Docstoc

6102

Document Sample
6102 Powered By Docstoc
					                           Avaya
                           CODE: 6102
                Exam Name: Avaya Virtual Services Platform
                       9000 Implementation Exam




                http://www.testsexpert.com/6102.html




                           Type       Demo



    Microsoft        IBM           HP        Cisco       Oracle   Symantec
                           Instant download after purchase

1                     http://www.testsexpert.com/6102.html
                                              Question: 1
    A customer is mirroring multiple ports to a single monitor port. What happens if the mirrored traffic
    exceeds the bandwidth of the monitor port?

    A. The traffic will be buffered until there is available bandwidth.
    B. The excess traffic will be dropped randomly.
    C. The excess traffic will be dropped based upon the mirror priority of the ingress port.
    D. The excess traffic will be dropped based upon the port priority of the ingress port.


                                               Answer: B
                                              Question: 2
    Which types of packets will port mirroring not capture?

    A. Packets that are dropped on the ingress MAC
    B. Packets that are destined for the standby CP
    C. Packets that are properly forwarded through the VSP
    D. Packets that have a destination address of 255.255.255.255


                                               Answer: A
                                              Question: 3
    A Split Multi Link Trunking (SMIT) for switch clustering is being configured. Which statement is a
    configuration requirement for the SMIT?

    A. The CP-Limit is configured on edge switch stacks.
    B. VLANs that are defined on the SMLT are also defined on the tote IST.
    C. Neighboring edge switch stacks should be connected to each other via the DMLT connection to add
    resilient paths in the event of an SMLT failure.
    D. Alternate the primary path of the SMLT connection Lo load balance the switch core.


                                               Answer: B
                                              Question: 4

         Microsoft               IBM           HP        Cisco       Oracle                         Symantec
                                       Instant download after purchase

2                                http://www.testsexpert.com/6102.html
    A Virtual Services Platform (VSP) 9000 chassis has the following connections:
    Four 10GBaseER core connections in ports 3/4 , 3/8, 4/4, 4/8 (9024XL cards)
    40 Copper 100BaseT connections for server aggregation (9048GT card)
    How many Switch Fabric (SF) modules need to be installed in the roar of the chassis to ensure that all of
    the IO cards operate at full performance, even if a single SF modules fails (n + 1 SF redundancy)?

    A. Install three SFs in St modules 1, 2, 4.
    B. Install four SFs in SF modules 1, 2, 3, 4.
    C. Install five SFs in SF modules 1, 2, 3, 4, 5.
    D. Install six SFs in SF modules 1, 2, 3, 4, 5, 6.


                                                   Answer: D
                                                 Question: 5
    Which two management ports are available on the CP module? (Choose two.)

    A. Serial interface
    B. USB (host) interface
    C. Ethernet interface
    D. Modem interface


                                                Answer: A,D
                                                 Question: 6
    Given the following ACL applied to an interface:
    filter acl ace 1 5 name "xxxx"
    filter acl ace action 1 5 deny
    filter acl ace ip 1 5 ip-protocol-type eq tcp
    filter acl ace protocol 1 5 dst-port eq 23
    filter acl ace 1 5 enable
    What is the result of this filter?

    A. permit telnet traffic
    B. deny ftp traffic
    C. permit only tcp traffic
    D. deny telnet traffic
    E. deny only tcp traffic




          Microsoft                IBM             HP        Cisco       Oracle                     Symantec
                                           Instant download after purchase

3                                   http://www.testsexpert.com/6102.html
                                              Answer: D
                                             Question: 7
    Internet Group Management Protocol (IGMP) is used by the IP Multicast router, to learn about the
    existence of host group members on their directly attached subnets. Which statement about IGMP is
    true?

    A. The IP Multicast routers get this information by listening for IP hosts broadcasting IGMP queries and
    reporting their host group memberships.
    B. The IP Multicast routers get this information by broadcasting IGMP queries and listening for IP hosts
    reporting their host group memberships.
    C. The IP Multicast routers get this information by recognizing the modified MAC address of a Multicast
    packet and adding that MAC address to the Multicast tree.
    D. The IP Multicast routers get this information by listening for Multicast Servers broadcasting IGMP
    queries and listening for IP hosts reporting their host group memberships.


