Docstoc

Oracle Database 11g Program with PLSQL

Document Sample
Oracle Database 11g Program with PLSQL Powered By Docstoc
					                                                                                                 Oracle
                                         1Z0-144




Oracle Database 11g: Program with PL/SQL

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/1Z0-144.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                               Question: 1
What are the two subtypes of the IF conditional statement in PL/SQL?

A. if-then-endif and if-then-else
B. if-then-else and if-then-elseif
C. if-then-else and if-then-elseif-endif
D. if-then-else and if-then-elseif-then-else


                                               Answer: D


                                               Question: 2
What are the two variables supported by PL/SQL?

A. Explicit and implicit variables
B. Scalar and composite variables
C. Primary and default variables
D. Scalar and user-defined variables


                                               Answer: B


                                               Question: 3
Oracle supports all of the following types of collections except for which one?

A. VARRAYS
B. Nested array
C. Nested table
D. Associative array


                                               Answer: B




http://www.examkill.com/1Z0-144.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                     2
                                             Question: 4
Which of the following identifiers can include any printable characters, including spaces?

A. Quoted identifiers
B. Predefined identifiers
C. Valid identifiers
D. Invalid identifiers

                                              Answer: A


                                             Question: 5
Which of the following types of message output contains a chronological log of errors, initialization
parameter settings, and administration operations, and also records values for overwritten control file
records?

A. RMAN messages
B. alert_SID.log
C. sbtio.log
D. Oracle trace file


                                              Answer: B


                                             Question: 6
Which of the following statements is used to insert, update, or delete bulk data?

A. FOR Loop statement
B. BULK COLLECT INTO statement
C. BULK statement
D. FORALL statement


                                              Answer: D




http://www.examkill.com/1Z0-144.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        3
                                             Question: 7
Which of the following exceptions is raised when a user tries to divide a number by zero?

A. VALUE_ERROR
B. OUT_OF_RANGE
C. ZERO_DIVIDE
D. SELF_IS_NULL

                                              Answer: C


                                             Question: 8
All of the following can be the causes of raising an exception except for which one?

A. A throw statement has executed.
B. An asynchronous exception has occurred.
C. An abnormal execution condition has been synchronously detected.
D. A catch statement has executed.


                                              Answer: D


                                             Question: 9
Which of the following built-in packages supports dynamic SQL?

A. DBMS_SQL
B. DBMS_SCHEDULER
C. DBMS_MONITOR
D. DBMS_CRYPTO

                                              Answer: A




http://www.examkill.com/1Z0-144.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                               4
                                         Question: 10
From which of the following programming languages are the features of PL/SQL programming fetched?

A. C++ programming
B. Java programming
C. C programming
D. Ada programming

                                           Answer: D




http://www.examkill.com/1Z0-144.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                 5
                         1Z0-144                                      Oracle

Oracle Database 11g: Program with PL/SQL




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/1Z0-144.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  1Z0-556      1Z0-875                 1Z0-562          1Z0-878

  1Z0-102      1Z0-557                 1Z0-561          1Z0-874

  1Z0-563     1Z0-852                  1Z0-543          1Z0-871

  1Z0-228     1Z0-058                  1Z0-532          1Z0-877
                                                                  www.examkill.com
  1Z0-898     1Z0-897                  1Z0-895          1Z0-873

  1Z0-894     1Z0-889                  1Z0-884          1Z0-870

  1Z0-881     1Z0-880                  1Z0-879          1Z0-872




  http://www.examkill.com/1Z0-144.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:2
posted:4/26/2012
language:English
pages:6