Docstoc

CAT-260 Questions and Answers

Document Sample
CAT-260 Questions and Answers Powered By Docstoc
					                   CA Technologies
                   CODE: CAT-260
            Exam Name: CA AppLogic r3 Professional Exam




           http://www.testsexpert.com/CAT-260.html




                        Type       Demo



    Microsoft     IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                        Instant download after purchase

1                http://www.testsexpert.com/CAT-260.html
                                             Question: 1
    Which appliance is a port switch that is used most often to forward/separate administrative traffic?

    A. PS8
    B. HALB
    C. WEB5
    D. INSSL


                                              Answer: A
                                             Question: 2
    WS_API provides a web service interface to: (Choose two)

    A. Existing business services on the grid.
    B. The command-line interface (CLI)-based controller of the CA AppLogic grid.
    C. One or multiple CA AppLogic grids, through a Representational State Transfer (REST)-based service.
    D. Large pools of virtualized infrastructure within each Virtual Data Center (VDC), which you can
    programmatically control.


                                              Answer: A
                                             Question: 3
    If you are using a Windows computer, how do you access a Virtual Dedicated Server (VDS) for the Linux
    operating system?

    A. Remote Desktop
    B. Login (graphic) option
    C. Secure Shell (SSH) from the PuTTY tool
    D. Cygwin bash using the following command: windows cmd.exe shell


                                              Answer: C
                                             Question: 4
      CA AppLogic virtualizes access to which types of peripheral devices? (Choose two)

         Microsoft              IBM            HP        Cisco       Oracle                        Symantec
                                       Instant download after purchase

2                             http://www.testsexpert.com/CAT-260.html
    A. Serial ports
    B. Tape drives
    C. Block storage devices
    D. Network interface cards (NICs)


                                           Answer: C, D
                                            Question: 5
    You have completed the build for a new application and have had it running for two days. You decide to
    add monitoring capabilities to your application. After dragging a MON appliance to the grid, you use
    balloon connectors to connect the mon interface of all your appliances to the mon interface of the MON
    appliance. Then you click the Monitor button. However, the monitoring function does not work. Before
    you make a second attempt at running the monitoring function, what do you need to do?

    A. Configure a Monitoring Policy.
    B. Save and restart your application.
    C. Save your application and do no more.
    D. Reconstruct the application, because you cannot add a MON appliance after an application has
    already been running.


                                              Answer: B
                                            Question: 6
    In CA AppLogic, you can dynamically scale an application by using one appliance to start and stop other
    appliances based on a user-defined policy. Which appliance starts and stops the other appliances?

    A. SLA
    B. MON
    C. HALB
    D. NASR


                                              Answer: A
                                            Question: 7
    In CA AppLogic, which type of network interface is used for connecting to other appliances?

         Microsoft              IBM             HP        Cisco       Oracle                      Symantec
                                        Instant download after purchase

3                             http://www.testsexpert.com/CAT-260.html
    A. Raw
    B. Default
    C. Terminal
    D. Virtual Machine Agent (VMA)


                                                Answer: C
                                              Question: 8
    Which statements about global load balancing (GLB) are TRUE? (Choose three)

    A. It is implemented using the DR appliance.
    B. A built-in algorithm calculates the shortest distance from when the request has been raised.
    C. It is fully and automatically implemented in CA AppLogic by mirroring all virtual volumes on two
    different servers in different parts of the worl
    d. D. It provides for high availability (HA) because it can switch to resources located in another region of
    the globe if a local outage or disaster occurs. E. A master GLB site monitors the health and
    responsiveness of slave sites, which in turn identify the sites that are available and can offer the best
    response.


                                          Answer: B, D, E
                                              Question: 9
    How many appliances can an output terminal connect to?

    A. 1
    B. 4
    C. 8
    D. 15


                                                Answer: A
                                             Question: 10
    Which appliance does CA AppLogic include to provide an IP table-based incoming connection gateway
    with Secure Sockets Layer (SSL), failover, and firewall support?


            Microsoft            IBM            HP        Cisco       Oracle                          Symantec
                                        Instant download after purchase

4                              http://www.testsexpert.com/CAT-260.html
    A. PS8
    B. HALB
    C. NASR
    D. INSSLR


                                 Answer: D




         Microsoft    IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                            Instant download after purchase

5                    http://www.testsexpert.com/CAT-260.html
                                 CA Technologies

                              CODE: CAT-260
                     Exam Name: CA AppLogic r3 Professional Exam




                    http://www.testsexpert.com/CAT-260.html


Microsoft               Cisco                IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-162  70-177      640-802  640-822   000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP            IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  98-366      642-832 642-813    000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP         Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637   000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545   000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER        IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973    000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975    000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                    Instant download after purchase

6                           http://www.testsexpert.com/CAT-260.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:33
posted:9/29/2012
language:Latin
pages:6