Free Brocade 143-420 Exam PDF | Examskey by avishchristopher

VIEWS: 686 PAGES: 9

More Info
									      Brocade
                 EXAM - 143-420
   Brocade Certified Fabric Administrator in a Nutshell 16 Gbps Edition




                     TYPE:                            DEMO

          http://www.examskey.com/143-420.html




Complete collection of 143-420 Exam's Question and answers.
http://www.ExamsKey.com
                                                                          1
Question: 1


You have a server with a Fibre Channel address of 0x241932 that is causing problems. To which
physical port on the switch is the server connected?

A. 19
B. 24
C. 25
D. 32

                                                               Answer: C


Question: 2


You have been asked to analyze a Fibre Channel address. Which three sections make up the
address? (Choose three.)

A. area ID
B. fabric controller ID
C. node address
D. name server ID
E. Domain ID

                                                               Answer: A, C, E


Question: 3


You have a Fibre Channel address of 0x240932 and need to determine to which switch it belongs.
What is the decimal value of the Domain ID of the switch?

A. 09
B. 24
C. 32
D. 36

                                                               Answer: D




Complete collection of 143-420 Exam's Question and answers.
http://www.ExamsKey.com
                                                                                                 2
Question: 4


You will be installing 48-port blades into your Brocade DCX Backbone and therefore shared area
addressing will be used. Which two fields are used to distinguish this value? (Choose two.)

A. Domain ID
B. area ID
C. WWN
D. node address

                                                                     Answer: B, D


Question: 5


You have been asked by your co-worker to configure the Domain ID on a new Brocade 6510 switch.
The Domain ID is 0xEF. What is the decimal value you would use to configure your switch with this
domain?

A. 1
B. 101
C. 239
D. 255

                                                                     Answer: C


Question: 6


In the exhibit, on which physical port is the end device attached?

A. 00
B. 01
C. 09
D. 10

                                                                     Answer: C


Question: 7




Complete collection of 143-420 Exam's Question and answers.
http://www.ExamsKey.com
                                                                                                    3
You have an ISL between two switches. When verifying the connection using the switchshow
command, which port type should be shown for the ISL?

A. E_Port
B. F_Port
C. G_Port
D. N_Port

                                                                  Answer: A


Question: 8


Which two switch port types are expected upon successful completion of port initialization? (Choose
two.)

A. G_Port
B. F_Port
C. E_Port
D. U_Port

                                                                  Answer: B, C


Question: 9


In which two situations would you use a D_Port? (Choose two.)

A. testing data traveling over an ICL connection
B. testing connectivity to a host
C. testing loopback ports
D. testing long distance cables and SFPs

                                                                  Answer: C, D


Question: 10




Complete collection of 143-420 Exam's Question and answers.
http://www.ExamsKey.com
                                                                                                      4
Which type of port will be initialized on a storage device upon attachment to a switch with
successful port initialization?

A. F_Port
B. E_Port
C. G_Port
D. N_Port

                                                               Answer: D


Question: 11


Connecting two switches with the intention of merging them into the same fabric is accomplished
through which type of port?

A. F_Port
B. E_Port
C. EX_Port
D. N_Port

                                                               Answer: B


Question: 12


The portshow command output indicates a port as a U_Port type. Which three statements are true?
(Choose three.)

A. Port status is unknown.
B. Nothing is connected to that port.
C. The port is a user port.
D. The port is a universal port.
E. The port can be initialized as an E_Port.

                                                               Answer: B, D, E


Question: 13




Complete collection of 143-420 Exam's Question and answers.
http://www.ExamsKey.com
                                                                                                  5
You are connecting a cable between two Brocade 5300 switches, but the switches are not forming
an ISL between the switches. What is the reason?

A. The ports are set to G_Port.
B. The ISL ports did not have enough buffer credits configured.
C. The ports are set to U_Port.
D. The ports are set to D_Port.

                                                                       Answer: D


Question: 14


In the exhibit, what is the result of the fabricprincipal 0 command?

A. Principal selection mode will be enabled for B6510_B.
B. Principal selection mode will be disabled for B6510_B.
C. B6510_B will become the principal switch.
D. B6510_B will have the highest principal selection priority.

                                                                       Answer: B


Question: 15


Which two would be used to synchronize the fabric time? (Choose two.)

A. Principal switch
B. Fabric Watch
C. SMTP
D. NTP

                                                                       Answer: A, D


Question: 16


In the exhibit, which device is the Principal switch?

A. ras001
B. ras005




Complete collection of 143-420 Exam's Question and answers.
http://www.ExamsKey.com
                                                                                                 6
C. ras019
D. ras047

                                                                    Answer: D


Question: 17


Given the fabric output shown in the exhibit, with all fabricprincipal settings the same, which device
would become the Principal switch in the event of an election?

A. ras001
B. ras002
C. ras005
D. ras006

                                                                    Answer: C


Question: 18


In the exhibit,




Complete collection of 143-420 Exam's Question and answers.
http://www.ExamsKey.com
                                                                                                         7
if all switches were operating in insistent Domain ID mode, what would be the result of enabling the
ICL ports?

A. DCX1 becomes the Principal switch.
B. The four-switch fabric does not form.
C. The four-switch fabric successfully forms.
D. B5100 becomes the Principal switch.

                                                                   Answer: B


Question: 19


What is true of Domain IDs within a fabric?

A. Domain IDs must be unique.
B. Domain IDs must be the same.
C. Domain IDs must be sequential.
D. Domain IDs must be between 1 and 256.

                                                                   Answer: A




Complete collection of 143-420 Exam's Question and answers.
http://www.ExamsKey.com
                                                                                                       8
Thank You for Trying Our Product


      Brocade
                 EXAM - 143-420
   Brocade Certified Fabric Administrator in a Nutshell 16 Gbps Edition




                     TYPE:                            DEMO

          http://www.examskey.com/143-420.html




Complete collection of 143-420 Exam's Question and answers.
http://www.ExamsKey.com
                                                                          9

								
To top