could be the cause of this problem? 1. Sampling mode is disabled. 2. User Settings is disabled
    at global level. 3. “Preserve” and “Apply” are both checked. 4. “Allow users to restore their own
    settings” is disabled. A. 1 and 2 only B. 3 only C. 2 only D. 4 only




                                               Answer: C




         Microsoft               IBM            HP        Cisco       Oracle                          Symantec
                                        Instant download after purchase

3                              http://www.testsexpert.com/ES0-007.html
                                             Question: 6

    What can be used to generate files for the Workspace Designer? 1. User Settings Sampling Mode 2.
    Desktop Sampler 3. Baseline Desktop Analyzer 4. Instant Reports A. 1 and 2 B. 2 and 3 C. 1 and 4 D. 3
    and 4




                                              Answer: B


                                             Question: 7

    The “Comments” that can be specified when assigning Application Managers to an application is
    displayed to the A. End user when the application is started. B. End user when access to the application
    is requested. C. Application Manager when users are assigned to the application D. Application Manager
    when information about the application is viewed.




                                              Answer: C

                                             Question: 8

    An international Terminal Server farm centrally based in New York has users with different languages
    working on it. The best way to create a language-dynamic Start Menu is to base it on 1. Zones. 2.
    Language Packs. 3. Keyboard mappings. 4. Environment Variables. A. 1 and 2 only B. 3 and 4 only C. 1, 2
    and 4 only D. 2, 3 and 4 only




         Microsoft              IBM            HP        Cisco       Oracle                        Symantec
                                       Instant download after purchase

4                              http://www.testsexpert.com/ES0-007.html
                                               Answer: C

                                              Question: 9

    Which entry is recorded in the Audit Trail? A. Granted access B. Locked account C. Security warning D.
    Actions error




                                               Answer: A

                                             Question: 10

    At the Desktop > Background node a Desktop background image is configured for the users. If an
    administrator creates a Building Block of this setting, what will happen with that image? A. The
    background image will be inserted into the Building Block. B. It is not possible to create a Building Block
    of items containing images. C. The background image will be stored in an additional file. D. All settings
    will be included, but the background image is ignored.




                                               Answer: C

                                             Question: 11

    RES Workspace Manager is configured to monitor CPU usage to prevent bad applications from
    disturbing other sessions. What happens when an application takes too much processing time? RES
    Workspace Manager will: A. Lower the process priority so the operating system will only run it in
    leftover CPU time. B. Kill the application after notifying the user about the misbehaving process. C.
    Automatically move the running instance to a free server, if available. D. Pause the application, notify
    the user, and continue the application when there’s enough free CPU power.



         Microsoft               IBM            HP        Cisco       Oracle                          Symantec
                                        Instant download after purchase

5                              http://www.testsexpert.com/ES0-007.html
                                                Answer: A

                                             Question: 12

    An administrator wants to be notified by e-mail when a user installs an application. What is the easiest
    way to accomplish this? A. Create an e-mail notification type and set the alerting option ‘User installed
    Applications- Applications installed’ to this notification type. B. Set the Administrator e-mail address in
    the alerting option ‘User installed Applications- Applications installed’. C. Create a custom e-mail task
    and attach this to all applications. D. Create a notification type and select the option ‘Applications
    installed’.




                                                Answer: A




         Microsoft               IBM            HP        Cisco       Oracle                           Symantec
                                        Instant download after purchase

6                               http://www.testsexpert.com/ES0-007.html
                                         RES
                               CODE: ES0-007
                         Exam Name: Prepare for RES Workspace
                                    Manager 2012




                    http://www.testsexpert.com/ES0-007.html


Microsoft               Cisco                IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-162  70-177      640-802  640-822   000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP            IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  98-366      642-832 642-813    000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP         Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637   000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545   000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER        IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973    000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975    000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                    Instant download after purchase

7                            http://www.testsexpert.com/ES0-007.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:4
posted:11/15/2012
language:
pages:7