Syi'R TANPO WATON by ayeasmeatika

VIEWS: 56 PAGES: 3

									Syi’ir tanpa waton

Mengenang sang guru bangsa bpk k.h. abdurahman wahid (gus dur) dengan syi’ir yg
selalu di alun kan sebelum pembukaan pengajian bagi adik2 yg pengen hafal
silahkan di hafal dan hayati isi syi’ir nya mudah mudahan manfa’at
Dan klo yg ingin mp3 nya disini biar lebih cepet menghafalnya dan ini bagi yg tidak
seneng mp3 silahkan di copas aja :

Syi’ir tanpa waton :

astaghf irullah robbal baroya.
    astaghf irullah minal khotoya..

robbi zidni 'ilmannaafii'a...
   wawaff iqni 'amalan soliha...


yarosulalloh salammun'alaik..
   yaarof i'asyaa niwaddaaroji...

'atfatayaji rotal 'alami...
    ya uhailaljuu diwaalkaromi...2x


ngawiti ingsun ngalaras syi'iran
  kelawan muji maring pengeran

kang paring rohmat lan keni'matan
  rino wengine tanpo pitungan 2x


duh bolo konco priyo wanito...
  ojo mung ngaji syare'at bloko

gur pinter ndongeng nulis lan moco
    tembe mburine bakal sengsoro 2x


akeh kang apal qur'an haditse
  seneng ngafirke marang liyane

kafire dewe dak digatekke
   yen isih kotor ati akale 2x
gampang kabujuk nafsu angkoro
  ingpepaese gebbyare dunnyo

iri lan meri sugihe tonggo
    mulo atine peteng lan nistho 2x


ayo sedulur jo nglaleake
  wajibe ngaji sak pranotone

nggo ngandelake iman tauhide
   baguse sangu mulyo matine 2x


kang aran soleh bagus atine
   kerono mapan seri ngelmune

laku thoreqot lan ma'rifate
    ugo hakekot manjing rasane 2x


al-qura qodim wahyu minulyo
    tanpo tinulis biso diwoco

iku wejangan guru waskito
    den tancepake ing jero dodo 2x


kumantil ati lan pikiran
  mrasuk ing badan kabeh jeroan

mu'jizat rosul dadi pedoman
  minongko dalan manjinge iman 2x


kelawan alloh kang moho suci
   kudu rangkulan rino lan wengi

ditirakati diriyadhohi
   dzikir lan suluk jo nganti lali 2x
uripe ayem rumongso aman
   dununge roso tondo yen iman

sabar narimo najan pas pasan
   kabeh tinakdir saking pangeran 2x


kelawan konco dulur lan tonggo
   kang podo rukun ojo ngesio

iku sunahe rosul kang mulyo
   nabi muhammad panutan kito 2x


ayuh nglakoni sekabehane
  allah kang bakal ngangkat drajate

senajan ashor toto dzohire
  ananging mulyo maqom drajate 2x


lamun palastro ing pungkasane
   ora kesasar roh lan sukmane

den gadang allah swargo manggone
  utuh mayite ugo ulese 2x


yarosulalloh salammun'alaik...
   yaarofi'asyaa niwaddararoji...

'atfatayaji rotall 'aalami...
   ya uhailaljuu diwaalkaromi...2x
di kutip dari mwc nu cilongok

								
To top