Docstoc

UCM Essentials

Document Sample
UCM Essentials Powered By Docstoc
					                                                                                                      IBM
                                            000-643




UCM Essentials



                                 Click the link below to buy full version as Low as $25

                                        http://www.examkill.com/000-643.html




          ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
          preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
          Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

          Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
          buy.

          Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
          complete course so that you pass final exam.

          Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
          providers in the same industry.

          Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
          including your credit card and other secret information.

          Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
          for all your questions/concerns about anything.




                                                                                           www.examkill.com
                                             Question: 1

Which general tasks do clearmake and omake execute during a build? (Select all that apply.)

A. Writing audit information to a record
B. Creating derived objects containing the build results
C. Auditing low-level system calls on versioned objects
D. Auditing low-level system calls on non-versioned objects
E. Copying derived objects to the VOB


                                           Answer: A,B,C


                                             Question: 2

What cleartool command do you use to compare the configuration records of derived objects?

A. ls -la
B. catcr
C. lsdo
D. catcs
E. diffcr


                                              Answer: E


                                             Question: 3

What is the status of new versions created by merges during a delivery operation after the delivery is
complete (assuming delivery to the default target)?

A. Checked-out in your integration view
B. Incorporated into a new baseline in the development stream
C. Checked-in in your integration view
D. Incorporated into a new baseline in the integration stream


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/000-643.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                            2
                                               Question: 4

Why would you cancel a file element checkout? (Select all that apply.)

A. You want to work on a version of a different element.
B. You do not want to save your changes.
C. You want to start with a fresh copy of the same version.
D. You need to work on a different version in a different view.


                                             Answer: B,C


                                               Question: 5

What does ClearCase do when you check out a version? (Select all that apply.)

A. Sets your development view to an activity
B. Places a copy of the version in your view
C. Saves your work
D. Creates a new version of the element


                                             Answer: A,B


                                               Question: 6

What tool helps you resolve non-trivial merges?

A. ClearCase Explorer
B. DiffMerge
C. Merge Manager
D. Project Explorer


                                               Answer: B




http://www.examkill.com/000-643.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                   3
                                              Question: 7

What can you deliver if the Delivery Policy option is set to Allow Deliveries from Streams with Pending
Checkouts?

A. Activities with checkouts
B. Activities with active change sets
C. Activities with no checkouts
D. Activities with locked change sets


                                               Answer: C


                                              Question: 8

Which operating systems support the creation of derived objects? (Select all that apply.)

A. Windows XP
B. Windows ME
C. Red Hat Linux
D. HP-UX


                                            Answer: A,C,D


                                              Question: 9

Which of the following are characteristics of versions? (Select all that apply.)

A. Are created during checkin operations
B. Represent changes that were introduced
C. Are created during checkout operations

D. Allow you to see which activities are current


                                              Answer: A,B




http://www.examkill.com/000-643.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       4
                                             Question: 10

Which of the following are possible reasons that activities you want to deliver don't meet dependency
requirements? (Select all that apply.)

A. Change sets of the activities you want to deliver are based on versions created for undelivered activities
B. Activities you want to deliver depend upon activities you have not chosen to deliver
C. Change sets of the activities you want to deliver are based on versions created for delivered activities
D. Activities you want to deliver depend upon delivered activities


                                             Answer: A,B




http://www.examkill.com/000-643.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                          5
                      000-643                                          IBM

UCM Essentials



        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/000-643.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  000-188      000-582                 000-N07          00M-240

  000-N07      00M-220                 000-281          000-582

  00M-249      00M-646                 000-068          000-036

  00M-228      00M-602                 000-M95          000-030

  000-178      000-219                 000-608          000-556

  00M-245      00M-237                 000-230          000-601   www.examkill.com
  000-533      000-609                 LOT-921          COG-632




  http://www.examkill.com/000-643.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:3
posted:4/26/2012
language:
pages:6