Docstoc

The ICDL L4 IT Exam (PDF)

Document Sample
The ICDL L4 IT Exam (PDF) Powered By Docstoc
					                                                                                                  ICDL
                                          ICDL-IT




The ICDL L4 IT Exam

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/ICDL-IT.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                              Question: 1
Ram Can Hold The Data And Programs Which In Currently Use, It Is UN Volatile Memory.

A. True
B. False


                                              Answer: B


                                              Question: 2
With Suitable Applications Installed, PCs Can Process graphics as well as text.

A. True
B. False


                                              Answer: A


                                              Question: 3
Peripherals Devices Are Part Of Hardware?

A. True
B. False


                                              Answer: A


                                              Question: 4
Which of The Following Can Convert The Computer Signals From Digital To Analog?

A. ISDN
B. Modem
C. DSL
D. HDSL


                                              Answer: B


http://www.examkill.com/ICDL-IT.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                          2
                                             Question: 5
The Speed Of The Central Processing Unit is measured in

A. Mege hertz
B. Hectares
C. Revolutions per minute.
D. Bits per second


                                              Answer: A


                                             Question: 6
Which one of the following printers uses a toner in printing.

A. Laser.
B. Dot matrix
C. Ink jet


                                              Answer: A


                                             Question: 7
Which one of these statements is False?

A. A network of computer linked within a building is called a LAN
B. Databases can be accessed by many users who connected to a LAN.
C. A network-linking computer over cities countries is called WAN
D. Applications cannot be shared over a LAN.


                                              Answer: D




http://www.examkill.com/ICDL-IT.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper        3
                                             Question: 8
Which of the following statements is true?

A. A mainframe computer enables users to share files, printers and other resources.
B. Mainicomputer enables users to share files, printers and other resources.
C. Network computer enables users to share files, printers and other resources.


                                              Answer: C


                                             Question: 9
Which of the following statements is TRUE?

A. ROM loses information when the computer is powered off.
B. ROM chips can be plugged into the motherboard to provide more memory.
C. ROM can't be written to , it's preprogrammed.


                                              Answer: C


                                             Question: 10
One byte is equivalent to:

A. 2 bit
B. 8 bit
C. 16 bit
D. 4 bit


                                              Answer: B




http://www.examkill.com/ICDL-IT.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                         4
                           ICDL-IT                                        ICDL


The ICDL L4 IT Exam




           Click the link below to buy full version as Low as $25

             http://www.examkill.com/ICDL-IT.html




 We also provide PDF Training Material for:


                           Hot Exam

 ICDL-IT        ICDL-Windows              ICDL-PowerP E20-390

 ICDL-Net        E22-315                  E20-017          EVP-100

 ICDL-Excel     E20-475                   E20-591          E20-598

 Access         E20-324                   E20-517          E20-021   www.examkill.com
 E20-335        E20-816                   E20-501          E20-016

 E20-018        EVP-101                   E20-465          E22-275

 E20-515        E22-190                   E20-690          E20-329




 http://www.examkill.com/ICDL-IT.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper               5

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:42
posted:4/26/2012
language:English
pages:5