Demo download for 642-994 study material

Document Sample
Demo download for 642-994 study material Powered By Docstoc
					    Cisco
    EXAM 642-994
    Cisco Data Center Unified Computing Systems Implementation
    (DCUCI)




    Type:               Demo

    For More Information: http://www.test4prep.com/642-994.html




      Get Complete Collection of 642-994 Exam's Question and Answers.
1     http://www.Test4Prep.com
    Question: 1

    Which two statements describe characteristics of SAN pin groups? (Choose two.)

    A. They are used internally within FCoE to map a VSAN to a specific VLAN.
    B. They pin traffic from a specific compute node mezzanine card to a specific uplink Fibre Channel
    port.
    C. An uplink Fibre Channel port for the adapter is chosen automatically if no SAN pin group is set.
    D. An uplink Fibre Channel port for the blade is chosen automatically if no SAN pin group is set.

                                                                                  Answer: B, C

    Question: 2

    Which three server pool policy qualifications are used in the Cisco UCS manager? (Choose three.)

    A. firmware
    B. CPU
    C. memory
    D. adapter card
    E. PnuOS
    F. BMC

                                                                                  Answer: B, C, D

    Question: 3

    Which two steps are the result of associating a blade server? (Choose two.)

    A. The compute node reboots and is then connected to the Chassis Management Controller.
    B. A compute node is assigned to a service profile.
    C. If the association is successful, the Cisco UCS Manager boots the Cisco PnuOS to configure the
    compute node.
    D. The compute node reboots to reload, and then loads Cisco NX-OS and establishes connections to
    both the CMC and the IOMs.

                                                                                  Answer: B, C




        Get Complete Collection of 642-994 Exam's Question and Answers.
2       http://www.Test4Prep.com
    Question: 4

    Which three options are advantages when consolidating standalone servers into a Cisco UCS chassis
    that is populated with blades? (Choose three.)

    A. shared networking and SAN switching
    B. reduced cabling
    C. decreased air flow
    D. rapid provisioning of additional resources
                                                                               Answer: A, B, D

    Question: 5

    Which Cisco product performs virtualized Ethernet switching within a VMware ESX host?

    A. Nexus 1000V
    B. Nexus 2000
    C. Nexus 5000
    D. Nexus 7000
                                                                               Answer: A

    Question: 6

    Which option indicates a critical error condition regarding the Cisco UCS blade server health LED?

    A. blinking red
    B. blinking amber
    C. solid red
    D. solid amber
    E. blinking green
                                                                               Answer: B

    Question: 7

    Which two technologies will enable I/O consolidation in data center virtualization? (Choose two.)

    A. PCI Express
    B. Fibre Channel
    C. InfiniBand
    D. iSCSI
    E. 10 Gigabit Ethernet
                                                                               Answer: A, E



        Get Complete Collection of 642-994 Exam's Question and Answers.
3       http://www.Test4Prep.com
    Question: 8

    DRAG DROP

    Match the terms on the left with the correct definition on the right. Not all choices will be used.




                                                                                 Answer:




    Explanation:


    Feature                        Benefit
    Priority-based Flow ControlProvides the capability to manage a bursty, single-traffic source on a
    (PFC)                          multiprotocol link
    Enhanced           TransmissionEnables bandwidth management between traffic types for
    Selection (ETS)                multiprotocol links
    Congestion Notification        Addresses the problem of sustained congestion by moving corrective
                                   action to the network edge
    Data Center Bridging ExchangeAllows autoexchange of Ethernet parameters between switches and
    (DCBX)                         endpoints
     Reference:
    Data Center Architecture and Technologies in the Cloud By Venkata Josyula, Malcolm Orr, Greg Page;
    Table 3-2




        Get Complete Collection of 642-994 Exam's Question and Answers.
4       http://www.Test4Prep.com
    Question: 9

    Which traffic is handled by the Cisco UCS 6100 Series Fabric Interconnect?

    A. management traffic
    B. data traffic
    C. management and data traffic
    D. control plane traffic
                                                                                 Answer: C




        Get Complete Collection of 642-994 Exam's Question and Answers.
5       http://www.Test4Prep.com
    Thank You for Trying Our Product



    Cisco
    EXAM 642-994
    Cisco Data Center Unified Computing Systems Implementation
    (DCUCI)




    Type:               Demo

    For More Information: http://www.test4prep.com/642-994.html




      Get Complete Collection of 642-994 Exam's Question and Answers.
6     http://www.Test4Prep.com

				
DOCUMENT INFO
Categories:
Stats:
views:18
posted:6/20/2012
language:English
pages:6
Description: We at Test4Prep.com always remain busy in making our clients success in their certification exam of 642-994 and we strive for bringing the best solution all certification materials with free demo downloads.