Pass Your Permit Test by golekrepez

VIEWS: 8 PAGES: 8

More Info
									 Pass Your Permit
  Test – Sample
    Questions




A sneak peak of Pass your Permit Test
                      Pass Your Permit Test Sample
                        Great-Info-Products.com


                      Legal Notice
What you CAN do with this eBook

 •   Read it.
 •   Print it.
 •   Understand what it says.
 •   Give it to a friend who needs it.
 •   Put it on peer 2 peer networks for others to see.
 •   Give it as a gift.
 •   Give it as a bonus.
 •   Email it to anyone who asks you.
 •   Sell it for any price.
 •   Upload it to your own server.
 •   Offer anyone to download it.
 •   Anything that is not forbidden.

What you CAN’T do with this eBook

 • Alter it in any way.




                                  2
                              Nadav Snir
                               Pass Your Permit Test Sample
                                 Great-Info-Products.com


                         Table of Contents
Legal Notice........................................................... 2

The Questions........................................................ 4

The Answers.......................................................... 7

Want More Practice?.............................................       8




                                             3
                                         Nadav Snir
                  Pass Your Permit Test Sample
                    Great-Info-Products.com


                 The Questions

1) During bad weather, the two-second rule should be
expanded to:

A) 10 seconds
B) 1 minute
C) 3-4 seconds
D) 7-9 seconds


2) What happens to the braking distance when the
speed is doubled?

A) The braking distance doubles
B) The braking distance is halved
C) The braking distance is multiplied by four
D) The braking distance is divided by four


3) When you are blinded by another car’s headlights,
you should:

A) Blind the other driver back
B) Look to the right edge of the road
C) Honk your horn
D) Close your eyes



                              4
                          Nadav Snir
                   Pass Your Permit Test Sample
                     Great-Info-Products.com

4) What is the major cause for rear-end collisions?

A) Tailgating
B) Lack of attention
C) Checking rear-view mirrors once every five
minutes
D) Driving too fast


5) When backing up you should always:

A) Put the car in “Drive” or first gear
B) Use only rear-view mirrors
C) Get some help
D) Look through the rear-window


6) When exiting a freeway you should:

A) Enter the exit lane only when the lane exits
B) Signal to the direction of the exit
C) Slow down significantly while still on the freeway
D) Honk your horn to warn other drivers


7) On what situation may you pass on the right?

A) When a vehicle is turning left
B) Anytime
C) Only during the day
D) Between 11pm and 5am
                               5
                           Nadav Snir
                    Pass Your Permit Test Sample
                      Great-Info-Products.com

8) What does oil on the road affect?

A) Steering
B) Braking
C) Air conditioning
D) Signaling


9) When you see a pedestrian start crossing the road
ahead of you, you should:

A) Speed up before he crosses
B) Slow down and go over the crosswalk safely
C) Make a complete stop and wait for the pedestrian
to finish crossing
D) Flash your headlights to warn him


10) If a police officer tells you to pull over:

A) Pull over and stop
B) Accelerate to run away from the officer
C) Ignore him and keep going
D) Open the window and yell at him




                                6
                            Nadav Snir
         Pass Your Permit Test Sample
           Great-Info-Products.com


         The Answers

1) C.

2) C.

3) B.

4) A.

5) D.

6) B.

7) A.

8) B.

9) C.

10) A.




                     7
                 Nadav Snir
                  Pass Your Permit Test Sample
                    Great-Info-Products.com


           Want More Practice?

To get more practice, get the Pass your Permit Test
practice book. It contains over 70 questions, including
road signs and road rules questions.

It also contains tips to answer ANY question, even if
you have no idea what the answer is. Also, it includes
tips for the test day itself.

Get your own copy of Pass your Permit Test at:


Pass your Permit Test

Wait! There is more!
You can also get Pass your Driving Test, the
complete guide for the practical test. Combined with
Pass your Permit Test, you get a massive discount.

Check it out on the Pass your Driving Test website.



                              8
                          Nadav Snir

								
To top