Selling HP ProLiant Servers HP Sales (PDF) by NormaHVella

VIEWS: 31 PAGES: 6

									                                                                                                    HP
                                         HP2-T20




Selling HP ProLiant Servers HP Sales
                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/HP2-T20.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                             Question: 1
How many general server workload virtual machines can the top-end HP VirtualSystem VS3 support?

A. 3,000
B. 4,000
C. 5,000
D. 6,000


                                             Answer: D
Reference: http://www.theregister.co.uk/2011/10/18/hp_virtualsystem_cloudsystem_enhancements/ (5th
paragraph)



                                             Question: 2
How many clients can the top-end HP VirtualSystem VS3 support?

A. 2,000
B. 3,000
C. 4,000
D. 5,000


                                             Answer: D


                                             Question: 3
What is the typical estimated IT budget for major organizations, as a percentage of annual revenues?

A. 1%
B. 3%
C. 5%
D. 10%


                                             Answer: C




http://www.examkill.com/HP2-T20.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      2
                                              Question: 4
Based on IDC research, which statement about the server market is correct regarding the third quarter of
2010?

A. The server market experienced its strongest decline in 5 years.
B. The server market experienced its strongest decline in 10 years.
C. The server market experienced its strongest growth in 5 years.
D. The server market experienced its strongest growth in 10 years.


                                               Answer: D
Reference: http://redmondmag.com/articles/2010/12/02/server-revenue-up-13-percent-in-third-quarter.aspx



                                              Question: 5
When you sell an HP VirtualSystem to a customer, what does HP recommend as the next logical purchase
for your customer?”

A. HP CloudSystem
B. HP Superdome
C. HP BladeSystem
D. HP AppSystem


                                               Answer: A
Reference: http://h17007.www1.hp.com/us/en/whatsnew/june/060611-6.aspx#/2



                                              Question: 6
Which industry analyst stated that within the x86 server market, customer demands have increased for x86
servers with advanced performance capabilities?

A. ESG
B. SMB Group
C. IDC
D. Gartner Group


                                               Answer: C


http://www.examkill.com/HP2-T20.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      3
Reference: http://www.idc.com/about/viewpressrelease.jsp?containerId=prUS22592710 (seventh paragraph)



                                            Question: 7
According to an HP case study, which HP servers did Alpha Trading Systems use to replace their previous
infrastructure and achieve 3x better performance and 35% lower energy usage? (Select two.)

A. HP ML330 G6
B. HP DL380 G6
C. HP BL460c
D. HP DL980 G7
E. HP DL380 G7


                                           Answer: B, E
Reference: http://h20195.www2.hp.com/v2/GetPDF.aspx/4AA3-3227ENW.pdf



                                            Question: 8
By how much does HP claim the HP DL980 reliability is boosted compared to the earlier HP DL785?

A. 200%
B. 300%
C. 400%
D. 500%


                                             Answer: A
Reference:

https://h10139.www1.hp.com/h41111/rfg_formprocessor/Global_ESSN_ProLiantDL980/be/nl/doc/HPA00D10
09A_BCS_DL980_ScaleUp_V02.pdf




http://www.examkill.com/HP2-T20.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     4
                                             Question: 9
Your customer is looking for a range of rack-mounted servers to support a low-risk email, virtualization and
messaging solution. Which of these HP server families meets these requirements?

A. HP ML family
B. HP DL family
C. HP BL family
D. HP SL family


                                              Answer: B
Reference: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/en/sm/proliant/proliant-dl.html



                                            Question: 10
According to research published by the Uptime Institute, what saving in annual data center costs can be
achieved by saving 1 Kw of power?

A. $15K
B. $25K
C. $35K
D. $45K


                                              Answer: A




http://www.examkill.com/HP2-T20.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       5
                        HP2-T20                                        HP

Selling HP ProLiant Servers HP Sales

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP2-T20.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55
                                                                 www.examkill.com
 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07

 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP2-T20.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

								
To top