Docstoc

HP0-S36 ExamKill

Document Sample
HP0-S36 ExamKill Powered By Docstoc
					                                       HP0-S36                                                     HP

Archecting HP Server Solutions Exam

                               Click the link below to buy full version as Low as $25

                                      http://www.examkill.com/HP0-S36.html




        ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
        preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
        Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

        Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
        buy.

        Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
        complete course so that you pass final exam.

        Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
        providers in the same industry.

        Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
        including your credit card and other secret information.

        Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
        for all your questions/concerns about anything.




                                                                                         www.examkill.com
                                            Question: 1


Which commands are used in HP-UX determine operating system versions and patch levels? (Select two) A.
sysconfig B. uname C. fcsmutil D. swlist E. ioscan




                                           Answer: B, D


Explanation: Reference:

http://pic.dhe.ibm.com/infocenter/wbihelp/v6rxmx/index.jsp?topic=%2Fcom.ibm.wics_installation.doc%2
Fdoc%2Finstallation_unix%2Finstallation_unix25.htm (see the heading: Validating the operating system
and patch level in HP-UX)




                                            Question: 2


Which benefits does HP Matrix OE infrastructure orchestration functionality provide to customer? (Select
two) A. A role-based deployment solution for virtual and physical environments B. An end-to-end systems
management solution C. A benchmark solution for different server architectures D. A portal-driven
migration path for existing virtual environments E. A template-based service portal




                                             Answer: A


Explanation: Reference:

http://www.google.com.pk/url?sa=tHYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"&HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"rct=jHYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=



http://www.examkill.com/HP0-S36.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
http://www.mysiriuszone.com%2"&HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFj



AF&url=http://www.mysiriuszone.com%2"q=HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"&HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"esrc=sHYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"&HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"source=webHYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"&HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"cd=6HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"&HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"cad=rjaHYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"&HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"ved=0CD4QFjAFHYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"&HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"url=http%3A%2F%2Fwww.mysiriuszone.com%2Fcomponent%2Foption
%2Ccom_docman%2Ftask%2Cdoc_download%2Fgid%2C5255%2FItemid%2C489%2FHYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"&HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"ei=QoCbUPG3HdHYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"D34QSX-IBYHYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"&HYPERLINK
"http://www.google.com.pk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CD4QFjAF&url=
http://www.mysiriuszone.com%2"usg=AFQjCNFxmhZQW9AEwjwvfZNvO3RLkOQ3bQ (page 7, see the
bulleted points)




http://www.examkill.com/HP0-S36.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                            3
                                               Question: 3
A customer with a limited budget is planning to implement critical business unit. The company is
projecting variable growth. The result of the system sizing, in an initial phase, is a solution containing eight
servers with dual processors. Which BladeSystem supports the customer’s needs?



A. HP c7000 enclosure with one OA, redundant Ethernet switches, and eight BL460c Gen8 servers B. HP
c3000 enclosure with one OA, redundant Ethernet switches, and eight BL460c servers C. HP c7000
enclosure with one OA, redundant Ethernet switch, and fully populated with BL460c Gen8 servers D. HP
c3000 enclosure with one OA, one Ethernet switch and fully populated with BL460c Gen8 servers




                                                Answer: B



                                               Question: 4


Your customer is interested in moving toward a cloud-based solution. Which HP offering should you
recommend to help the customer with their initial analysis? A. HP CloudSystem Matrix Expansion Services
B. HP Critical Advantage C. HP Converged infrastructure maturity Model D. HP BladeSystem Firmware and
Driver Gap analysis




                                                Answer: A


Explanation: Reference:

http://h18004.www1.hp.com/products/blades/components/matrix/index.html#c1




http://www.examkill.com/HP0-S36.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                           4
                                              Question: 5


After booting Gen8 server into intelligent Provisioning and selecting Perform maintenance, Why is
Firmware Update icon lighter than the other one the screenshot shown?




A. There are no initial networking parameters B. The system has not completed a full POST process C. The
user has insufficient permissions D. Firmware has just been updated




                                               Answer: D


Explanation: Normally the icons gray out when there are insufficient permissions to access it. In this case,
the icon is not grayed which means that the firmware has just been updated and there are not more
firmware updates to download.




http://www.examkill.com/HP0-S36.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         5
                                            Question: 6


What is a typical usage of HP Matrix OE infrastructure orchestration functionality? (Select two) A.
Automatic movement of a virtual machine to a host with less load B. Dynamic server migration based on
load C. Rapid provisioning and deprovisioning of complex infrastructure designs D. Improved utilization of
infrastructure resource through reservation and schedules E. Converting of an AMD virtual machine
container to run on Intel




                                           Answer: C, D


Explanation: Reference:

http://h20000.www2.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c03132773/c03132773.pdf (page 10, see the
last bulleted point on the page and the last 4th bulleted point)




                                            Question: 7


Your customer needs increased date security for an existing Smart Array P420 RAID 5 configuration. You
recommend a migration to RAID 6. What is needed to migrate to RAID 6? A. HP Smart Array Advanced
Pack (SAAP) 2.0 B. A move the P420 to a PCIe x8 slot C. HP SAS MIN-MIN 3X 1X-5M Cable Assembly Kit D.
Minimum of these identical disks




                                             Answer: A




http://www.examkill.com/HP0-S36.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      6
                        HP0-S36

                                                                                HP

Archecting HP Server Solutions Exam

            Click the link below to buy full version as Low as $25

             http://www.examkill.com/HP0-S36.html




   We also provide PDF Training Material for:



       Hot Exam                                   Hot Certification




   650-987        MB3-861                      CCNA         ASC

   642-447        1Z0-218                      APC          CCNP

   642-874        LOT-919                      MCTS         MBS
                                                                          www.examkill.com
   70-448         TB0-120                      CCDA          MCITP

   MB3-862        000-M88                      IBM Lotus      11g DBA

   70-620         HP2-H19                      A+             JNCIP

   HP2-E46         HP2-E47                     Security+      Adobe CS4




   http://www.examkill.com/HP0-S36.html
   Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                  7

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:8
posted:11/12/2012
language:
pages:7