MetaSolv Solution SIG by 56s89rx

VIEWS: 60 PAGES: 3

									                             MetaSolv Solution SIG
 MetaSolv User Group Conference 2010


Agenda


                            Monday, Nov 1, 2010
7:00pm   Informal Meet & Greet – Hosted by Oracle Professional Services
                      All members encouraged to attend

                                     Cristina’s
                                   8210 Hwy 121
                                    Frisco 75034



                            Tuesday, Nov 2, 2010
08:00am – 9:00am     General Session – Executive Committee                   1 hr
                   -  User Group Update – User Group Executive Committee
                         What is a SIG and how does it affect MSUG?
                         What about the MSUG website?
                   - Executive Committee vacancies

09:00am –10:30am       Road Map – Oracle                                   90 min

10:30am -10:45am       Networking Break                                    15 min

10:45am -12:00am       SIP Trunking – Pat Vaughn (INS)                     75 min

12:00pm – 1:30pm       Networking Lunch                                    90 min

1:30pm – 3:00pm    Theme Updates – Oracle                                  90 min

3:00pm – 4:00pm Next Themes Discussion – Executive Committee                 1 hr

4:00pm - 5:00pm Demos - Oracle                                               1 hr
                       Wednesday, Nov 3, 2010
08:00am – 9:00am    Work Management Theme Review - Oracle              1 hr

09:00am– 10:30am    Virtual Theme Review – Oracle                    90 min

10:30am -10:45am    Networking Break                                 15 min


10:45am -12:00am    Task / Flow Integration w/ Other Systems – Chad Anauo
(TDS)                                                                75 min

12:00pm – 1:30pm    Networking Lunch                                90 min

1:30pm – 3:00pm    Next Themes Discussion – Executive Committee     90 min

3:00pm – 4:00pm    Support Discussion – Oracle                         1 hr

4:00pm - 5:00pm Demos - Oracle                                         1 hr
                         Thursday, Nov 4, 2010
08:00am – 9:00am     EWO Discussion Panel – Tim Strickland, et al       1 hr

09:00am – 10:30am     IPv6 Discussion – Oracle                        90 min

10:30am -10:45am     Networking Break                                 15 min

10:45am -12:00am     MetroEthernet Modeling – Ricardo Moreno (CATV)   75 min

12:00pm   – 1:30pm    Networking Lunch                                90 min

1:30pm – 2:30pm    Finalize Next Themes – Executive Committee           1 hr

2:30pm – 3:00pm    MSUG Business - Executive Committee                30 min

3:00pm - 4:00pm Requirements Session for Next Theme - Execs              1hr

4:00pm - 5:00pm Demos - Oracle                                          1 hr

								
To top