; Nortel WLAN 2300 Rls. 7.0 Planning _ Engineering
Documents
Resources
Learning Center
Upload
Plans & pricing Sign in
Sign Out

Nortel WLAN 2300 Rls. 7.0 Planning _ Engineering

VIEWS: 1 PAGES: 6

  • pg 1
									                                                                                                 Nortel
                                         920-270




Nortel WLAN 2300 Rls. 7.0 Planning & Engineering

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/920-270.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                            Question: 1.
A Voice over WLAN customer is determining the type of WLAN handsets to provide to their users. The
customer's environment is industrial and noisy, so maximum durability and loud-environment ringer and
speaker is required. Many users will also need push-to-talk (PTT) capability.
Which WLAN handset should the customer select to provide the desired functionality to the users?

A.2210
B.2212
C.6120
D.6140


                                            Answer: D


                                            Question: 2.
A customer wants to provide network connectivity to a new building on its campus, but does not want to
run cables between buildings. You determine that this can be accomplished using mesh services on the
WLAN 2300 series network.
Which Access Point model can support this configuration?

A.2330
B.2330-A
C.2332
D.2350


                                            Answer: C


                                            Question: 3.
 A large business operation has an existing wired network with subnets in the business office and
showroom. They wish to extend wireless access to the warehouse. The customer does not have wireless
access anywhere else in its network. There are a number of mobile users who move to and from the
business office, showroom, and warehouse with customers.
Which WLAN mode of operation is best suited to these mobile users?

A.Ad Hoc Wireless LAN
B.Infrastructure Wireless LAN
C.Ad Hoc Wireless LAN for roaming
D.Infrastructure Wireless LAN for roaming


                                            Answer: B

http://www.examkill.com/920-270.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    2
                                              Question: 4.
A site survey for a Wireless LAN site has been completed. Given the configuration and building materials
within the facility, it is expected that a high number of access points (AP) in close proximity will be
required to ensure adequate coverage. The design team is concerned with channel overlap due to the
number of AP required and has determined that 802.11a will be used.
Which rationale supports this choice?

A.802.11a has more non-overlapping channels than 802.11b.
B.802.11a uses non-overlapping channels while 802.11b does not.
C.802.11a covers more distance than 802.11b and requires fewer APs.
D.802.11a is better able to penetrate dense building materials than 802.11b.


                                               Answer: A


                                              Question: 5.
A customer is deploying wireless 6120/6140 handsets throughout their Wireless LAN. They are using a
DHCP server to configure the 6120/6140 systems. By using a DHCP they are currently assigning an IP
address, and DHCP options 1, 3, 60, and 66.
In this scenario, which DHCP option is also required?

A.6
B.15
C.43
D.151


                                               Answer: D


                                              Question: 6.
A new WLAN customer wants secure their wireless network.
Which method would you least recommend because of its weaknesses?

A.WPA
B.PEAP
C.TKIP
D.128-bit WEP


                                               Answer: D

http://www.examkill.com/920-270.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                      3
                                          Question: 7.
A customer with a new WLAN 2300 series has some basic WLAN Security needs. They want to provide
WLAN to visitors for Internet access without security.
Which basic type of security will accomplish this?

A.MAC filters
B.bandwidth limitation
C.limited access area
D.DMZ connection only


                                           Answer: D


                                          Question: 8.
A customer wants to install a WLAN. They are concerned about security and want to know about device-
independent authentication.
Which two methods would be considered a device-independent type of authentication? (Choose two.)

A.smart card
B.MAC filtering
C.active directory
D.biometric device


                                          Answer: AD


                                          Question: 9.
You want to implement RADIUS in a WLAN network.
Which network component cannot be used as a Network Access Server (NAS) in the WLAN?

A.Access Point
B.Security Server
C.Client PC
D.Location Server


                                            Answer: C



http://www.examkill.com/920-270.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                  4
                                         Question: 10.
A WLAN 2300 series customer wants to use robust WLAN security that is server-based. The authentication
method needs to be functional and compatible with dial-up and provide database lookup.
Which security method will provide this?

A.TKIP
B.PEAP
C.RADIUS
D.EAP-MD5


                                            Answer: C




http://www.examkill.com/920-270.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                  5
                        920-270                                       Nortel

Nortel WLAN 2300 Rls. 7.0 Planning & Engineering




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/920-270.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  920-159      920-196                 922-040          920-174

  920-173      920-254                 920-226          920-362

  920-192     920-482                  922-108          922-110

  920-241     920-341                  920-178          920-177
                                                                  www.examkill.com
  920-331     920-110                  920-176          920-129

  920-136     920-107                  920-159          920-808

  920-174     920-177                  920-174          920-338




  http://www.examkill.com/920-270.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

								
To top
;