Docstoc

Implementing and Administering IBM Workplace Collaboration Services 2.5Team Collaboration

Document Sample
Implementing and Administering IBM Workplace Collaboration Services 2.5Team Collaboration Powered By Docstoc
					                                                                                                      Lotus
                                             190-823




Implementing and Administering IBM WorkplaceCollaboration Services 2.5:Team Collaboration


                                  Click the link below to buy full version as Low as $25

                                         http://www.examkill.com/190-823.html




           ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
           preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
           Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

           Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
           buy.

           Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
           complete course so that you pass final exam.

           Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
           providers in the same industry.

           Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
           including your credit card and other secret information.

           Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
           for all your questions/concerns about anything.




                                                                                            www.examkill.com
                                             Question: 1
Rob has attempted a search for a document he created. What parameters can Rob use to search for
documents in the Document Library?

A. Author, date, and metadata
B. Date, content, and folder
C. Content, author, and folder
D. Library, author, and content


                                              Answer: A


                                             Question: 2
Instant Messaging output and trace logs are in what default location?

A. workplace\platform_id\logs
B. workplace\webservers\library
C. websphere\appserver\logs
D. websphere\lwp\bin\trace


                                              Answer: D


                                             Question: 3
If a reviewer rejects a draft in Document Manager, where does the document appear next?

A. Open Review folder of the rejecter of the draft
B. Pending Drafts folder of the originator of the change
C. Rejected Review folder of the originator of the change
D. Rejected Drafts folder of the Document Manager


                                              Answer: B




http://www.examkill.com/190-823.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                             Question: 4
Each time that you back up your database or databases, you should also backup what indexes which have
been built and coincide with the current state of your database or databases?

A. Juru search
B. User access rights
C. Content Control
D. Document Definition


                                              Answer: A


                                             Question: 5
When you create, edit, or modify a template or application, which of the following application categories is
NOT listed as an available selection?

A. Team Spaces
B. Web Conference
C. Document Libraries
D. Workplace Applications


                                              Answer: B


                                             Question: 6
Which policy method offers greater flexibility in assigning users to policies in IBM Workplace?

A. Person policy
B. DN scope matching
C. Directory policy attribute
D. MailUser policy


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/190-823.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        3
                                             Question: 7
In a Network Deployment, you run the IBM Workplace installation program on every server in the
deployment except which of the following?

A. The LDAP server and the remote HTTP server
B. The WebSphere Portal Server and WebSphere Application Server
C. The remote HTTP server and WebSphere Portal Server
D. The database server and LDAP server


                                              Answer: A


                                             Question: 8
Troy has configured a new user policy and correctly assigned it to users. However the policy is not working
when the user immediately attempts to log in to WCS. How long do polices take to get processed in WCS?

A. At midnight only
B. 15 minutes to one hour
C. Every 6 hours
D. Every 4 hours


                                              Answer: B


                                             Question: 9
If during installation you choose to install the database management system (DBMS) on a server by itself,
what must be installed on each IBM Workplace server?

A. The IBM Workplace DBMS Synchronizing Server
B. The DBMS integrator
C. The IBM Workplace DBMS client
D. The DBMS client


                                              Answer: D




http://www.examkill.com/190-823.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                       4
                                          Question: 10
Maria needs to configure HTTP Tunnel Cluster settings for the Workplace SIP servers.Where would Maria
make this change?

A. From the WebSphere SIP Server administrator, click IBM Workplace > SIP Servers > Networking > HTTP
Tunnel
B. From the WebSphere Administrative Console, click Web Conferencing > Tunneling Settings
C. From the WebSphere Member Manager, click SIP Server > Cluster Settings > HTTP
D. From the WebSphere Administrative Console, click Lotus Workplace > SIP Server Cell-Wide Settings


                                           Answer: D




http://www.examkill.com/190-823.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                  5
                         190-823                                           Lotus


Implementing and Administering IBM WorkplaceCollaboration Services 2.5:Team Collaboration




         Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/190-823.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  190-841      190-828                  190-756          190-956

  190-755      190-753                  190-737          190-959

  190-702      190-602                  190-601          190-803

  190-533      190-531                  190-513          190-955   www.examkill.com
  190-829      190-952                  190-980          190-822

  190-712      190-950                  190-982          190-800

  190-957      190-951                  190-805          190-804




  http://www.examkill.com/190-823.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                 6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:2
posted:4/26/2012
language:
pages:6