Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

Amaliah Ramadhan

VIEWS: 3 PAGES: 2

									            Amaliah Ramadhan
1. Tutuan
   Sangkan siswa-siswi SMP NEGERI 1
   PLUMBONoray ngalakonan ibadah puasa
   jeungsempurna ieu cumah
 2.Waktu
     Minggu ka 2 ti bulan ramadhan
 3.Pamilon
     Siswa-siswi SMP NEGERI 1 PLUMBON
 4.Kagiatan
     Dina bulan ramadhan siswa-siswi SMP NEGERI
    1 PLUMBONngalakona kagiatan amaliah
    ramadhan. Kegiatan ieu di lakukeun secara
    giliran unggal mingguana.
     Kagiatan ieu bertujuan sangkan siswa –siswi
   SMP NEGERI 1
        Minggu ka 1 ti bulan ramadhan giliran kelas
    VII anu ngalaksanakeun kagiatan tersebut.
         Minggu ka 2 ti bulan ramadhan giliran kelas
    VIII anu ngalaksanakeun kagiatan tersebut.
         Minggu ka 2 ti bulan ramadhan giliran kelas
    IX anu ngalaksanakeun kagiatan tersebut.
   Guru-guru mata pelajaran mere materi ngeunaan
    agama
           TUGAS BAHASA SUNDA

LAPORAN KEGIATAN AMALIAH RAMADHAN




                       Disusun oleh :
                    Nama           : -   Fazri Hasan Basri
                                     -   Indra Bimo Prakoso
                                     -   Nurguna
                    Kelas          : VIII A




          SMP NEGERI 1 PLUMBON
    Jl. Pangeran Antasari No. 8 Kec. Plumbon Kab. Cirebon

								
To top