Docstoc

Microsoft MB2-631 Practice Exams

Document Sample
Microsoft MB2-631 Practice Exams Powered By Docstoc
					                                            MB2-631 Microsoft Business Solutions Practice Exams




Just4Cert MB2-631 Exams
Microsoft CRM 4.0 Customization and Configuration

                                    Practice Exam: MB2-631
                                    Exam Number/Code: MB2-631
                                    Exam Name: CRM 4.0 Customization and Configuration
                                    Questions and Answers: 50 Q&As



                                    Exam Description
Order : MB2-631 Exam
                                    1. Just4Cert offer free update service for three month.


After you purchase our product, we will offer free update in time for three month.


2. High quality and Value for the MB2-631 Exam.


Just4Cert Practice Exams for MB2-631 are written to the highest standards of technical accuracy, provided by our
certified subject matter experts and published authors for development.


3. 100% Guarantee to Pass Your Microsoft Business Solutions exam and get your Microsoft Business Solutions
Certification.


We guarantee your success in the first attempt. If you do not pass the Microsoft Business Solutions "MB2-
631" (CRM 4.0 Customization and Configuration on your first attempt, send us the official result. We will give you a
FULLY REFUND of your purchasing fee and send you another same value product for free.


4. Just4Cert Microsoft Business Solutions MB2-631 Exam Downloadable.


Our PDF or Testing Engine Preparation Material of Microsoft Business Solutions MB2-631 exam provides everything
which you need to pass your exam. The Microsoft Business Solutions Certification details are researched and
produced by our Professional Certification Experts who are constantly using industry experience to produce precise,
and logical. You may get "MB2-631 exam" questions from different websites or books, but logic is the key. Our
Product will help you not only pass in the first CRM 4.0 Customization and Configuration( Microsoft Business
Solutions ) exam try, but also save your valuable time.


Comprehensive questions with complete details about MB2-631 exam.
MB2-631 exam questions accompanied by exhibits. Verified Answers Researched by Industry Experts and almost
100% correct.
Drag and Drop questions as experienced in the Real Microsoft Business Solutions exam. MB2-631 exam questions
updated on regular basis.
Like actual Microsoft Business Solutions Certification exams, MB2-631 exam preparation is in multiple-choice
questions (MCQs). Tested by many real Microsoft Business Solutions exams before publishing.
Try free Microsoft Business Solutions exam demo before you decide to buy it in http://www.Just4Cert.com
High quality and Valued for the MB2-631 Exam: 100% Guarantee to Pass Your MB2-631 exam and get your
Microsoft Business Solutions Certification. Come to http://www.Just4Cert.com The easiest and quickest way to get
your Microsoft Business Solutions Certification.


Just4Cert professional provides Microsoft Business Solutions MB2-631 the newest Q&A, completely covers MB2-631
test original topic. With our completed Microsoft Business Solutions resources, you will minimize your Microsoft
Business Solutions cost and be ready to pass your MB2-631 test on Your First Try, 100% Money Back Guarantee
included!
MB2-631 Exam Study Guide

MB2-631 exam is regarded as one of the most favourite Microsoft Business Solutions Certifications. Many IT
professionals prefer to add MB2-631 exam among their credentials. Just4Cert not only caters you all the information
regarding the MB2-631 exam but also provides you the excellent MB2-631 study guide which mak es the certification
exam easy for you.


Just4Cert Engine Features

Comprehensive questions and answers about MB2-631 exam
MB2-631 exam questions accompanied by exhibits
Verified Answers Researched by Industry Experts and almost 100% correct

MB2-631 exam questions updated on regular basis
Same type as the certification exams, MB2-631 exam preparation is in multiple-choice questions (MCQs).
Tested by multiple times before publishing
Try free MB2-631 exam demo before you decide to buy it in Just4Cert.com


Just4Cert Help You Pass Any IT Exam

Just4Cert.com offers incredib le career enhancing opportunities. We are a team of IT professionals that focus on providing our
customers with the most up to date material for any IT certification exam. This material is so effective that we Guarantee you
will pass the exam or your money b ack.




Exam : Microsoft MB2-631
Title : CRM 4.0 Customization and Configuration




1. You are an administrator for a company which has approximately 1000 CRM users. You employ four groups of
contract staff, who work for different parts of your business. Each group consists of ten users who need access to the
CRM system for one week each month. The users should not be allowed access the rest of the month.
How can you do this in the most efficient way?
A.Create a new child Business Unit for each group of contract staff, and add the appropriate group of ten users to
each Business Unit. Enable the appropriate Business Unit when the users need access, and disable the Business
Unit when you want to prevent access.
B.Create a new child Business Unit for each group of contract staff, and add the appropriate group of ten users to
each Business Unit. Remove the users from their Business Unit when you want to prevent access.
C.Add all the users to CRM. Enable each user when you want to allow access, and disable each user when you want
to prevent access.
D.Create a Business Unit and add all the users to it. When the users are finished delete the Business Unit. Recreate
the Business Unit when the users need access again.
Answer: A


2. You work for a company where Microsoft Dynamics CRM 0 has been installed and customized with the English
language. In addition, you have installed the Spanish language pack on the server. You have installed and enabled the
Spanish language option in your Microsoft Dynamics CRM 0 Client for Office Outlook with offline access. When you
open the Microsoft Dynamics CRM 0 Client for Office Outlook with offline access, what areas of the application are
affected?
Choose the 2 that apply.
A.Standard Microsoft Office Outlook Menu Options.
B.Microsoft Office Outlook Folders specific to Microsoft Dynamics CRM.
C.Custom picklists.
D.Offline Synchronization user interface.
Answer: BD


