; Wireless LAN
Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out
Your Federal Quarterly Tax Payments are due April 15th Get Help Now >>

Wireless LAN

VIEWS: 15 PAGES: 6

  • pg 1
									                                                                                                 Nortel
                                         920-460




NCSE Wireless LAN

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/920-460.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                             Question: 1
To enter the configuration mode on the Nortel 2210 or 2211 handset, what must you do?

A. Press and hold down the" Power On" and "Power Off" buttons simultaneously until you see the
configuration menus, then release both buttons.
B. Press and hold down the "Power On" and "Power Off" buttons simultaneously. Release the "Power Off"
button while holding down "Power On" until you hear one more beep.
C. Press and hold down the "Power On" and "Power Off" buttons simultaneously until you hear two beeps.
Release the "Power On" while holding "Power Off" until you hear one more beep.
D. Press and hold down the "Power On" and "Power Off" buttons simultaneously. Release both "Power Off"
and "Power On" when two beeps are heard.


                                              Answer: C


                                             Question: 2
When deploying a Nortel Voice over LAN, what is the required hardware?

A. Access Points that are SVP-compliant
B. Access Point that support external antennas
C. Access Point that support Power over Ethernet
D. Nortel Point 2230/2231 that include a 2270 switch


                                              Answer: A


                                             Question: 3
Company .com is configuring a new network for voice over WLAN. They need a large number of handsets
and will be deploying multiple 2245 IP Telephony Managers across multiple subnets. The customer wants
to use DHCP on the network to assign IP address. How should this network be configured?

A. The master 2245s should have a static address while slave 2245s should have dynamically assigned
addresses.
B. All master and slave 2245s should have statically assigned IP addresses. DHCP should only be used for
handsets.
C. The slave 2245s should have static addresses while master 2245s should have dynamically assigned
addresses.
D. All master and slave 2245s can have dynamically assigned IP addresses as long as they don't conflict with
other devices.


                                              Answer: A

http://www.examkill.com/920-460.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        2
                                              Question: 4
Company .com is planning to deployed a Voice over WLAN solution. They want users to be able to walk
anywhere within a specified coverage area without dropping calls or having them placed to hold to move
between access points (APS) How should the customer deploy the Aps?

A. Ensure sufficient coverage by deploying enough Aps so that there is at least one for each user.
B. Ensure sufficient coverage by deploying Aps so that coverage areas overlap with other Aps.
C. Reduce interference by deploying APs so that coverage areas do not overlap with other Aps.
D. Reduce interference by configuring adjacent Aps to run on different 802.11 frequency standards such as
802.11a and 802.11b.


                                               Answer: B


                                              Question: 5
A car dealership has five sales representative on the lot. Because of the size of the lot, the dealership has
multiple Access Points (Aps) to allow for proper coverage. The sales representatives will be carrying Nortel
Networks 2210 handsets to communicate with each other and the main office. Which statement describes
the configuration needed?

A. Each AP will have a unique SSID and wireless adapter cards will update to mach the SSID of the one
closest to them.
B. Each AP and handset will be configured to be part of an extended service set (ESS) and will need to have
the same SSID.
C. Each AP and wireless adapter cards will NEED TO BE CONFIGURED TO BE PART OF BASIC SERVICE
SET (bss)each AP will have a unique SSID.
D. Each handset will have an SSID that matches the SSID's one AP on the lot. Using the same SSID, that
handset will communicate to that AP from anywhere on the lot.


                                               Answer: B




http://www.examkill.com/920-460.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         3
                                               Question: 6
Which statement is true when using a DHCP server to allocate IP addresses to the Nortel 2210 and 2211
handsets?

A. The DHCP server must assign the IP address, subnet mask, gateway, and call server.
B. The DHCP server can assign the alias IP address, for the set but the sets IP address must be statically
configured.
C. The DHCP server can assign the set an IP address, but the alias IP address for that set must be statically
configured.
D. The DHCP server must assign the IP address, subnet mask and gateway, but the call server can be
configured statically.


                                               Answer: A


                                               Question: 7
A large retail company is opening five new stores around the country. They are currently using a Succession
1000 at their main office as a call server and wish to deploy 10 Nortel 2210 wireless handsets at each location.
The IP network has been designed so that each store will be on its own subnet:
How many 2245 IP Telephony Managers will need to be deployed?

A. None, Only the 2210 wireless handsets and Succession 1000 as a call server are needed.
B. One, only a single 2245 will be needed as it can handle up to 80 simultaneous calls.
C. Five, One 2245 will be required for each subnet.
D. Six, One master 2245 and one slave 2245 for each subnet.


                                                Answer: C


                                               Question: 8
Company .com wishes to install a 2245 IP Telephony Manager and several Nortel 2210 IP handsets for a
small network. They have their own wireless Access Points installed for an existing data network. To be able
to use these components with the Voice over WLAN solution what should be done?

A. ensure they support 802.11af (Power over Ethernet)
B. ensure they support WPA(Wi-Fi Protected Access)
C. ensure they support WEP (Wired Equivalent Privacy)
D. ensure thay support SpectraLink Voice Priority for QoS (Quality of Service)


                                               Answer: D

http://www.examkill.com/920-460.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                           4
                                            Question: 9
Company .com is preparing to deploy access points (Aps) for a Voice over WLAN solution and would like
seamless roaming throughout the coverage area. A traffic study has been completed and locations for each
AP for maximum coverage have been Determined. The customer has placed Aps at the determined
locations and is now taking RF strength measurements. What is the highest amount of loss acceptable at
the points where coverage from the Aps overlap?

A. -50dbm
B. -60 dbm
C. -70 dbm
D. -80 dbm


                                             Answer: C


                                           Question: 10
Why should Master Mode be used on a Nortel WLAN Security Switch 2270?

A. when new Nortel WLAN Access Ports are added
B. to load balance Nortel WLAN Access Ports dynamically
C. when you want to provide faster transmission times to wireless users
D. to ensure all parameters are downloaded from the WLAN Security Switch 2270


                                             Answer: A




http://www.examkill.com/920-460.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     5
                       920-460                                       Nortel

NCSE Wireless LAN




       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/920-460.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 920-159      920-196                 922-040          920-174

 920-173      920-254                 920-226          920-362

 920-192     920-482                  922-108          922-110

 920-241     920-341                  920-178          920-177
                                                                 www.examkill.com
 920-331     920-110                  920-176          920-129

 920-136     920-107                  920-159          920-808

 920-174     920-177                  920-174          920-338




 http://www.examkill.com/920-460.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

								
To top