Replication Solutions for the HP StorageWorks EVA

Document Sample
Replication Solutions for the HP StorageWorks EVA Powered By Docstoc
					                                                                                                   HP
                                        HP0-J29




Replication Solutions for the HP StorageWorks EVA
                             Click the link below to buy full version as Low as $25

                                    http://www.examkill.com/HP0-J29.html




      ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
      preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
      Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

      Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
      buy.

      Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
      complete course so that you pass final exam.

      Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
      providers in the same industry.

      Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
      including your credit card and other secret information.

      Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
      for all your questions/concerns about anything.




                                                                                       www.examkill.com
                                             Question: 1
A Windows server is running Command View and HP Replication Solutions Manager (RSM). While
executing an RSM replication script, it is rebooted by the addition of new security patches from Microsoft.
What happens to that script?

A. System shutdown is delayed until the replication script is finished.
B. Any snapshots and snapclones currently in progress are suspended.
C. Running replication tasks are queued and continued after the reboot.
D. The replication script is aborted and will require a manual restart.


                                              Answer: C


                                             Question: 2
What would you use to obtain a Recovery Point Objective (RPO) of zero in failsafe mode and a low
performance impact?

A. A latency less than or equal to 10ms in enhanced asynchronous replication mode
B. A latency less than or equal to 120ms in asynchronous replication mode
C. A 4Gb/s link with low latency in synchronous replication mode
D. An 8Gb/s link with medium to high latency in synchronous replication mode


                                              Answer: C


                                             Question: 3
What is a demand allocated snapshot also known as?

A. Replica snapshot
B. Dynamic snapshot
C. Instantaneous snapshot
D. Virtual snapshot



                                              Answer: D




http://www.examkill.com/HP0-J29.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        2
                                            Question: 4
When implementing VMware Site Recovery Manager (SRM) in a Continuous Access EVA environment,
what is required in addition to the SRM software?

A. Replication Solution Manager host agent
B. HP EVAx000 VDS1.0 and VDS1.1/VSS Hardware Providers
C. HP StorageWorks EVA Virtualization Adapter
D. HP EVA VDS/VSS 2.0 Hardware Providers



                                             Answer: C


                                            Question: 5
What is meant by the expression replication relationships = 3:1 in the HP StorageWorks Enterprise Virtual
Array Compatibility Reference Guide? (Select two.)

A. Using synchronous replication, a maximum of three hops between any two Enterprise Virtual Arrays is
supported.
B. One Enterprise Virtual Array may have replicated volumes on three other Enterprise Virtual Arrays.
C. Three Enterprise Virtual Arrays may have replicated volumes on a fourth Enterprise Virtual Array.
D. Using asynchronous replication, a maximum of three links between any two Enterprise Virtual Arrays is
supported.
E. One Enterprise Virtual Array may have a single volume replicated to three other Enterprise Virtual
Arrays.


                                            Answer: B, C


                                            Question: 6
When designing EVA8100 and EVA4400 in a five-fabric 8-port to 4-port configuration, which ratio of host
ports to replication ports is supported?

A. 1:4
B. 2:4
C. 3:1
D. 4:2




http://www.examkill.com/HP0-J29.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      3
                                              Answer: C


                                             Question: 7
When building a six-fabric configuration using FC-to-IP, how many dedicated gateways are required?

A. 2
B. 8
C. 4
D. 12


                                              Answer: C


                                             Question: 8
Implementing N_Port ID virtualization (NPIV) in a SAN provides certain advantages. Which statements are
true about implementing such a solution? (Select two.)

A. NPIV is required if there is 2:1 or greater server-to-uplink ratio on a fully populated enclosure with 16
server blades.
B. You can only take advantage of NPIV when configured with HP Brocade SAN switches in C-Class blade
enclosures.
C. In large fabrics, NPIV helps to avoid exceeding domain count limits with multiple blade enclosures.
D. NPIV makes a single Fibre Channel port appear as multiple virtual ports, each having its own N_Port ID
and virtual WWN.
E. NPIV must be managed separately from the switches. However, it uses the common Fabric OS so that it
can e consistently managed with the F.


                                            Answer: C, D


                                             Question: 9
Which functionality allows them to maintain a copy of the original Vdisk and, while in a normalized state,
is

A. Automatically updated whenever the source Vdisk is updated?
B. Synchronized mirrorclones
C. Synchronous Continuous Access
D. Synchronized containers



http://www.examkill.com/HP0-J29.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
E. Enhanced asynchronous Continuous Access



                                             Answer: A


                                           Question: 10
Which capabilities does HP StorageWorks EVA Dynamic Capacity Management Software provide?

A. The ability to provision storage on the fly
B. The ability to monitor EVA Vdisks and DR groups
C. The ability to monitor Vdisk performance and relocate as required
D. The ability to grow and shrink volumes as required


                                             Answer: D




http://www.examkill.com/HP0-J29.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                               5
                     HP0-J29
                                                                       HP

Replication Solutions for the HP StorageWorks EVA

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP0-J29.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43      HP0-M52                 HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55
                                                                 www.examkill.com
 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07

 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP0-J29.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:8
posted:4/26/2012
language:English
pages:6