Unicenter Service Support r11 2 Advanced Implementation Exam (PDF)

Document Sample
Unicenter Service Support r11 2 Advanced Implementation Exam (PDF) Powered By Docstoc
					                                                                                             Computer
                                         270-551
                                                                                             Associates


Unicenter Service Support r11.2 Advanced Implementation Exam

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/270-551.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                              Question: 1
You can edit .html files using Source View. Is this statement true or false?

A. True
B. False


                                               Answer: A


                                              Question: 2
In a CA Workflow Process Definition, the Operations list in the Workitem tab contains the web service
calls.

A. True
B. False


                                               Answer: A


                                              Question: 3
Which command removes a region from the Global_Servers table?

A. pdm_deleteload -r
B. pdm_terminateload -r
C. pdm_userload -r
D. pdm_removeload -r


                                               Answer: C




http://www.examkill.com/270-551.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                            Question: 4
What is the first step for ensuring members of the Domain Admins Active Directory group have the Analyst
Service Desk Web Client and Access Type?

A. Create a contact using Merge LDAP
B. Configure the Analyst access type.
C. Log in to the Service Desk Web Client.
D. Open the Service Desk Web Client.


                                             Answer: B


                                            Question: 5
How do you help ensure that local groups are available through replication?

A. By enabling replication rules on each region
B. By typing pdm_publish and pressing Enter
C. By associating local groups with global queue names
D. By using Web Screen Painter (WSP) on the production system to publish schema adaptations

                                             Answer: C


                                            Question: 6
Where are the delete requests processed after the adapted forms are published?

A. In the $NX_ROOT/site/mods/www folders
B. In the $NX_ROOT/site/mods/www/htmpl/web/<InterfaceType>/<FormGroup> folder
C. In the $NX_ROOT/site/mods/wsp/project/web/<InterfaceType>/<FormGroup> folder
D. In the C:\Program Files\CA\Unicenter Service Desk\site\mods folder


                                             Answer: A




http://www.examkill.com/270-551.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    3
                                             Question: 7
In which outbound mail queue does the SMTP email notification method place email messages?

A. $NX_ROOT/mail_queue
B. $NX_ROOT/site
C. $NX_ROOT/site/mail_queue
D. $NX/site/mail_queue

                                              Answer: C


                                             Question: 8
To preview a list form, you must click Preview on the Web Screen Painter toolbar. Is this statement true or
false?

A. True
B. False


                                              Answer: A


                                             Question: 9
Which notification method uses the pdm_mail executable to construct an email message and place it in the
outbound mail queue?

A. SMTP
B. HTTP
C. POP3
D. IMAP

                                              Answer: A




http://www.examkill.com/270-551.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       4
                                         Question: 10
How do you edit JavaScript in Web Screen Painter (WSP)?

A. Use the Source View tab.
B. Use the Administration tab.
C. Use the Options tab.
D. Use the Edit File list.

                                           Answer: A




http://www.examkill.com/270-551.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper   5
                        270-551                                     Computer
                                                                    Associates

Unicenter Service Support r11.2 Advanced Implementation Exam




       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/270-551.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 BCX-231      BCP-520                 BCP-221          ST0-096

 BCP-421      BCP-420                 BCP-220          ST0-12W

 BCP-620      BCP-222                 BCP-610          ST0-29B

 BCP-223      BCP-810                 ST0-12X          250-308

 BCX-812      BCP-411                 ST0-91X          ST0-086   www.examkill.com
 BCP-611      BCP-621                 250-401          ST0-099

 BCP-811      BCP-710                 ST0-097          ST0-270




 http://www.examkill.com/270-551.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:9
posted:4/26/2012
language:Latin
pages:6