Docstoc

Demo download for ASC-099 study material

Document Sample
Demo download for ASC-099 study material Powered By Docstoc
					    Symantec
    EXAM ASC-099
    ASC Archiving and eDiscovery 2010




    Type:          Demo
    For More Information: http://www.test4prep.com/ASC-099.html




      Get Complete Collection of ASC-099 Exam's Question and Answers.
1     http://www.Test4Prep.com
    Question: 1

    Which two are benefits of using Data Classification Services with EV? (Select two.)

    A. re-classify content that has already been archived
    B. assign retention categories based on the item's content
    C. automatically delete emails that are not critical business records
    D. automatically place items on E-Discovery legal hold
    E. direct integration with the Clearwell E-Discovery Platform
                                                                                Answer: B, C

    Question: 2

    What should a consultant do when configuring the pagefile on a system running the Indexing
    Service?

    A. The pagefile should be located on volume where active indexes are located for best performance.
    B. The pagefile should be set to be managed by the OS.
    C. The pagefile should be set to 1x of the RAM.
    D. The pagefile should be set to 1.5x of the RAM.
                                                                                Answer: D

    Question: 3

    A consultant must calculate the EV archival rate while delivering an assessment service. Which
    database should a consultant query to calculate the archival rate?

    A. Directory Database
    B. Fingerprint Database
    C. Vault Store Database
    D. FSA Reporting Database
                                                                                Answer: C

    Question: 4

    Which two Enterprise Vault components require a dedicated SQL database? (Select two.)

    A. Vault Store Group
    B. Index Server Group
    C. Vault Store
    D. Index Volume
    E. Vault Store partition
                                                                                Answer: A, C



        Get Complete Collection of ASC-099 Exam's Question and Answers.
2       http://www.Test4Prep.com
    Question: 5

    What is the minimum amount of memory required to support 64-bit Indexing?

    A. 2GB
    B. 4GB
    C. 8GB
    D. 16GB

                                                                            Answer: C

    Question: 6

    What are two valid names for the scripts provided on the Enterprise Vault media to assist in
    configuring the Vault Service Account (VSA)? (Select two.)

    A. SetEVServicePermissions.ps1
    B. SetEVExchangePermissions.ps1
    C. SetEVThrottlingPolicy.ps1
    D. SetExchangeThrottlingPolicy.ps1
    E. SetEVExchThrottingPermissions.ps1

                                                                            Answer: B, C

    Question: 7

    How many Index Server Groups can a consultant associate with a Vault Store?

    A. one
    B. two
    C. four
    D. eight

                                                                            Answer: A




        Get Complete Collection of ASC-099 Exam's Question and Answers.
3       http://www.Test4Prep.com
    Question: 8

    Which two prerequisites are required to install the Enterprise Vault Administration Console on a
    stand-alone workstation? (Select two.)

    A. Microsoft Internet Explorer Web Controls
    B. Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 or higher
    C. Microsoft Windows Administration Tools Pack
    D. Microsoft Internet Information Services
    E. Microsoft Exchange Management Console

                                                                                Answer: B, C

    Question: 9

    Where can a consultant look to find diagnostic logging from an Enterprise Vault server installation?

    A. Application Event Log
    B. ev_client_log_[timestamp].txt
    C. Symantec Enterprise Vault Event Log
    D. EVinstall.log

                                                                                Answer: D

    Question: 10

    What are two main components of Data Classification Services (DCS)? (Select two.)

    A. Microsoft SQL Server
    B. Internet Information Services (IIS)
    C. Oracle
    D. Symantec Data Loss Prevention
    E. Automatic Classification Engine

                                                                                Answer: C, D




        Get Complete Collection of ASC-099 Exam's Question and Answers.
4       http://www.Test4Prep.com
    Thank You for Trying Our Product



    Symantec
    EXAM ASC-099
    ASC Archiving and eDiscovery 2010




    Type:          Demo
    For More Information: http://www.test4prep.com/ASC-099.html




      Get Complete Collection of ASC-099 Exam's Question and Answers.
5     http://www.Test4Prep.com

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Stats:
views:20
posted:7/9/2012
language:English
pages:5
Description: We at Test4Prep.com always remain busy in making our clients success in their certification exam of ASC-099 and we strive for bringing the best solution all certification materials with free demo downloads.