Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

Download Free BCP-420 Exam Questions & Answers | Free Demo

VIEWS: 12 PAGES: 7

We at Test4Prep.com remain busy in making our clients succeed in their BlackBerry BCP-420 exam. Try free demo of BCP-420 exam to ensure the quality of actual product.

More Info
  • pg 1
									    BlackBerry
    EXAM BCP-420
    Maintaining BlackBerry Enterprise Server/Microsoft Exchange




    Type:          Demo
    For More Information: http://www.test4prep.com/BCP-420.html




      Get Complete Collection of BCP-420 Exam's Question and Answers.
1     http://www.Test4Prep.com
    Question: 1.

    Which BlackBerry Enterprise Server component is responsible for providing system administrators
    the interface to add and remove BlackBerry device users to the BlackBerry Enterprise Server version
    5.0? (Choose one.)

    A. BlackBerry Administration Service
    B. BlackBerry Manager
    C. BlackBerry Web Desktop Manager
    D. BlackBerry Configuration Panel
    E. BlackBerry Desktop Manager

                                                                              Answer: E

    Question: 2.

    You are the system administrator for your organization. Your organization is currently running two
    BlackBerry Enterprise Server versions 4.1.3 and six remote BlackBerry Managers version 4.1.2. You
    have successfully upgraded both your BlackBerry Enterprise Servers to version 5.0 and now you . e
    looking for steps to upgrade all six remote version of the BlackBerry Manager. What steps should the
    system administrator follow to upgrade all versions of the remote BlackBerry Manager? (Choose
    one.)

    A. First upgrade all six remote BlackBerry Manager to version 4.1 SP3 and follow the 5.0 upgrade
    process
    B. First upgrade all six remote BlackBerry Manager to version 4.1 SP6 and follow the 5.0 upgrade
    process
    C. Upgrade all six remote BlackBerry Manager to version 5.0
    D. A remote version 4.1.2 BlackBerry Manager can't be upgraded to version 5.0
    E. First upgrade all six remote BlackBerry Manager to version 4.1 SP5 and follow the 5.0 upgrade
    process
                                                                              Answer: D

    Question: 3.

    Which three of the following BlackBerry Enterprise Server components are dependent on Microsoft
    SQL Server connectivity? (Choose three.)

    A. BlackBerry Attachment Service
    B. BlackBerry Dispatcher Service
    C. BlackBerry Router Service
    D. BlackBerry Administration Service
    E. BlackBerry Monitoring Service
                                                                              Answer: BDE



        Get Complete Collection of BCP-420 Exam's Question and Answers.
2       http://www.Test4Prep.com
    Question: 4.

    Software configurations can be used to perform which three of the following actions on BlackBerry
    devices? (Choose three.)

    A. Install, upgrade, or remove Java applications
    B. Assign access control policies to Java applications, control application permissions and the data
    that the applications can access
    C. Back up Java applications that are installed on a BlackBerry device
    D. Specify a Java application as disallowed
    E. Disallow thirdparty applications from being downloaded from the Internet

                                                                              Answer: ABD

    Question: 5.

    Which three of the following BlackBerry Enterprise Server components can be added to a BlackBerry
    Pool? (Choose three.)

    A. BlackBerry Attachment Service
    B. BlackBerry MDS Connection Service
    C. BlackBerry Collaboration Service
    D. BlackBerry Router Service
    E. BlackBerry Administration Service

                                                                              Answer: BCD

    Question: 6.

    Which three of the following formats can be used to format a generated report in the BlackBerry
    Monitoring Service? (Choose three.)

    A. .txt
    B. .pdf
    C. .csv
    D. .doc
    E. .html

                                                                              Answer: BCE




        Get Complete Collection of BCP-420 Exam's Question and Answers.
3       http://www.Test4Prep.com
    Question: 7.

    How are the roles which control the logins to administer the BlackBerry Enterprise Server
    configured? (Choose one.)

