IBM Tivoli Storage Sales Mastery Test v3 IBM

Document Sample
IBM Tivoli Storage Sales Mastery Test v3 IBM Powered By Docstoc
					                                                                                                      IBM
                                            000-M236




IBM Tivoli Storage Sales Mastery Test v3



                                 Click the link below to buy full version as Low as $25

                                       http://www.examkill.com/000-M236.html




          ExamKill is team of experienced and educated professionals working day and night to develop
          preparation material for different fields in IT. These industries are including HP, IBM, Comptia,
          Orcale, Apple, Adobe, Nortel, Novell, Checkpoint etc with the following features.

          Free Samples:       Free samples download are available for almost every product to check before
          buy.

          Complete Course Coverage: Experienced professionals are making sure to cover
          complete course so that you pass final exam.

          Updated Material: Preparation material is updated and new; you can compare us with other
          providers in the same industry.

          Privacy Protection:         Examkill team makes sure not to reveal your private information
          including your credit card and other secret information.

          Excellent Customer Support: You will get reply from examkill support within 8 hours
          for all your questions/concerns about anything.




                                                                                           www.examkill.com
                                              Question: 1
SVC (SAN Volume Controller) can provide which of the following?

A. Can provision storage but has to take the client down to do it.
B. Can increase performance by using the EMC pass through driver.
C. Reduce Storage costs.
D. Apply Time Finder to different vendors disk sub-systems.


                                               Answer: C


                                              Question: 2
Which feature does TSM (Tivoli Storage Manager) NOT provide?

A. Backup and Recovery
B. Device mapping
C. Archive and Retrieve
D. HSM (Hierarchical Storage Manager)
E. Content management


                                               Answer: B


                                      Question: 3
“Near Instant Recovery” provides which of the following?

A. The ability to restore directly from tape.
B. The ability to restore directly from disk.
C. The ability to mount the tape directly to the host.
D. The ability to mount the disk directly to the host.

                                               Answer: D




http://www.examkill.com/000-M236.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper        2
                                       Question: 4
”In guest” backup is where TSM (Tivoli Storage Manager) is installed in which of the following?

A. Physical Server
B. Logical Host
C. vSphere Server
D. ESX server



                                                  Answer: D


                                       Question: 5
To move data residing on an SVC (SAN Volume Controller):

A. The host system will not be affected.
B. The host system will be affected.
C. All attached clients must be taken off line.
D. All SVC attached disks must be IBM.


                                                  Answer: A


                                       Question: 6
Tivoli Storage Manager’s Progressive Incremental backup allows you to do what?

A. Backs up files that change on a daily basis.
B. Backup full every week with incremental backups every day until the next full is needed.
C. Backs up all files changed since the last full backup.
D. Backs up all changed files since the original full backup.

                                                  Answer: D




http://www.examkill.com/000-M236.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     3
                                    Question: 7
Infrastructure Simplification is provided with SAN Volume Controller in which of the following ways?

A. Combines IBM only capacity into a single pool.
B. Uses storage assets more efficiently.
C. Multiple management points.
D. Capacity purchases can be made more often.


                                             Answer: B


                                    Question: 8
What does Recovery Point Objective mean?

A. How much data can you afford to lose.
B. How much time can you afford to lose.
C. How much time data is to be retained.
D. How much space the data needs in order to be recovered.


                                             Answer: A




http://www.examkill.com/000-M236.html
Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper                                     4
                       000-M236                                         IBM

IBM Tivoli Storage Sales Mastery Test v3



         Click the link below to buy full version as Low as $25

            http://www.examkill.com/000-M236.html




  We also provide PDF Training Material for:


                          Hot Exam

  000-188       000-582                 000-N07          00M-240

  000-N07       00M-220                 000-281          000-582

  00M-249       00M-646                 000-068          000-036

  00M-228       00M-602                 000-M95          000-030

  000-178       000-219                 000-608          000-556

  00M-245       00M-237                 000-230          000-601   www.examkill.com
  000-533       000-609                 LOT-921          COG-632




  http://www.examkill.com/000-M236.html
  Adobe Apple Cisco CompTIA HP EMC IBM Microsoft Oracle Juniper            5

				
DOCUMENT INFO
Shared By:
Categories:
Tags:
Stats:
views:5
posted:4/26/2012
language:English
pages:5