None of the Above by 2R33d6

VIEWS: 583 PAGES: 5

									OMIS 259 – Quiz 6 Form A

   1. Which of the following correctly identifies the rules for the order of operations?
        a. Exponentiation, parentheses, addition, subtraction, multiplication, division
        b. Parentheses, exponentiation, addition, subtraction, multiplication, division
        c. Parentheses, exponentiation, multiplication, division, addition, subtraction
        d. Addition, subtraction, multiplication, division, exponentiation, parentheses

   2. What is the result of the following expression? (2 * 5) + 8 - 2 - 6 * 2
        a. 12
        b. 4
        c. 28
        d. 8

   3. Why/when should use a relational database (like Access)?
        a. If the file is too large for excel
        b. If you need to perform sophisticated mathematical calculations
        c. If you have information in more than one spreadsheet or source and you need to “tie” them
           together
        d. Both B and C
        e. None of the Above

   4. Which function enables you to insert today's date into an expression?
        a. DatePart()
        b. Now()
        c. Today()
        d. None of the above


   5. In the following example, NewPrice: [Price] *1.5, the text in brackets would be a(n):
          a. Field
          b. Result
          c. Query
          d. Expression


   6. If state law requires that a restaurant's wait staff be at least 21 to serve alcohol and you have a database
      that stores each employee's birth date in the Employee table, which of the following is the proper syntax
      to identify the employee's year of birth?
           a. BirthYear:DatePart(“yyyy”,[Employee]![BirthDate])
           b. BirthYear =DatePart(“yyyy”,[Employee]![BirthDate])
           c. BirthYear:DatePart(“yyyy”,[BirthDate]![ Employee])
           d. BirthYear =DatePart(“yyyy”,[BirthDate]![ Employee])

   7. Which statement about a totals query, where a new “Total” row is added in Design View, is true?
        a. A totals query is created in Datasheet view.
        b. A totals query may contain several grouping fields but only one aggregate field.
        c. A totals query is limited to only two fields, one grouping field, and one aggregate field.
        d. A totals query may contain several grouping fields and several aggregate fields.
8. After creating a calculated field, you run the query and a parameter dialog box appears on your screen.
   How do you respond to the parameter dialog box?
      a. Click OK to make the parameter box go away.
      b. Read the field name specified in the parameter box, and then look for a possible typing error in
           the calculated expression.
      c. Type numbers in the parameter box, and then click OK.
      d. None of the above.

9. An updatable query contains student names. Your run the query and while in Datasheet view, you notice
   a spelling error on one of the student's names. You correct the error in Datasheet view. Which statement
   is true?
        a. The name is correctly spelled in this query but will be misspelled in the table and all other
            queries based on the table.
        b. The name is correctly spelled in the table and in all queries based on the table.
        c. The name is correctly spelled in this query and any other queries, but will remain misspelled in
            the table.
        d. You cannot edit data in a query.
10. _____ uses special models and queries to extract valuable data and patterns from data that may not have
    been known. It is primarily computer driven (done by the computer).
       a. Data Analysis
       b. Data Insertion
       c. Data Mining
       d. Data Dumping

11. If you create a query in design view and then run the query, by default it will display in ________
        a. datasheet view.
        b. design view.
        c. pivot table view.
        d. excel view.

12. When creating a new query in design view, you cannot do which of the following in the “Show Table”
    dialog box which is visible when starting the new design view (or by opening the dialog box later)?
        a. Add a table by double clicking on the table name.
        b. Add a table by highlighting the table name and clicking the “Add” button.
        c. Remove a query by double clicking on the query name.
        d. Add a query by highlighting the query name and clicking the “Add” button.

13. What do you press to open the “Zoom Dialog” box in Access when in Query Design view?
      a. Shift + F2
      b. Ctrl + ~
      c. Ctrl + Alt + Delete
      d. Shift + F4

14. In your Query you want to create a calculated field, DaysOnMarket, that calculates the number of days
    prior to 12/1/2011 that the house has been on the market (“DateListed” is when the house first went on
    the market, and all houses went on prior to 12/1/2011), which of the following is the correct
    representation of that formula?
        a. DaysOnMarket= [DateListed]-#12/1/2011#
        b. DaysOnMarket: [DateListed]-12/1/2011
        c. DaysOnMarket: [DateListed]-#12/1/2011#
        d. DaysOnMarket: #12/1/2011#-[DateListed]
Figure 1. MyITLab: Access Chapter 3, Grader Project Homework

   15. Refer to Figure 1. The user here is working on a _______ using ______.
          a. table; datasheet view
          b. table; design view
          c. query; query wizard
          d. query; design view
          e. query; datasheet view

For Questions 16-18 refer to Figure 1 and choose the letter that best answers the question.
   16. The user wants to add another table to the view so that they can easily use fields from it for the query,
       this can be done by clicking:
   17. The user wants to create a calculated field in the query this could be done by selecting:
   18. The user wants to view the results of the query, this could be done by selecting:

   19. Refer to Figure 1. What is the user intending to do in the box marked B?
          a. Show all results for the DaysToShip field.
          b. Sort the query in descending order
          c. Show orders that have taken twenty or more days to ship
          d. Show orders that have taken longer than twenty days to ship

   20. Refer to Figure 1. What would happen if you clicked on the button marked A?
          a. The results of the query would be displayed.
          b. The “Totals” dialog box would open to create a calculated field.
          c. A new row would be added with a default value of “SUM” which you could then change to sum,
               avg, min, max, where, etc. in every column.
          d. All of the above.
          e. None of the above.
21. In the query design view, use ______ to format a column.
        a. parameters
        b. the properties sheet
        c. the query wizard
        d. any of the above


22. In Expression Builder, how do I get the name of the expression to be what I want it to be (say I want to
   name it "Rebate")?
A. Access asks you for the name.
B. You have to type it in... either in expression builder or replace "Expr1" in the query.
C. You have to type it in a box when you save the expression builder statement.
D. All of these work.


23. Tom purchasing all of his textbooks from Amazon is an example of a _____ - to - _____ relationship.
    [“Tom” would be in a “Person” table and all of the book titles Tom purchased, and book sellers, in this
    case “Amazon”, would be in “Books” table]
        a. One, One
        b. Many, Many
        c. One, Many
        d. Many, One


24. To get a totals row in the results view of a query...
A. right-click on the field and choose "Totals"
B. right-click on the field and choose "Format"
C. Click on the Home tab, while in Datasheet View, and choose "Totals"
D. Click on the Home tab, while in Design View, and choose "Totals"

25. Expression builder represents fields you choose from tables as...
       a. [Table]#[Field]
       b. [Table]![Field]
       c. [Field]![Table]
       d. [Field]#[Table]
Form A Key

   1.    C
   2.    B
   3.    C
   4.    D
   5.    A
   6.    A
   7.    D
   8.    B
   9.    B
   10.   C
   11.   A
   12.   C
   13.   A
   14.   D
   15.   D
   16.   E
   17.   D
   18.   C
   19.   D
   20.   E
   21.   B
   22.   B
   23.   C
   24.   C
   25.   B

								
To top