Docstoc

SBCSAM Smart Business Communication Systems for Account Managers

Document Sample
SBCSAM Smart Business Communication Systems for Account Managers Powered By Docstoc
					                                                                                                   Cisco
                                          650-173




SBCSAM Smart Business Communication Systems for Account Managers

                               Click the link below to buy full version as Low as $25

                                      http://www.examkill.com/650-173.html




        ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
        preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
        Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

        Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
        buy.

        Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
        complete course so that you pass final exam.

        Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
        providers in the same industry.

        Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
        including your credit card and other secret information.

        Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
        for all your questions/concerns about anything.




                                                                                         www.examkill.com
                                           Question: 1
Who are two Key competitors in the SMB market? (Choose two)

A. 3Com
B. Avaya
C. Huawei
D. Juniper Networks
E. Nortel

                                          Answer: B, E


                                           Question: 2
What does Cisco SMARTnet provide?

A. call processing and call handling features
B. hardware replacement and software updates
C. sales tools, such as Quote Builder
D. VPN security for mobile and home office workers


                                            Answer: B


                                           Question: 3
Which three features does the Cisco UC520 support?

A. Cisco Unity Express
B. distributed routing
C. Storage Area Networks
D. analog devices
E. Telepresence
F. Security, Firewall, VPN


                                        Answer: A, D, F




http://www.examkill.com/650-173.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper   2
                                            Question: 4
When creating demand with business decision makers, which two SMB challenges should be your fous?

A. lack of resources
B. competitive pressure
C. securing business assets
D. operational efficiency
E. investment protection


                                           Answer: B, D


                                            Question: 5
What resource would you recommend to a new Cisco partner for a variety of tools?

A. Steps to Success
B. Unified Communications for SMB
C. Channel incentive program
D. Partner Central

                                             Answer: D


                                            Question: 6
What are two ways you can build credibility with decision makers?

A. discuss and compare competitor features
B. research the vertical industry
C. match current system features to SBCS solution features
D. demonstrate business impact


                                           Answer: B, D




http://www.examkill.com/650-173.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                 3
                                              Question: 7
If a customer objects that the SBCS solution is too expensive, what are two response areas to highlight?

A. initial cost
B. operating costs
C. competitor prices
D. inidivdual feature costs

                                             Answer: A, B


                                              Question: 8
What is a useful tool to get solution requirements and pricing in the sales process?

A. Quote Builder
B. Smart Assist
C. Partner Central
D. Vision


                                               Answer: A


                                              Question: 9
What describes the consultative sales process for SMB??s for Unified communications?

A. Steps to Success
B. Campaign Builder
C. Smart Business Roadmap
D. Partner Central

                                               Answer: C




http://www.examkill.com/650-173.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                            Question: 10
Which two benefits will a client see from adding a wireless LAN Controller to their Smart Business
Communications System? (Choose two)

A. allow for guest access
B. increase connection speeds
C. additional access points
D. network management with CLI


                                            Answer: A, C




http://www.examkill.com/650-173.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        5
                        650-173                                        Cisco

SBCSAM Smart Business Communication Systems for Account Managers




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/650-173.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  650-667      650-663                 650-304          350-060

  642-995      650-196                 642-780          642-874

  642-994     650-665                  650-032          642-627

  650-179     650-395                  642-647          642-637
                                                                  www.examkill.com
  650-158     650-256                  642-457          650-042

  642-785     642-188                  650-473          640-893

  640-864     642-437                  642-263          642-992




  http://www.examkill.com/650-173.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:1
posted:4/26/2012
language:
pages:6