Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

Adobe Dreamweaver CS4 ACE Exam (PDF download)

VIEWS: 22 PAGES: 6

									 Adobe           •9A0-090
Adobe Dreamweaver CS4 ACE Exam




                Click the link below to buy full version as Low as $39

                http://www.examcertify.com/9A0-090.html




            Questions & Answers: 10
                                      Question: 1.
In which color will the text Formatting with CSS be displayed in the browser?

A. red
B. blue
C. black
D. green


                                          Answer: D

                                      Question: 2.
Which would NOT be a potential problem level that is detected by the Browser Compatibility Check
in Dreamweaver?

A. errors
B. warnings
C. design issues
D. informational messages


                                          Answer: C

                                      Question: 3.
You want to to create a report on whether a page complies with Section 508 standards?

A. select File > Validate > Markup
B. select File > Check Page > Browser Compatibility
C. select Site > Reports, choose Accessibility and click Run
D. select View > Code View Options > Syntax Error Alerts in Info Bar


                                          Answer: C




http://www.examcertify.com/9A0-090.html                                                    Page 2
                                     Question: 4.

Which reports are available within Dreamweaver HTML reports to assist you in Web site
maintenance?

A. Accessibility, Untitled Documents, and Missing Alt Text
B. Broken Links, Missing Alt Text, and Untitled Documents
C. Missing Alt Text, Untitled Documents, and Orphaned Files
D. XHTML Validation, Browser Compatibility Check, and External Links


                                         Answer: A

                                     Question: 5.
Which two categories of reporting are available in the Dreamweaver Site Reports interface? (Choose
two.)

A. HTML Reports
B. Workflow Reports
C. Information Reports
D. Accessibility Reports
E. Browser Compatibility Reports


                                        Answer: AB

                                     Question: 6.
You have just become the Webmaster for a Web site you did NOT create. You want to locate and
correct broken links within this website. Where can you go within Dreamweaver to locate broken
links and open each page so you can correct these issues?

A. use HTML Reports in the Site Reports tab of the Results panel
B. use Validation in the Results panel and choose Validate Entire Current Local Site
C. use Browser Compatibility in the Results panel and click Settings in the pop-up menu
D. use Link Checker in the Results panel and select Broken Links in the Show pop-up menu


                                         Answer: D


http://www.examcertify.com/9A0-090.html                                                     Page 3
                                      Question: 7.
Which are the three categories of files displayed by the Dreamweaver Link Checker?

A. Broken Links, External Links, and Invalid Links
B. Broken Links, External Links, and Missing Files
C. Broken Links, External Links, and Orphaned Files
D. Broken Links, External Links, and Unreachable Files


                                          Answer: C


                                      Question: 8.
Which tool is required to create and deploy a Web site?

A. Web browser
B. Dreamweaver
C. production server
D. application server


                                          Answer: D


                                      Question: 9.
Which is required when hosting a Web site on a publicly addressable production server?

A. FTP server
B. SSL certificate
C. Web server
D. Application server


                                          Answer: C




http://www.examcertify.com/9A0-090.html                                                  Page 4
                                    Question: 10.
Which product is required to enable users to play Flash video on a Web page without progressive
downloading?

A. Flash Media Encoding Server
B. Flash Media Interactive Server
C. Flash Media Streaming Server
D. Flash Media Rights Management Server


                                         Answer: C




http://www.examcertify.com/9A0-090.html                                                     Page 5
 Adobe                    •9A0-090
Adobe Dreamweaver CS4 ACE Exam




             Click the link below to buy full version as Low as $39

             http://www.examcertify.com/9A0-090.html


  Adobe latest tests
   9A0-164           9A0-066
   9A0-158           9A0-154
   9A0-152           9A0-148
   9A0-142           9A0-127
   9A0-146           9A0-150
   9A0-136           9A0-128
   9A0-077           9A0-127
   9A0-090           9A0-082
   9A0-086           9A0-096
   9A0-092           9A0-084




http://www.examcertify.com/9A0-090.html                               Page 6

								
To top