Docstoc

Implementing and Administering IBM Workplace Collaboration Services 2.5

Document Sample
Implementing and Administering IBM Workplace Collaboration Services 2.5 Powered By Docstoc
					                                                                                                   Lotus
                                          190-821




Implementing and Administering IBM Workplace Collaboration Services 2.5

                               Click the link below to buy full version as Low as $25

                                      http://www.examkill.com/190-821.html




        ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
        preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
        Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

        Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
        buy.

        Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
        complete course so that you pass final exam.

        Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
        providers in the same industry.

        Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
        including your credit card and other secret information.

        Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
        for all your questions/concerns about anything.




                                                                                         www.examkill.com
                                               Question: 1
Jon, the IBM Workplace Messaging administrator, has navigated to Manage User Mail Accounts inside the
Web Sphere Administrative Console. Which one of the following items will he see on this screen?

A. The number of messages in each mail account
B. Directory host configuration and user account names
C. The policy assigned to accounts
D. Directory host configuration only


                                                Answer: B


                                               Question: 2
The IBM Workplace Messaging administrator has determined that outbound message size should be
unlimited. What is the proper value to place in the "Maximum size of an outbound message" field to allow
unlimited message size?

A. Unlimited
B. Gigabyte
C. Zero
D. Blank


                                                Answer: C


                                               Question: 3
When a user's Distinguished Name matches more than one policy-defined Distinguished Name, IBM
Workplace Collaboration Services assigns which one of the following policies to the user?

A. The policy that contains the least number of attributes.
B. The user is not assigned a policy due to the conflict of multiple policies.
C. All policies are combined and assigned to the user.
D. The policy that contains the highest number of attributes.


                                                Answer: D




http://www.examkill.com/190-821.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     2
                                           Question: 4
Which of the following represent the two valid production deployments for IBM Workplace Collaboration
services?

A. One machine with IBM Workplace Messaging that accesses other machines for LDAP, DBMS, and HTTP,
or an IBM Lotus Domino Application Server
B. One machine with IBM Workplace Collaboration Services, LDAP, DBMS, and HTTP, or an IBM Lotus
Domino Enterprise Edition C. One machine with IBM Workplace Collaboration Services, LDAP, DBMS, and
HTTP, or an IBM Web Sphere Application Server Network Deployment
D. One machine with IBM Workplace Collaboration Services that accesses other machines for LDAP,
DBMS, and HTTP, or an IBM Web Sphere Application Server Network Deployment


                                            Answer: D


                                           Question: 5
To improve performance for Message Handler Services running on multiple machines, which one of the
following options should be specified?


A. Mail service queue directory
B. Virtual queues
C. POP3 service queue directory
D. SMTP Inbound/Outbound Local Delivery service queues


                                            Answer: B


                                           Question: 6
In IBM Workplace Messaging, suspending a mail account involves which one of the following actions?

A. Moving the user to a user policy in which mail access is disabled
B. Manually restricting access for the person in the mail file
C. Deleting the person from the LDAP directory
D. Adding the person's name to the Web Sphere Member Manager lookaside database


                                            Answer: A



http://www.examkill.com/190-821.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                   3
                                             Question: 7
Which one of the following options lists the types of filters for SMTP inbound connections?

A. Authenticated, encrypted, anonymous, suspect, and blocked
B. Authenticated, trusted, anonymous, suspect, and blacklisted
C. Authenticated, trusted, non-authenticated, suspected, blocked
D. Authenticated, trusted, anonymous, suspect, or blocked


                                             Answer: D


                                             Question: 8
Aili, the IBM Workplace Messaging administrator allows use of the IBM Workplace Messaging rich client.
Some users say that mail they deleted has returned into their mail accounts. What may have caused this?

A. The users deleted mail from one client, then used the other client several months later
B. The users replicated mail with a Domino mail server
C. The users always used the rich client and never used the browser client
D. The users alternated between using the rich client and the browser client within the same month


                                             Answer: A


                                             Question: 9
Antonio, the IBM Workplace administrator, is configuring a user policy for mail export options. Which one
of the following options is included as mail export options?

A. Export schedule to use and Options for credential creation
B. Allow export of mail files and Encryption option default
C. Location of export files and Send notifications to
D. Export schedule to use and Signing option default


                                              Answer: C




http://www.examkill.com/190-821.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                             Question: 10
Which one of the following policy methods offers greater flexibility in assigning users to policies in IBM
Workplace?

A. Web Sphere Member Manager
B. Person policy
C. DN scope matching
D. MailUser policy


                                               Answer: A




http://www.examkill.com/190-821.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         5
                         190-821                                       Lotus


Implementing and Administering IBM Workplace Collaboration Services 2.5




        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/190-821.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  190-841      190-828                 190-756          190-956

  190-755      190-753                 190-737          190-959

  190-702      190-602                 190-601          190-803

  190-533      190-531                 190-513          190-955   www.examkill.com
  190-829      190-952                 190-980          190-822

  190-712      190-950                 190-982          190-800

  190-957      190-951                 190-805          190-804




  http://www.examkill.com/190-821.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:0
posted:4/26/2012
language:
pages:6