Docstoc

08-01-06

Document Sample
08-01-06 Powered By Docstoc
					                                                                  DEPARTMENT OF PLANNING AND
                                                                      COMMUNITY DEVELOPMENT
                                                                         Transportation Planning
                                                                                  719.385.5542


                                           REVISED
                               REGULAR MEETING AGENDA
                                           of the
                     CITIZENS’ TRANSPORTATION ADVISORY BOARD
                 Meeting Date: Tuesday, August 1, 2006, 3:00 – 5:15 p.m.
                  Location: Alamo Corporate Center, 102 S. Tejon Street
                                1st Floor Conference Room


1.   Call to Order/Establish Quorum                                          Gary Bradley
         Approximate time: 3:00 p.m.

2.   Citizen Comment (5 Minutes)                                             Audience
         Approximate time: 3:00 – 3:05 p.m.

3.   Approval of Minutes (5 Minutes)                                         Gary Bradley
       Minutes of the June 6, 2006 Regular Meeting
       Minutes of the June 27, 2006 Special Meeting
       Minutes of the July 11, 2006 Special Meeting
        Approximate time: 3:05 – 3:10 p.m.

4.   Trucking Issues Subcommittee Report (5 Minutes)                         Bob Hartwig
        Approximate time: 3:10 – 3:15 p.m.

5.   Old Business (25 Minutes)
     A. Transit Update (15 Minutes)                                          Corinne Donahue
        Action: Briefing
        Approximate time: 3:15 – 3:30 p.m.
     B. Pikes Peak Rural Transportation Authority (5 Minutes)                Cam McNair
        Action: Briefing
        Approximate time: 3:30 – 3:35 p.m.
     C. US 24 West Environmental Assessment Update (5 Minutes)               Craig Blewitt
         Action: Briefing
        Approximate time: 3:35 – 3:40 p.m.

6.   New Business (80 Minutes)
     A. Proposed Roadway Noise Control Plan (40 Minutes)                     Cam McNair
        Action: Presentation and Discussion                                  Craig Blewitt
        Approximate time: 3:40 – 4:20 p.m.
     B. Road Dieting (25 Minutes)                                            Kristin Bennett
         Action: Presentation and Discussion
         Approximate time: 4:20 – 4:45 p.m.
     C. Revenue Reductions from Ballot Initiatives (15 Minutes)              Bill Healy
         Action: Briefing
         Approximate time: 4:45 – 5:00 p.m.

7.   Staff and Board Member Comments (10 Minutes)                            Gary Bradley
        Approximate time: 5:00 – 5:10 p.m.

8.   Next Meeting Schedule and Topics (5 Minutes)                            Gary Bradley
        Approximate time: 5:10 – 5:15 p.m.

9.   Adjournment 5:15 p.m.

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:5
posted:7/27/2012
language:
pages:1