                                              Answer: B
                                             Question: 8
    A campus network requirement is to introduce Virtual Routing and Forwarding (VRF) in the existing
    Virtual Services Platform (VSP) 9000 core. The technician needs to configure VRF on the VSP 9000.
    Which statement represents the proper order for configuring a new VRF?

    A. Create a new VLAN, add an IP address, create a VRF, and move the VLAN to the new VRF.
    B. Create a VRF, add an IP address, create a new VLAN, and move the VLAN to the new VRF.
    C. Create a VRF, create a new VLAN, add an IP address, and move the VLAN to the new VRF.
    D. Create VRF, create a new VLAN, move the VLAN to the new VRF, and add an IP address.


                                              Answer: D
                                             Question: 9
    Which command can be used to determine the management IPv6 address on the Virtual Services
    Platform (VSP) O000?

    A. Show interfaces mgmtEthernet 1/1
    B. Show ip interface vrf mgmtRouter

         Microsoft              IBM            HP        Cisco       Oracle                        Symantec
                                       Instant download after purchase

4                                http://www.testsexpert.com/6102.html
    C. Show ipv6 interface vrf mgmtRouter
    D. Show ipv6 address interface


                                              Answer: D
                                            Question: 10
    Avaya recommends that the Switch Fabric (SF) modules be installed in both Slot SF1 and Slot SF4. What
    is the reason behind this recommendation?

    A. It provides optimal load balancing between the SF modules.
    B. It provides redundancy tor the bandwidth management.
    C. It takes full advantage of the orthogonal midplane architecture.
    D. It provides redundancy in case of a power supply failure.
    E. It provides lossless SF failover.


                                               Answer: B




         Microsoft              IBM            HP        Cisco       Oracle                     Symantec
                                       Instant download after purchase

5                                http://www.testsexpert.com/6102.html
                                    Avaya
                                    CODE: 6102
                      Exam Name: Avaya Virtual Services Platform
                             9000 Implementation Exam




                    http://www.testsexpert.com/6102.html


Microsoft               Cisco                IBM                 HP                      Other
     MCTS                 CCNA             IBM Lotus                 AIS              70-323  9L0-063
70-162  70-177      640-802  640-822   000-M42   000-M41   HP0-311     HP0-A25        9L0-010 9L0-517
70-462    70-463    640-816  640-460   000-M60   000-M62   HP0-M28     HP0-M30        HP2-E53 70-321
     MBS                 CCNP            IBM Mastery             APC                 650-179   1Y0-A20
98-361  98-366      642-832 642-813    000-G01   000-M43   HP0-D11     HP0-J37       00M-646   MB2-876
MB3-861   MB3-862   642-825 642-845    000-M44   000-M45   HP0-S29     HP0-P14       646-206   9L0-314
     MCAS                 CCSP         Solutions Expert           MASE                MB6-884 220-701
77-601  77-602      642-627  642-637   000-444   000-640   HP0-J33   HP0-M48          650-196  3305
77-604    77-605    642-647  642-545   000-910   000-913   HP0-M49   HP0-M50          MB6-871 HP2-Z22
     MCSE                 CCIE            IBM Cognos             ASE                  9L0-407  9A0-146
70-281  70-282      350-001  350-018   COG-105   COG-180   HP0-066         HP0-082    HP2-H23 000-184
70-284    70-285    350-029  350-060   COG-185   COG-200   HP0-781         HP0-782    1Z0-527  HP2-B91
  MCSA 2003          DATA CENTER        IBM Specialist           CSE                  000-781  M70-201
70-461  70-620      642-972 642-973    000-005   000-015   HP0-090         HP0-276    M70-101   7004
70-680    70-291    642-974 642-975    000-032   000-042   HP0-277         HP0-760   HP3-X11   HP3-X08



          Microsoft           IBM           HP        Cisco       Oracle                 Symantec
                                    Instant download after purchase

6                             http://www.testsexpert.com/6102.html

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Stats:
views:6
posted:9/16/2012
language:Latin
pages:6
Description: Download free test pdf questions & answers preparation material.