    A. Through the SQL management interface
    B. Through Active Directory permissions
    C. Through the BlackBerry Administration Service
    D. Through BlackBerry Web Desktop Manager
    E. Through the BlackBerry Server Configuration Panel

                                                                          Answer: C

    Question: 8.

    Which is the most secure way a system administrator can ensure that the data on a BlackBerry
    device is not compromised if it is lost? (Choose one.)

    A. Remove the user from the BlackBerry Enterprise Server
    B. Use the Specify New Password and Lock Device option
    C. Disable the user on the BlackBerry Enterprise Server
    D. Use the Delete All Data and Disable Device option
    E. Create a more restrictive IT policy and move the user to it

                                                                          Answer: D

    Question: 9.

    Which BlackBerry Enterprise Server component connects to the BlackBerry Infrastructure? (Choose
    one.)

    A. BlackBerry Attachment Service
    B. BlackBerry Controller Service
    C. BlackBerry MDS Connection Service
    D. BlackBerry Router Service
    E. BlackBerry Policy Service

                                                                          Answer: D




        Get Complete Collection of BCP-420 Exam's Question and Answers.
4       http://www.Test4Prep.com
    Question: 10.

    When performing a wireless enterprise activation, where does the activation email message come
    from that is delivered to the user's mailbox? (Choose one.)

    A. BlackBerry MailStore Service
    B. BlackBerry Dispatcher
    C. Organizations firewall
    D. BlackBerry Infrastructure
    E. Wireless service providers network

                                                                          Answer: D

    Question: 11.

    Which BlackBerry Enterprise Server component is responsible for retrieving browsing requests
    issued by BlackBerry devices? (Choose one.)

    A. BlackBerry MDS Integration Service
    B. BlackBerry Dispatcher Service
    C. BlackBerry Router Service
    D. BlackBerry Collaboration Service
    E. BlackBerry MDS Connection Service

                                                                          Answer: E

    Question: 12.

    Which service decrypts email messages that are being sent from the BlackBerry device? (Choose
    one.)

    A. BlackBerry Router Service
    B. BlackBerry Dispatcher Service
    C. BlackBerry MailStore Service
    D. BlackBerry Policy Service
    E. BlackBerry Administration Service

                                                                          Answer: E




        Get Complete Collection of BCP-420 Exam's Question and Answers.
5       http://www.Test4Prep.com
    Question: 13.

    Which BlackBerry Enterprise Server component communicates with the instant messaging platform
    in an organizations environment? (Choose one.)

    A. BlackBerry MailStore Service
    B. BlackBerry Dispatcher Service
    C. Microsoft Exchange
    D. BlackBerry Collaboration Service
    E. BlackBerry Router Service

                                                                           Answer: D

    Question: 14.

    Which BlackBerry Enterprise Server component is responsible for retrieving email messages from a
    BlackBerry device user's mailbox? (Choose one.)

    A. BlackBerry Messaging Agent
    B. BlackBerry Synchronization Service
    C. BlackBerry Router
    D. BlackBerry Policy Service
    E. BlackBerry MailStore Service

                                                                           Answer: A

    Question: 15.

    When an email message is read on a BlackBerry device, where is the decryption performed? (Choose
    one.)

    A. BlackBerry Router
    B. BlackBerry Dispatcher
    C. BlackBerry Configuration Database
    D. BlackBerry Messaging Agent
    E. BlackBerry device

                                                                           Answer: E




        Get Complete Collection of BCP-420 Exam's Question and Answers.
6       http://www.Test4Prep.com
    Thank You for Trying Our Product



    BlackBerry
    EXAM BCP-420
    Maintaining BlackBerry Enterprise Server/Microsoft Exchange




    Type:          Demo
    For More Information: http://www.test4prep.com/BCP-420.html




      Get Complete Collection of BCP-420 Exam's Question and Answers.
7     http://www.Test4Prep.com

								
To top