IBM WebSphere Portal Technical Sales Mastery v3 by NormaHVella

VIEWS: 3 PAGES: 6

									                                                                                                      IBM
                                            000-M83




IBM WebSphere Portal Technical Sales Mastery v3



                                 Click the link below to buy full version as Low as $25

                                        http://www.examkill.com/000-M83.html




          ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
          preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
          Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

          Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
          buy.

          Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
          complete course so that you pass final exam.

          Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
          providers in the same industry.

          Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
          including your credit card and other secret information.

          Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
          for all your questions/concerns about anything.




                                                                                           www.examkill.com
                                              Question: 1
Which configuration would allow a customer to provide load balancing across multiple server machines,
fault tolerance, and the capability to provide 24x7 support while applying minor server fixes?

A. Vertical clustering
B. Horizontal clustering
C. Deployment Manager
D. Session Persistence Clustering


                                               Answer: B


                                              Question: 2
Which of the following options will allow you to search for users AND edit their profile attributes that are
stored in the LDAP Server used by WebSphere Portal?

A. Manage User and Groups portlet
B. Profile Portlet
C. People Finder portlet
D. Self Care portlet


                                               Answer: A


                                              Question: 3
The HTML output of a portlet includes user ID's that have been tagged to provide a contextual menu.
When end users click on these IDs in the browser, they are automatically presented with a display of that
person's Lotus Connections profiles, blogs, bookmarks, and community memberships. What feature in
WebSphere Portal was used to provide this functionality?

A. Tagging
B. Collaborative Services
C. Live Text
D. Templates


                                               Answer: C




http://www.examkill.com/000-M83.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                         2
                                             Question: 4
What function does the AJAX Proxy in IBM WebSphere Portal provide?

A. Allows asynchronous requests from portlets or web pages to be made to servers other than the
originating portal server.
B. Provides caching of requests to portal pages for faster response time to users.
C. Exposes portal functions as REST services.
D. Handles requests for rendering portal pages asynchronously.

                                              Answer: A


                                             Question: 5
A portal administrator would like to move a page from a Portal development server to a Portal staging
server where only a selected group of users can see and test the new page. After testing is complete, the
administrator would then like to promote the new page so additional users on the target server with the
appropriate access rights can view the new page. What portal feature can the administrator leverage in
order to accomplish this?

A. Theme Customer
B. Site Wizard
C. Virtual Portals
D. Site Management

                                              Answer: D


                                             Question: 6
Which of the following is a valid package type when deploying a portlet application via the Portal
Administration page?

A. RAR
B. JAR
C. WAR
D. EAR


                                              Answer: C



http://www.examkill.com/000-M83.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        3
                                               Question: 7
A customer would like to modify the navigational layout of the portal page. Which of the following items
can be customized to allow these changes?

A. Personalization Rules
B. Themes
C. Skins
D. Page Parameters

                                                Answer: B


                                               Question: 8
Which of the following features enables administrators to create multiple distinct portals, but share the
resources (themes, portlets, etc) of the existing portal installation?

A. Virtual Portal
B. Composite Application
C. Portal Cluster
D. Portal Scripting


                                               Answer: A


                                               Question: 9
What portal feature allows for self-service creation of Virtual Portals?

A. Site Creator
B. Site Wizard
C. Virtual Portal Manager
D. Site Construction Portlet


                                                Answer: B




http://www.examkill.com/000-M83.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        4
                                            Question: 10
A customer requirement is to allow the creation of business rules to profile users and to control the content
that is displayed in specific areas of a portal page. What feature can be used to meet this requirement?

A. Page Customizer
B. Personalization Engine
C. Rules Builder
D. Content Customizer

                                              Answer: B




http://www.examkill.com/000-M83.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                        5
                      000-M83                                          IBM

IBM WebSphere Portal Technical Sales Mastery v3



        Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/000-M83.html




  We also provide PDF Training Material for:


                         Hot Exam

  000-188      000-582                 000-N07          00M-240

  000-N07      00M-220                 000-281          000-582

  00M-249      00M-646                 000-068          000-036

  00M-228      00M-602                 000-M95          000-030

  000-178      000-219                 000-608          000-556

  00M-245      00M-237                 000-230          000-601   www.examkill.com
  000-533      000-609                 LOT-921          COG-632




  http://www.examkill.com/000-M83.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper           6

								
To top