Docstoc

Internet Security Management with

Document Sample
Internet Security Management with Powered By Docstoc
					                                                                                                 Novell
                                         050-650




Internet Security Management with

                              Click the link below to buy full version as Low as $25

                                     http://www.examkill.com/050-650.html




       ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
       preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
       Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

       Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
       buy.

       Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
       complete course so that you pass final exam.

       Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
       providers in the same industry.

       Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
       including your credit card and other secret information.

       Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
       for all your questions/concerns about anything.




                                                                                        www.examkill.com
                                             Question: 1
Exhibit:




Given the information in the graphic, how many proxy access requests have been satisfied by requesting the
information from the source web server? (Enter the number.)


                                              Answer: 3


                                             Question: 2
Which statement is true regarding secondary time server types? (Choose two.)

A. They do not participate in voting for time.
B. They must get their time form a primary server.
C. They adjust their time 50% to match the established network time.
D. By default, they use configured lists to direct them to which server to get time.
E. They can get their time form single reference, reference, primary, and secondary servers.


                                             Answer: AE




http://www.examkill.com/050-650.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                              Question: 3
Which utilities allow you to change the time synchronization type for a server?
(Choose two.)

A. MONITOR.NLM
B. NDS Manager
C. DSREPAIR.NLM
D. NetWare Administrator
E. The SET parameters at the server console


                                              Answer: AF


                                              Question: 4
Which tasks are involved in defining a security policy? (Choose 3)

A. Limit access
B. Identify the threats
C. Compare software solutions
D. Identify network resources
E. Analyze organizational performance


                                              Answer: ABD


                                              Question: 5
Which statements are true regarding NDS rights after merging them? (Choose two.)

A. The trustee list (ACL) of the source tree [Root] is discard.
B. The admin object in the target tree loses all rights to [Root]
C. The source NDS tree user object used in the merge **** granted Supervisor object rights to the entire
new NDS tree.
D. The target server object will be granted rights to ************ of new NDS tree.


                                              Answer: AC




http://www.examkill.com/050-650.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       3
                                              Question: 6
If a secondary time server is not synchronized to a single reference time server ***
percentage of the time difference does the secondary time server make during the next polling process?

A. 10%
B. 25%
C. 50%
D. 75%
E. 100%


                                               Answer: E


                                              Question: 7
Which tasks are involved in defining a security policy? (Choose 3)

A. Impalement a VPN
B. Identify the threats
C. Compare software solutions
D. Identify network resources
E. Identify unauthorized access


                                             Answer: BDE


                                              Question: 8
Your company has six NetWare 5 servers (Serv1, Serv2, Serv3, Serv4, Serv5 and Serv6. One use NetWare 3.12
(Serv7) server. This tree has only one existing partition, the [Root] partition. The servers were installed in
the following order: Serv1, Serv2, Serv3, Serv4, Serv5, and Serv6. You have just finished upgrading Serv7 to
NetWare 5. Which servers hold a replica of the [Root] partition? (Choose four.)

A. Serv1
B. Serv2
C. Serv3
D. Serv4
E. Serv5
F. Serv6
G. Serv7


                                            Answer: ABCG

http://www.examkill.com/050-650.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                          4
                                             Question: 9
In a time provider group, which server carries the *********voting on a time?

A. Primary
B. Reference
C. Secondary
D. Single reference


                                              Answer: B


                                            Question: 10
Which firewall component is referred to as a screening router?

A. Domain router
B. Circuit gateway
C. IP gateway router
D. Application proxy
E. Packet filter router


                                              Answer: E




http://www.examkill.com/050-650.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                   5
                        050-650                                       Novell


Internet Security Management with




       Click the link below to buy full version as Low as $25

           http://www.examkill.com/050-650.html




 We also provide PDF Training Material for:


                        Hot Exam

 050-728      050-886                 050-720          050-704

 050-719      050-696                 050-691          050-694

 050-891      050-895                 050-894          050-686

 050-890      050-888                 050-877          050-701   www.examkill.com
 050-876      050-865                 050-864          050-690

 050-858      050-854                 050-832          050-684

 050-710      050-708                 050-707          050-695




 http://www.examkill.com/050-650.html
 Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/26/2012
language:
pages:6