PHR

Document Sample
PHR Powered By Docstoc
					                                                                                                 HRCI
                                            PHR




PHR - Professional in Human Resources
                             Click the link below to buy full version as Low as $25

                                        http://www.examkill.com/PHR.html




      ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
      preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
      Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

      Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
      buy.

      Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
      complete course so that you pass final exam.

      Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
      providers in the same industry.

      Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
      including your credit card and other secret information.

      Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
      for all your questions/concerns about anything.




                                                                                       www.examkill.com
                                               Question: 1

An EEO-I must be filed if ___ employees are working for an individual company.

A. 15
B. 25
C. 50
D. 100

                                               Answer: D

                                              Question: 2

The Fair Labor Standards Act allows employees to recover pay up to __ years of backpay.

A. 1
B. 2
C. 3
D. 4

                                                Answer: B

                                              Question: 3

Which of the following is not a characteristic of self-evaluations?

A. Tendency to inflate ratings due to self-serving bias.
B. Tendency to inflate ratings due to “blind spots.”
C. Women and nonwhites tend to rate themselves lower.
D. Majority will show a tendency of show poor differentiation of skills.

                                               Answer: D

                                              Question: 4

Which of the following is not a guideline for reducing perceptual factors?

A. Recognize external causes of behavior.
B. Be aware of stereotypes, biases and assumptions.
C. Emphasize objective information.
D. Increase customer awareness.




http://www.examkill.com/PHR.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                             2
                                              Answer: D

                                             Question: 5

Which of the following is not a strategy for improving decision making?

A. Ask lots of questions.
B. Learn from prior decisions.
C. Prioritize decisions into short-term and long-term priorities.
D. Never use the “Plan-Do-Check-Act Cycle” of decision making.

                                              Answer: D

                                             Question: 6

Which of the following is matches the definition, “a system in which unions andmanagement negotiate
with each other to develop the work rules under which unionmembers will work for a stipulated period of
time?”

A. Union steward exchange
B. Team building
C. Collective bargaining
D. Break-even analysis

                                              Answer: C

                                             Question: 7

Which of the following is another name for an Ishikawa diagram?

A. Cause and Effect Diagram
B. Bell Curve
C. Pareto Diagram
D. Trend Analysis

                                              Answer: A

                                             Question: 8

The acronym CPPC stands for?




http://www.examkill.com/PHR.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                  3
A. Cost Plus Percentage of Control
B. Cost Plus Percentage of Contract
C. Cost Plus Percentage of Cost
D. Cost Plus Plus Cost

                                             Answer: C

                                            Question: 9

Which of the following is not considered part of Maslow's Hierarchy of Needs?

A. Social needs
B. Safety
C. Motivation
D. Self-actualization

                                             Answer: C

                                           Question: 10

Parento diagrams work on the ___ rule.

A. 50/50
B. 60/40
C. 80/20
D. 90/10

                                             Answer: C




http://www.examkill.com/PHR.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                   4
                           PHR                                        HRCI

PHR - Professional in Human Resources

        Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/PHR.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 GPHR          PHR                     SPHR             HP2-K28

 HP2-H01       HP3-X05                 HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10      HP2-E23                  HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43      HP0-M52                  HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                  HP2-E42          HP0-M55
                                                                  www.examkill.com
 HP2-E49      HP2-H19                  HP0-M51          HP3-L07

 HP2-E46      HP2-E47                  HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/PHR.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper            5

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:8
posted:6/30/2012
language:English
pages:5