Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out
Get this document free

CIVIL SERVICE INTERVIEWS CSE-2010-3

VIEWS: 12 PAGES: 2

CIVIL SERVICE INTERVIEWS CSE-2010-3

More Info
									CIVIL SERVICE INTERVIEWS CSE-2010

Name: Dineshkumar IRS
Board :I.M.G Khan
 Question:
Member - 1
Chairman
1. What you learn from work experience (I worked in railway, Secretariat, Sub Registrar and
DRCS)

Ans : Sir, I learned to service in any Harish situation In the post of goods guard, Railway. In
secretariat I learn the people problem & how to solve the problem. And as sub register I
resolved to tackle corruption in my office

2. How do you control the mob in violent situation as an IPS officer?

Ans : Sir, firstly, I enquire the   cause for the situation , simultaneously . I try to talk with mob
leaders.

3. Chairman interrupted- if the situation not to conducive for talk?

Ans : Sir, I mobilize the force to prevent by using barricade then lath change and shot at sky –
then shot below knee
                                                 MEMBER – 2

4. Do you agree to ban the programmer in TV valuates to taboo rituals & Supporting social
evils? if yes why?

Ans : Yes, sir because, the programme will affects the people minds & it support to spread the
same. So I support for the ban of such programme.

5. Who then the ban affects the freedom of media?

Ans: Sir, media should behave rightfully media has to response for common welfare. If not so
we have to ban such programme.

6. As DRCS, did you punish your subordinate?

Ans : Since I am in training there is no situation arise.

7. Tell me which act go urn the cooperative societies in tamilnadu T.N cooperative societies
Act, 1983

8. Tell me type of societies? (I Said)
                                Member – III & IV
9. How is the housing societies working?
Ans : I tried to answer but not satisfactory

10. Why the people evade stamp duly by giving low value in document? How U prevent it?
Ans : By using section 47(1) Sub Registrar refer the document to deputy collector (Stamp). He
will fix the value for document (I was working as SR)
(He might expect some other answer so he repeat the question - I try to explain?)

11. Do you think the movement of Anna Hazer against corruption will succeed?
Yes sir Even if not succed. We have to try other avenue also sir

12. What are the crops growing in your district?
(I Said)

13. How the crops used to generate electricity?
Sir, sugarcane bagg asse used in electricity co – generation . ethanol mixed petrol used as bio –
fuel.

14. Which country master in bio fuel
Sir It’s Brazil

15. Tell me a kural from Thirukural?
16. Chairman – interrupted to example the mean?
After explanation chairman said you can go home mr. Dineshkumar
I said thanking you sirs

								
To top