TB0-114 by examcertify

VIEWS: 3 PAGES: 7

									 Tibco •TB0-114
TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks 5 Exam




                 Click the link below to buy full version as Low as $39

                 http://www.examcertify.com/TB0-114.html




             Questions & Answers: 10
                                       Question: 1

Which two statements are true when HTTPS is enabled for a Tibco domain? (Choose two.)

A. An HTTP connection is optional between the Tibco Administrator GUI and the administration
server.
B. HTTPS is required for deployed applications to retrieve application data from the administration
server.
C. An HTTPS connection is required between the Tibco Administrator GUI and the administration
server.
D. HTTPS is an option for deployed applications to retrieve application data from the administration
server.


                                        Answer: C, D


                                       Question: 2

Which two input parameters are mandatory for the BuiIdEAR Utility? (Choose two.)

A. the output directory for the EAR file
B. the location of the Global Variables file
C. the location of the Tibco Designer project
D. the project path of the Enterprise Archive Resource


                                        Answer: C, D


                                       Question: 3

Two machines, Ml and M2, belong to the same domain. A Tibco ActiveMatrix BusinessWorks engine
is deployed on Ml, and a Tibco Adapter is deployed on M2. The Tibco Administrator server is hosted
on Ml. What is the most likely reason for the Tibco Adapter status being “Unknown” and the
ActiveMatrix BusinessWorks engine status being “OK” in the Tibco Administrator console?




http://www.examcertify.com/TB0-114.html                                                        Page 2
A. The Tibco Adapter is down.
B. On M2, the Tibco Hawk Agent is down.
C. On Ml, the Tibco Hawk Agent is down.
D. The Tibco Administrator server is down.
E. The domain’s messaging transport is down.


                                           Answer: B



                                       Question: 4

Your company recently acquired a small company with a home-grown Oracle RDBMS-based
inventory management application, which must be integrated with your corporate SOA landscape.
The architecture team has determined that the home-grown application will only be used to look up
historical data for use in the corporate SOA services. A generally available Tibco Adapter will be used
to provide event-driven integration. Which two configurations must be implemented for the adapter
to provide the necessary service? (Choose two.)

A. Adapter Transport
B. Publication Service
C. Subscription Service
D. Request/Response Service


                                         Answer: A, D


                                       Question: 5

Which two actions can be performed using coercions? (Choose two.)

A. merge two corresponding lists
B. change the type of an element
C. set the type of a undefined element
D. change the namespace of an element




http://www.examcertify.com/TB0-114.html                                                         Page 3
                                       Answer: B, C


                                      Question: 6

Which three Event Types are available when specifying a custom alert for a Tibco ActiveMatrix
BusinessWorks application? (Choose three.)

A. Log Event
B. Alert Event
C. Component Failure
D. First Component Failure
E. Subsequent Component Failure


                                     Answer: A, D, E



                                      Question: 7

You have created an XSD schema and a process definition in your Tibco ActiveMatrix BusinessWorks
project. You need to share this schema and the process definition with other developers working on
the same project for reuse. What should you use to accomplish this?

A. Service
B. BuiIdEAR
C. Alias Library
D. LibraryBuilder


                                         Answer: D




http://www.examcertify.com/TB0-114.html                                                         Page 4
                                        Question: 8

There is a Global Variable in your Tibco Designer project named VI, for which the columns
Deployment and Service are checked. What is the implication of this configuration when deploying
the application using Tibco Administrator?

A. The Global Variable is visible and settable at the service container level.
B. This Global Variable is visible and settable at the application and service levels.
C. The Global Variable can be changed during and after deployment for all services.
D. The value assigned to this Global Variable at the application level will be propagated to all services.


                                            Answer: B


                                        Question: 9

Which two operations can be performed with the Tibco Domain Utility? (Choose two.)

A. manage domain users
B. add a machine to the domain
C. secure the domain using HTTPS
D. remove a machine from the domain


                                          Answer: B, C


                                       Question: 10

You have a process that calls a subprocess named CheckCredit that fetches data from a database to
check a customer’s credit. If the customer data is not present, you want to throw an error for the
parent process to catch. What is the correct way to implement this?




http://www.examcertify.com/TB0-114.html                                                            Page 5
A. in the CreditCheck subprocess, add an error transition to a Throw activity and use the Throw
activity to throw an error; use a Catch activity to catch the error in the parent process
B. in the CreditCheck subprocess, define a user-defined error schema for the End activity and have an
error transition the End activity; use a Catch activity to catch the error in the parent process
C. in the CreditCheck subprocess, add an error transition to a Generate Error activity and use the
Generate Error activity to generate an error; use a Catch activity to catch the error in the parent
process
D. in the CreditCheck subprocess, add an error transition to a SOAP Send Fault activity and use the
SOAP Send Fault activity to throw a fault; use a Catch activity to catch the error in the parent process


                                           Answer: C




http://www.examcertify.com/TB0-114.html                                                          Page 6
 Tibco •TB0-114
TIBCO ActiveMatrix BusinessWorks 5 Exam




           Click the link below to buy full version as Low as $39

           http://www.examcertify.com/TB0-114.html


   Tibco latest tests
   A00-281     C_TFIN22_05
   A00-260     C_TAW12_70
   A00-212     C_TADM51_70
   A00-280       C_BPX_70
   A00-250      C_BOCR_08
   A00-270     C_TB1200_07
   A00-211       P_SD_64
  C_BOE_30       C_ISR_60
 C_TSCM62_64    C_BOWI_30
 C_TBIT44_71    C_BODI_20




http://www.examcertify.com/TB0-114.html                             Page 7

								
To top