True or False - DOC by 773ElO84

VIEWS: 329 PAGES: 5

									Exam #1 possible questions:

Ch1

      1. True or False: A client/server network is the simplest network model.
         Answer: False

      2. A network that is larger than a LAN and connects clients and servers from multiple buildings is
         known as a(n) ____.
         Answer: MAN (metropolitan area network)

      1. The functions provided by a network are usually referred to as network ____.
         Answer: services

      2. A(n) ____ server may also be known as simply an access server.
         Answer: remote access

      3. True or False: The oldest and still most frequently used network communications services are
         print services.
         Answer: False

      4. True or False: Configuration and optimization of routers and switches is a skill currently in high
         demand.
         Answer: True



Ch2

      1. True or False: Standards define maximum acceptable performance.
         Answer: False

      2. True or False: Standards help to ensure interoperability between software and hardware from
         different manufacturers.
         Answer: True

      1. Which standards organization is responsible for providing the OSI model?
            a) ISOC
            b) ANSI
            c) IEEE
            d) ISO
         Answer: D

      2. The seventh layer of the OSI model is the ____ layer.
         Answer: Physical

      3. The Application layer separates data into ____, or discrete amounts of data.
         Answer: PDUs (protocol data units)
      4. Protocols in the ____layer accept data from the Session layer and manage end-to-end delivery
         of data.
         Answer: Transport

      5. True or False: The IP (Internet Protocol) operates in the Transport layer.
         Answer: False



Ch3

      1. Which term means to issue signals along a network medium such as a cable?
            a. Transmission
            b. Transmit
            c. Transceiver
            d. Transistor
         Answer: B

      2. Which term represents an analog wave’s strength?
            a. Phase
            b. Wavelength
            c. Frequency
            d. Amplitude
         Answer: D

      3. A(n) ____ contains eight bits.
         Answer: byte

      4. True or False: The reduction of noise interference is a benefit of digital signal transmissions.
         Answer: True

      1. A(n) ____ point-to-multipoint transmission issues signals to multiple, defined recipients.
         Answer: Nonbroadcast

      2. True or False: Broadband technology encodes information as digital pulses.
         Answer: True

      3. True or False: EMI (electromagnetic interference) is a latency issue.
         Answer: False

Ch4

      1. TCP/IP is a ____ of protocols.
            a. series
            b. set
            c. selection
            d. suite
         Answer: D
   2. TCP (Transmission Control Protocol) operates in the ___ layer of the OSI model.
      Answer: Transport

   3. ____ is a Network layer protocol that reports on the success or failure of data delivery.
      Answer: ICMP (Internet Control Message Protocol)

   4. With DHCP, a device borrows, or ____ an IP address while it is attached to the network.
      Answer: leases

   1. IPv6 addresses are composed of ____ bits.
          a. 32
          b. 64
          c. 128
          d. 256
      Answer: C

   2. Which IPv6 address type represents a single interface on a device?
         a. Unicast
         b. Multicast
         c. Anycast
         d. Singlecast
      Answer: A

   3. Every process on a machine is assigned a(n) ____ number.
      Answer: port

   4. A domain name is represented by a series of character strings, called labels, separated by ____.
      Answer: dots

Ch10

   1. True or False: DHCP may be used to assign IP addresses and host names dynamically.
      Answer: True

   2. A node’s network ____ provides information about the segment or network to which the node
      belongs.
          a. frame
          b. location
          c. class
          d. routing table
      Answer: C

   3. Subnetting separates a network into multiple logically defined segments, or
      ____________________.
      Answer: subnets

   4. True or False: Subnet masks are only used in IPv4 classful addressing.
      Answer: False
   5. A broadcast address is known as a(n) ____ address for a network or segment.
          a. reserved
          b. default
          c. open
          d. informative
      Answer: A

   6. True or False: In CIDR, conventional network class distinctions exist.
      Answer: False

   1. ____________________ is a mail retrieval protocol that was developed as a more sophisticated
      alternative to POP3.
      Answer: MAP (Internet Message Access Protocol), Internet Message Access Protocol, IMAP

   2. True or False: The ipconfig utility is the TCP/IP configuration and management utility used on
      UNIX and Linux systems.
      Answer: False

   3. ____ combines the functions of the ping and traceroute utilities
         a. Tracert
         b. Mtr
         c. Whois
         d. Route
      Answer: B

Ch13

   1. One danger in troubleshooting technical problems is jumping to conclusions about the
      ____________________.
      Answer: symptoms

   2. Physical connectivity problems often prove more difficult to isolate and resolve than logical
      connectivity problems because they can be more complex.
      Answer: False

   3. True or False: It is best to roll out changes in stages for large systems.
      Answer: True

   1. A ____ is useful for quickly and easily verifying that a node’s NIC is transmitting and receiving
      signals properly.
          a. crossover cable
          b. tone generator
          c. multimeter
          d. continuity tester
      Answer: A

   2. True or False: The difference between continuity testers and performance testers lies in their
      sophistication and price.
      Answer: True
3. True or False: Some NOSs come with network monitoring tools.
   Answer: True

4. A(n) ____________________ is a tool that can assess the quality of the wireless signal.
   Answer: spectrum analyzer

								
To top