Pro Designing and Developing Enterprise Applications Using the Microsoft NET Framework 3 5 (PDF) by NormaHVella

VIEWS: 1 PAGES: 8

									                                                                                                  Microsoft
                                              70-565




Pro: Designing and Developing Enterprise Applications Using the Microsoft .NET Framework 3.5


                                  Click the link below to buy full version as Low as $25

                                          http://www.examkill.com/70-565.html




           ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
           preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
           Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

           Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
           buy.

           Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
           complete course so that you pass final exam.

           Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
           providers in the same industry.

           Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
           including your credit card and other secret information.

           Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
           for all your questions/concerns about anything.




                                                                                            www.examkill.com
                                           Question: 1.
How many years of experience do you have in developing enterprise applications by using the Microsoft
.NET Framework 3.5?

A. I have not done this yet.
B. Less than 6 months
C. 6 months- 1 year
D. 1- 2 years
E. 2- 3 years
F. More than 3 years


                                             Answer: A


                                           Question: 2.
How many years of experience do you have in developing enterprise applications by using any version of
the Microsoft .NET Framework?

A. I have not done this yet.
B. Less than 6 months
C. 6 months- 1 year
D. 1- 2 years
E. 2- 3 years
F. More than 3 years


                                             Answer: A




http://www.examkill.com/70-565.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                              Question: 3.
Rate your level of proficiency in envisioning and designing an application, including analyzing and refining
the logical, physical, and database designs of the application.

A. I am considered an expert on this. I have successfully done this multiple times without assistance or
error. I train or supervise others on this activity. Others come to me when they have questions or need
assistance with this.
B. I have successfully done this without assistance and with few errors, but I do not train or supervise others
on this activity.
C. I am proficient at this. I have successfully done this on my own, but I occasionally require assistance for
some types of problems encountered when doing this and/or occasionally make minor errors.
D. I have successfully done this with the assistance of others or specific instructions.
E. I am a novice. I have not yet done this or am learning.


                                               Answer: A


                                              Question: 4.
Rate your level of proficiency in designing and developing an application framework, including choosing an
appropriate implementation approach for the application design logic, defining the interaction between
framework components, and defining validation and event logging strategies.

A. I am considered an expert on this. I have successfully done this multiple times without assistance or
error. I train or supervise others on this activity. Others come to me when they have questions or need
assistance with this.
B. I have successfully done this without assistance and with few errors, but I do not train or supervise others
on this activity.
C. I am proficient at this. I have successfully done this on my own, but I occasionally require assistance for
some types of problems encountered when doing this and/or occasionally make minor errors.
D. I have successfully done this with the assistance of others or specific instructions.
E. I am a novice. I have not yet done this or am learning.


                                               Answer: A




http://www.examkill.com/70-565.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                          3
                                              Question: 5.
Rate your level of proficiency in designing application components, including creating the high-level design
of a component, defining the internal architecture of a component, and defining the data handling for a
component.

A. I am considered an expert on this. I have successfully done this multiple times without assistance or
error. I train or supervise others on this activity. Others come to me when they have questions or need
assistance with this.
B. I have successfully done this without assistance and with few errors, but I do not train or supervise others
on this activity.
C. I am proficient at this. I have successfully done this on my own, but I occasionally require assistance for
some types of problems encountered when doing this and/or occasionally make minor errors.
D. I have successfully done this with the assistance of others or specific instructions.
E. I am a novice. I have not yet done this or am learning.


                                                Answer: A


                                              Question: 6.
Rate your level of proficiency in stabilizing and testing an application, including defining a functional test
strategy, performing integration testing, and performing a code review.

A. I am considered an expert on this. I have successfully done this multiple times without assistance or
error. I train or supervise others on this activity. Others come to me when they have questions or need
assistance with this.
B. I have successfully done this without assistance and with few errors, but I do not train or supervise others
on this activity.
C. I am proficient at this. I have successfully done this on my own, but I occasionally require assistance for
some types of problems encountered when doing this and/or occasionally make minor errors.
D. I have successfully done this with the assistance of others or specific instructions.
E. I am a novice. I have not yet done this or am learning.


                                                Answer: A




http://www.examkill.com/70-565.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                           4
                                              Question: 7.
Rate your level of proficiency in migrating, deploying, and maintaining an application, including creating a
deployment plan, and analyzing the configuration of the production environment, performance monitoring
data, and logs.

A. I am considered an expert on this. I have successfully done this multiple times without assistance or
error. I train or supervise others on this activity. Others come to me when they have questions or need
assistance with this.
B. I have successfully done this without assistance and with few errors, but I do not train or supervise others
on this activity.
C. I am proficient at this. I have successfully done this on my own, but I occasionally require assistance for
some types of problems encountered when doing this and/or occasionally make minor errors.
D. I have successfully done this with the assistance of others or specific instructions.
E. I am a novice. I have not yet done this or am learning.


                                               Answer: A


                                              Question: 8.
Which of the following technologies do you use regularly? Choose all that apply.

A. Microsoft ASP.NET
B. Windows Forms
C. Windows Presentation Foundation (WPF)
D. Microsoft ADO.NET
E. Windows Communication Foundation (WCF)
F. Distributed technologies in .NET 3.5


                                               Answer: A




http://www.examkill.com/70-565.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                          5
                                             Question: 9.
You create an application by using Microsoft Visual Studio .NET 2008 and the .NET Framework 3.5.
The application includes a component. The component will be referenced by the .NET and COM
applications.
The component contains the following code segment.
public class Employee
{
public Employee(string name)
{
}
}
The .NET and COM applications must perform the following tasks:
Create objects of the Employee type.
use these objects to access the employee details.
You need to ensure that the .NET and COM applications can consume the managed component.
What should you do?

A. Change the Employee class to a generic class.
B. Change the constructor to a no-argument constructor.
C. Set the access modifier of the class to internal.
D. Set the access modifier of the constructor to protected.


                                               Answer: B




http://www.examkill.com/70-565.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      6
                                            Question: 10.
You create an application by using Microsoft Visual Studio .NET 2008 and the .NET Framework 3.5.
The application includes a component. The component will be referenced by the .NET and COM
applications.
The component contains the following code segment.
Public Class Employee
Public Sub New(ByVal name As String)
End Sub
End Class
The .NET and COM applications must perform the following tasks:
Create objects of the Employee type.
use these objects to access the employee details.
You need to ensure that the .NET and COM applications can consume the managed component.
What should you do?

A. Change the Employee class to a generic class.
B. Change the constructor to a no-argument constructor.
C. Set the access modifier of the class to Friend.
D. Set the access modifier of the constructor to Protected.


                                               Answer: B




http://www.examkill.com/70-565.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      7
                           70-565                                         Microsoft


Pro: Designing and Developing Enterprise Applications Using the Microsoft .NET Framework 3.5


           Click the link below to buy full version as Low as $25

             http://www.examkill.com/70-565.html




  We also provide PDF Training Material for:


                           Hot Exam

  MB6-870       MB6-869                   70-630          70-445

  MB3-860       70-512                    MB3-862         70-536

  70-860        70-513                    MB3-861         MB6-869

  70-686        70-663                    70-515          MB6-870
                                                                    www.examkill.com
  70-680       70-561                     70-685          70-401

  70-649       70-400                     70-562          70-433

  70-620       70-236                     70-638          70-452




  http://www.examkill.com/70-565.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                    8

								
To top