tugas seni

Document Sample
tugas seni Powered By Docstoc
					Bubuy bulan
Bubuy bulan sangray bentang
Panon poe
Panon poe disasate

Unggal bulan, unggal bulan
Unggal bulan abdi teang

Unggal poe,unggal poe
Unggal poe oge hade

Situ Ciburuy
laukna hese dipancing
Nyeredet hate
Ningali ngeplak caina

Duh eta saha nu ngalangkung
unggal enjing
Nyeredet hate
Ningali sorot socana



Berkibarlah benderaku
Lambang suci gagah perwira
Di seluruh pantai Indonesia
Kau tetap pujaan bangsa

Siapa berani menurunkan engkau
Serentak rakyatmu membela
Sang merah putih yang perwira
Berkibarlah Slama-lamanya

Kami rakyat Indonesia
Bersedia setiap masa
Mencurahkan segenap tenaga
Supaya kau tetap cemerlang

Tak goyang jiwaku menahan rintangan
Tak gentar rakyatmu berkorban
Sang merah putih yang perwira
Berkibarkah Slama-lamanya
Manuk Dadali
mesatngapungluhur jauh di awang awing
meberkeunjanjangna bangun taya karingrang
kukuna ranggaos reujeungpamatukna ngeluk
ngepak mega bari hiberna tarik nyuruwuk
saha anu bisa nyusul kana tandangna
gadangjeungpartentang taya badingan nana
dipikagimir dipikaserab ku sasama
taya karempan ka sieun leber wawanenna
manuk dadali manuk panggagahna
perlambang sakti indonesia jaya
manuk dadali pang kakoncarana
resep ngahiji rukun sakabehna
hirup sauyunan tara pahirihiri
silih pikanyaah teu inggis bela pati
manuk dadali gadung siloka sinatria
keur sukamna bangsa di nagara Indonesia




Sabilulungan, urang gotong-royong
Sabilulungan, urang silih rojong
Sabilulungan, genteng ulah potong
Sabilulungan, persatuan tembong

Tohaga, rohaka,
Rempug jukung ngabasmi pasalingsingan
Satia, sajiwa,
Rempug jukung ngabasmi pasalingsingan.

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Tags:
Stats:
views:2
posted:10/7/2012
language:
pages:2