3. You have recently taken over responsibility for customizing your companys Microsoft Dynamics CRM 4.0
implementation, and have been asked to rename two entities; a system entity (lead) and a custom entity (supplier).
What task do you need to perform on the lead entity, which is not needed for the supplier entity?
A.Rename the entity views to reflect the new name.
B.Change the Name and Plural Name.
C.Change the text in the messages associated with the entity.
D.Publish the changes to the entity.
Answer: C


4. The General tab of the Account form contains the following fields: Alias Name and Rating. The Alias Name field has
a requirement level of Business Required. The Rating field has a requirement level of No Constraint. You have been
asked to move these two fields onto a new tab called Ratings.
How would you do this as efficiently as possible?
A.Change the requirement level of the Alias Name field to No Constraint.In the Form Editor, add a new tab and a new
section.Edit the two fields, and change their location to this new tab and section.Change the requirement level of the
Alias Name field back to Business Required.
B.In the Form Editor, add a new tab and a new section.Edit the two fields, and change their location to this new tab
and section.
C.In the Form Editor, add a new tab.Edit the two fields, and change their location to this new tab.
D.In the Form Editor, add a new tab and a new section.Remove the two fields from the general tab, then add them to
the new tab and section.
Answer: B


5. Your Microsoft Dynamics CRM 4.0 organization has been set up with a default currency of United Kingdom Pounds
(GBP). In your personal preferences you have specified a default currency of Euros (EUR). One of the Accounts in
CRM, Fabrikam Inc., has a currency of US Dollars (USD). From the Sales area you select New Quote and then add
Fabrikam Inc. as the potential customer.
What currency will be set on the new Quote?
A.USD
B.GBP
C.EURO
D.No currency will be set by default
Answer: C


6. You are a Microsoft CRM Consultant and have been asked to advise a company on their Business Unit structure.
When the company installed Microsoft Dynamics CRM 4.0 they named the root Business Unit Adventure Work
Cycle, missing the s from Works. The company has asked you how they can change this. What action do you take?
A.Edit the Business Unit name and correct the spelling, save and publish to all users.
B.Disable the Business Unit and create a new one with the correct spelling.
C.Uninstall and re-install Microsoft Dynamics CRM 4.0 using the correct spelling.
D.Create a new Business Unit with the correct spelling, assign it to the original root and then disable the original root.
Answer: C


7. Several currencies are in use in Microsoft Dynamics CRM 4.0, and the base currency is US Dollars. You update
the exchange rates daily using an imported CSV file. Which of the following actions will cause the new exchange
rates to be used on an Opportunity record?
Choose the 2 that apply.
A.Updating a non-financial field on an Opportunity record.
B.Changing the status of an Opportunity record.
C.Assigning an Opportunity record to a different user.
D.Updating a financial field on an Opportunity record.
Answer: BD


8. You are the implementation consultant at Fabrikam Inc. Fabrikam initially bought 20 user licenses for Microsoft
Dynamics CRM Dynamics 4.0, which are all in use. What will happen if you attempt to add a new user to Microsoft
Dynamics CRM?
A.You will not be permitted to add a new user account
B.The new user account will be created, and the Restricted Access Mode option will be automatically set on the
account.
C.The new user account will be created, and it will be assigned the user license from another active user.
D.The new user account will be created, but it will be disabled.
Answer: D


9. Which combination of Microsoft Dynamics CRM security privileges allows a user to attach a Note to an Account?
Select the best answer.
A.Read privilege on the Note. Write privilege on the Account.
B.Share privilege on the Note. Write privilege on the Account.
C.Append privilege on the Note. Append To privilege on the Account.
D.Append To privilege on the Note. Append privilege on the Account.
Answer: C


10. You have been asked to set the access level for sales users to a custom entity called Project that is user owned.
The requirement is for the sales users to be able to view Projects within their business unit and only create new
Projects for themselves. You copy the Salesperson role and make a change to it ready to assign to sales users.
What security settings should be set on the Project entity?
A.Read privilege with access level set to Parent: Child Business Unit.Create privilege with access level set to User.
B.Read privilege with access level set to Business Unit.Create privilege with access level set to User.
C.Read privilege with access level set to User.Create privilege with access level set to Business Unit.
D.Read privilege with access level set to Organization.Create privilege with access level set to User.
Answer: B




More MB2-631 Information

 Related MB2-631 Exams
    MB4-212    Solomon 6.0 Installation & Configuration

    MB7-515    NAV 5.0 Financials

    MB6-817    AX 2009 Trade & Logistics

    MB6-819    AX 2009 Development Introduction

    MB5-537    Retail Management System 2.0 Store Operations

    MB2-228    Microsoft CRM Extending MS CRM 1.2 with .NET

    MB5-292    Microsoft Point of Sale 1.0

    MB6-204    Axapta 3.0 Trade an Logistics

    MB6-206    Axapta 3.0 Installation & Configuration

    MB6-288    Axapta 3.0 Product Builder

    MB5-294    FRx Report Design

    MB6-818    AX 2009 Financials

    MB5-198    Retail Management system Headquarters

    MB6-205    Axapta 3.0 Production

    MB6-503    AX 4.0 Installation & Configuration

    MB6-825    AX 2009 Enterprise Portal Development

    MB4-534    SL 7.0 Installation& Configuration

    MB4-641    SL 7.0 Tools for VB

    MB3-216    Great Plains 8.0 Financials

    MB6-502    AX 4.0 Product Builder


 Other Microsoft Exams
    MB3-527        70-502VB          70-547VB        70-672      70-236        70-217         70-566         70-455

    70-230         70-300            MB7-221         70-541VB    70-633        70-549VB       70-330         70-

                                                                                                             502CSharpChinese

    MB3-462        70-685            70-646          MB2-421

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:7
posted:7/24/2012
language:Latin
pages:4