Docstoc

NonStop Advanced Application Development

Document Sample
NonStop Advanced Application Development Powered By Docstoc
					                                                                                                   HP
                                        HP0-787




NonStop Advanced Application Development
                             Click the link below to buy full version as Low as $25

                                    http://www.examkill.com/HP0-787.html




      ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
      preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
      Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

      Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
      buy.

      Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
      complete course so that you pass final exam.

      Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
      providers in the same industry.

      Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
      including your credit card and other secret information.

      Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
      for all your questions/concerns about anything.




                                                                                       www.examkill.com
                                            Question: 1
What do you use to list procedure names in a TNS object file?

A - NLD
B - NOFT
C - AR
D - BIND


                                             Answer: D


                                            Question: 2
A JVM must be started with to enable jdb debugging support.

A. -Xdebug
B - -jdb
C - -Inspect
D - -Debug


                                             Answer: A


                                            Question: 3
Where can breakpoints be set in jdb? Select TWO.

A - at the first instruction of a method
B - at a verb at a data object
C - at a line number
D - at a statement


                                           Answer: A, D




http://www.examkill.com/HP0-787.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper   2
                                            Question: 4
The compiler option SYNTAX or WSYNTAX ________

A - creates an executable object file
B - suppresses errors
C - inserts the source in the object
D - checks the source for errors


                                             Answer: D


                                            Question: 5
What is a valid INSPECT command for debugging SCREEN COBOL?

A - BREAK
B - STEP IN
C - STOP
D - SAVE


                                             Answer: A


                                            Question: 6
To RESTORE a partitioned SQL table to a different destination, which option is required?

A - PHYSVOL
B - REBUILD
C - MAP NAMES
D - VOL


                                             Answer: C




http://www.examkill.com/HP0-787.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                              3
                                            Question: 7
What are two advantages specific to a DLL (Dynamic Link Library)? Select TWO.

A - It contains Position Independent Code (PlC).
B - It is loaded during cold load.
C - It is composed of shared code.
D - It can have private data.
E - It can be unloaded from a process.


                                           Answer: A, E


                                            Question: 8
What can user libraries be used for? Select TWO.

A - to provide source code for compilation
B - to share common compiled procedures
C - to override an operating system procedure
D - to provide an alternate main procedure/program
E - to switch from native to non-native mode


                                           Answer: B, C


                                            Question: 9
The file EXTDECS, CEXBDEXT, or COBOLEXT contains the procedure declarations for which routines?

A - user library routines
B - system library routines
C - third-party library routines
D - SQL routines


                                             Answer: B




http://www.examkill.com/HP0-787.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                               4
                                             Question: 10
The purpose of the CTOEDIT utility is to _______

A - convert unstructured files to structured files
B - convert C application code written on the PC to a Guardian edit file
C - convert OSS text files to Guardian text files
D - generate OSS code to be used in Guardian


                                               Answer: C




http://www.examkill.com/HP0-787.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper              5
                      HP0-787
                                                                       HP

NonStop Advanced Application Development

       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/HP0-787.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 HP2-K25       HP2-E50                HP3-X12          HP2-K28

 HP2-N26       HP3-X05                HP2-B65          HP2-B48

 HP3-X10       HP2-E23                HP3-E37          HP2-E35

 HP2-E43       HP0-M52                HP2-E40          HP3-C02

 HP2-P21      HP2-E48                 HP2-E42          HP0-M55
                                                                 www.examkill.com
 HP2-E49      HP2-H19                 HP0-M51          HP3-L07

 HP2-E46      HP2-E47                 HP3-C30          HP3-C32




 http://www.examkill.com/HP0-787.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/26/2012
language:
pages:6