Docstoc

Selling HP Integrity Server Solutions (PDF)

Document Sample
Selling HP Integrity Server Solutions (PDF) Powered By Docstoc
					                                                                                                    HP
                                         HP2-Q04




Selling HP Integrity Server Solutions
                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/HP2-Q04.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                                Question: 1
Which is a benefit to HP Integrity server customers?

A. an increase in cable management complexity
B. energy efficiency, with up to 10% improvement
C. the highest level of availability for every application
D. simplicity and efficiency that results in lower TCO


                                                 Answer: C


                                                Question: 2
Which messaging statement describes what HP Integrity servers deliver?

A. HP Integrity servers simply deliver more computing power.
B. HP Integrity servers always deliver availability, scalability, and virtualization.
C. HP Integrity servers deliver predictable, standards-based IT staff resources.
D. HP Integrity servers deliver maximum power using maximum resources.



                                                 Answer: B


                                                Question: 3
Which statement is true of today's IT infrastructure? (Select two.)

A. Underutilized server capacity is no longer an issue.
B. Cost of operations is now the lowest portion of the IT budget.
C. The IT environment has become complex and difficult to maintain.
D. Energy needs for power and cooling are no longer concerns of the CIO.
E. There is a struggle to meet service level agreements for critical workloads.


                                               Answer: C, E




http://www.examkill.com/HP2-Q04.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                           2
                                             Question: 4
Which statement is true about the roadmap for the HP Integrity server family?

A. It is tied closely to the roadmap for PA-RISC processors.
B. It is tied closely to the roadmap for the Intel Itanium processor.
C. It is tied to projected increases in power and cooling availability.
D. It is tied to the trend towards higher bandwidth single-core processors.


                                              Answer: B


                                             Question: 5
Which Integrity servers benefit from the higher performance and greater availability of the HP
sx2000bchipset? (Select two.)

A. HP Integrity rx2660
B. HP Integrity rx6600
C. HP Integrity rx8640
D. HP Integrity rx3600
E. HP Integrity Superdome


                                             Answer: C, E


                                             Question: 6
Which HP Integrity servers use the zx2 chipset and provide double chip spare memory? (Select two.)

A. rx2660
B. rx3600
C. rx7640
D. rx6600
E. rx8640


                                            Answer: A, B




http://www.examkill.com/HP2-Q04.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    3
                                              Question: 7
How many processor cores are the maximum supported in the high-end HP Integrity Superdome servers?

A. 32
B. 64
C. 128
D. 256


                                               Answer: C


                                              Question: 8
Which key capabilities based on customer IT imperatives allow HP Integrity solutions to provide better
return on IT investment? (Select three.)

A. increased ROI
B. flexible capacity
C. complete IT utility
D. secured availability
E. simplified management
F. performance-based tuning


                                           Answer: B, D, E


                                              Question: 9
Which components are part of the HP 9000 Evolution program?

A. extensive services and tools that enable evolution
B. support for PA-RISC and Itanium in the same cabinet
C. extended warranties for HP 9000 servers and components
D. strong partner support to ensure continued support of key applications
E. programs and incentives that ease the financial considerations for transition


                                           Answer: A, D, E




http://www.examkill.com/HP2-Q04.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      4
                                            Question: 10
Which statement is true about the comparison between entry-level and mid-range Integrity servers?

A. Integrity entry-level servers do not support multi-OS capabilities, while mid-range servers do.
B. Integrity entry-level servers do not provide remote management capabilities, while mid-range servers do.
C. Integrity entry-level servers support only software-based partitions, while mid-range servers support
software-based, soft and hard partitions.
D. Integrity entry-level servers support single-core processors, but mid-range servers support dual-core
processors.


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/HP2-Q04.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       5
                        HP2-Q04                                        HP

Selling HP Integrity Server Solutions

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP2-Q04.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55
                                                                 www.examkill.com
 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07

 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP2-Q04.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/26/2012
language:
pages:6