Docstoc

Infrastructure Sales Leader V1

Document Sample
Infrastructure Sales Leader V1 Powered By Docstoc
					                                                                                                      IBM
                                            000-163




Infrastructure Sales Leader V1



                                 Click the link below to buy full version as Low as $25

                                        http://www.examkill.com/000-163.html




          ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
          preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
          Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

          Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
          buy.

          Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
          complete course so that you pass final exam.

          Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
          providers in the same industry.

          Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
          including your credit card and other secret information.

          Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
          for all your questions/concerns about anything.




                                                                                           www.examkill.com
                                            Question: 1

Identifying each customer's recovery and budget requirements is an important first step in a BR
engagement. The customer determined they have Recovery Time Objective of 2-6 hours. Which of the
following best address their BR requirements?

A. Continuous Availability, end to end automation
B. Backup / Restore
C. Rapid data recovery
D. Real time data and server replication


                                             Answer: C


                                            Question: 2

You are talking to the CEO of a large enterprise and he has asked, from a business point of view what does
virtualization provide? Which of the following best describes that business value to the CEO?

A. Maximize utilization of business computing and storage assets, reduce time to set up new applications
B. Improve CPU utilization by replacing single windows servers with blades
C. Reduce network port counts with VLAN tagging
D. Consolidate storage resources into a set of tiered pool


                                             Answer: A




http://www.examkill.com/000-163.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       2
                                             Question: 3

A large medical company is planning a virtualization and consolidation project to replace one third of their
current servers. The servers unaffected include z10, Linux, and Windows. Which of the following is the
business value of a Virtualization Engine?

A. Customers have access to resources though web services using a resource model
B. Customers have a methodical approach to virtualization starting points and project expansion
consistently
C. Customers gather information about business resources associated with business service and the
relationship between these resources
D. Customers start with installing the VE Console followed by their choice of VE products


                                              Answer: B


                                            Question: 4

A customer is concerned about virtualization and fears managing a virtualized environment. Which of the
following is an answer to this objection?


A. Use Tivoli provisioning and monitoring software
B. Increased redundancy
C. Lower TCO
D. Use WebSphere Process Server


                                              Answer: D


                                             Question: 5

Which of the following are typically the top two benefits that customers anticipate from server
virtualization?

A. Increased utilization and lower cost
B. Lower software license costs and fewer applications
C. Lower utilization and higher availability
D. Increased utilization and application performance variability


                                              Answer: D

http://www.examkill.com/000-163.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        3
                                              Question: 6

The board of a large regional hospital has just approved awarding you the purchase order for a server and
storage virtualization project. You have been working for the last year to develop the solution and had
presented the final proposal to the CFO the previous month. The project is to begin within 45 days of
receipt of the P O. Which of the following would be the next logical step?

A. Review the payment milestones with the customer accounts payable department
B. Immediately begin reviewing resumes to hire additional technical staff in order to insure success of the
project
C. Schedule a meeting with the previously defined project manager and technical delivery teams leaders
that will be responsible for project
D. Meet with the customer's key decision makers over dinner within the next 30 days to review the
implementation plan


                                                Answer: C


                                              Question: 7

A customer has five different departments with about 100 servers in each of those departments. The
customer recognizes the savings that will occur from virtualization and wants to complete the project
quickly and eliminate excess servers and storage as soon as possible. Which of the following is the most
logical approach to this project?


A. Virtualize servers with internal storage first
B. Virtualize the largest servers first
C. Virtualize the most significant applications first
D. Virtualize one department at a time


                                                Answer: D




http://www.examkill.com/000-163.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                             Question: 8

A customer executive is very interested in IBM's virtualization strategy and has asked you to articulate the
main theme. Which of the following defines IBM's virtualization strategy?

A. Specially priced combinations of IBM servers, storage and software designed for optimization in specific
industries
B. A group of IBM server products and middleware that allow service oriented architecture (SOA) across
platforms
C. It is a set of technologies and capabilities that span servers, storage, network, operating system and
higher-level, system-management functions
D. A set of policies and procedures for IT service level management to reduce system administration
through automation


                                              Answer: C


                                             Question: 9

A customer has workloads which have different peak demands at different times, and overcommitted
memory on a system with several partitions. The CIO has heard that the primary benefit of Active Memory
Sharing is maximizing overall memory utilization on the system and wants to include this in plans to
upgrade the system to POWER7. Which PowerVM edition supports Active Memory Sharing?

A. Expert Edition
B. Express Edition
C. Standard Edition
D. Enterprise Edition


                                              Answer: D




http://www.examkill.com/000-163.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         5
                                          Question: 10

When selling a complex virtualization solution to a client, IBM recommends performing what type of
review?

A. Technical and Delivery Assessment (TDA)
B. Review of Contracts and Plans (RCP)
C. Solutions Guarantee Review (SGR)
D. Solutions Pricing Review (SPR)


                                             Answer: A




http://www.examkill.com/000-163.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                    6
                       000-163                                          IBM

Infrastructure Sales Leader V1



         Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/000-163.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  000-188      000-582                  000-N07          00M-240

  000-N07      00M-220                  000-281          000-582

  00M-249      00M-646                  000-068          000-036

  00M-228      00M-602                  000-M95          000-030

  000-178      000-219                  000-608          000-556

  00M-245      00M-237                  000-230          000-601   www.examkill.com
  000-533      000-609                  LOT-921          COG-632




  http://www.examkill.com/000-163.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper            7

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:4
posted:4/26/2012
language:
pages:7